Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hiç birine cesaret edemiyorum, aşırı hassas cildim var korkum da o yüzden zaten en iyisi doğal yollara başvurmak, araştırıp ne iyi geliyorsa, onu uygulamak bence
Benim de aynı sorunum var maalesef .
Havuç sabunu konuşulmuş aklıma takıldı . Havuç yağı , daha erken bronzlaşma için güneşlenme öncesinde kullanılması önerilir . Cilt lekelerine etki ederken diğer yandan cilt rengini değiştirir mi yoksa sabun olunca etkisi farklı mı olur ?
Benim de aynı sorunum var maalesef .
Havuç sabunu konuşulmuş aklıma takıldı . Havuç yağı , daha erken bronzlaşma için güneşlenme öncesinde kullanılması önerilir . Cilt lekelerine etki ederken diğer yandan cilt rengini değiştirir mi yoksa sabun olunca etkisi farklı mı olur ?
Arkadaşla leke ve Güneş lekeleri için lr health ürünlerini kullanmanizi tavsiye edicem. Hem ürünler kimyasal degil doğal. ... hemde basarili sonuclar cok fazla. ... bilgi icin mail atabilirsiniz. .. ....