Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tca baktım gevıren olamamış olumlu yorum bulamadım teşekkür ilgin içinDoktor tavsiyesiyle Tca kullanabilirsin
En sonu gittiğim doktor mezoterapisi dedı ama açıkcası yaptırıp memnun olana yada olmayan yorumlara rastlayamadım oda pahalı bır uygulama olduğu ıcın herkes yaptırmamıyor sanırım o yüzden yorum bulamıyorum amaz geçsin artık bu lekelerTatlim bende ayni durumdan muzdaripim yani ne yaptiysam hangi kremi kullandiysam gecmedi(( konunu takibe alacagim tatlim bu arada bu baslik icin de tesekkur ederim
Doktor bulunurum bır sekilde ama gercekten mezoterapıyle kesın geçermı derdım oMezoterapi çok iyi bir şey ama biraz pahali ve gerçekten iyi yapan birini bulman lazım
50++ trıtone forte guneş kremı kullanıyorum ben ama olursan lekeyi gecırmıyokı sade yenilerinın olmasını engellıyorvalla sürekli 50 faktör krem kullanıyorum ben
Gunluk degıl tamamen gecsın ıstıyorumlekelere limon iyi geliyor ama buna güneş lekesi dahil mi bilmiyorum eğer gunluk hayatta kapatıcı olark kullanmak istediğin bi şey varsa kryolan kapatıyomuş diye duydum
Evet yaz aylarında oluştu benımde bu yaz ıyıce belırgın hale geldı böyle alnımın tam ortasında 1 lıra. Varmış gıbıYazın ilk aylarında mesela haziran ayı gibi aylarda güneşlenildiğinde vucutta güneş lekesi gibi lekeler oluyor diye duymuştım. Gerçek mi ki? Sizin bu nedenle mi oluştu
Havuç sabunu. Yazın bile çok faydasını gördüm. Tavsiyemdir ama ambalajlı fabrikasyon ürünü olmasın.Arkadaslar sunu yaptım guneş lekesinden eser kalmadı dıyen varmı aranızda neler önerebılırsınız bana lazer mezoterapisi gıbı yada su krem gıbı
Burnumun üzerinde çok belirgindi, ondan kurtuldum. Bende hemen çıkar güneş lekesi. Zaten çilli bir insanım. Omuzlarımda da var ama onlara kullanmadım, onları seviyorum. Fakat yüzümdeki lekeler geçti. Tatile gittiğimde almıştım, etkisini görünce kalıp kalıp aldım. Bana oldukça iyi geldi.Ne yaptı gecırdımı lekeyı peki yoksa yenı leke oluşmasın dıyemı kullanıyorsunuzkullanıyorsunuz