• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Guneş lekesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kimyasal pelıngden bende korkuyorum açıkcası lpl yada mezoterepi ıstıyorum ama kesın gectı dıyen bı yorum hıc bulmadım şimdiye kadar
ben hiç birine cesaret edemiyorum, aşırı hassas cildim var korkum da o yüzden zaten :( en iyisi doğal yollara başvurmak, araştırıp ne iyi geliyorsa, onu uygulamak bence ;)

Benim de aynı sorunum var maalesef .
Havuç sabunu konuşulmuş aklıma takıldı . Havuç yağı , daha erken bronzlaşma için güneşlenme öncesinde kullanılması önerilir . Cilt lekelerine etki ederken diğer yandan cilt rengini değiştirir mi yoksa sabun olunca etkisi farklı mı olur ?

Havuç sabunu. Yazın bile çok faydasını gördüm. Tavsiyemdir ama ambalajlı fabrikasyon ürünü olmasın.

Benim de aynı sorunum var maalesef .
Havuç sabunu konuşulmuş aklıma takıldı . Havuç yağı , daha erken bronzlaşma için güneşlenme öncesinde kullanılması önerilir . Cilt lekelerine etki ederken diğer yandan cilt rengini değiştirir mi yoksa sabun olunca etkisi farklı mı olur ?

Safir Taht Safir Taht 'a katılıyorum. benim de kafam karıştı :110:

Safir Taht Safir Taht 'a katılıyorum. benim de kafam karıştı :110:
Sabun tanıtımına şunlar yazılmış:
"
Antiseptik ve antibakteriyel etkileri bulunmaktadır.
  • Güneşin zararlı etkilerinden korur, onarıcı etkisi vardır.
  • Güneş lekesi ve çillerin oluşmasını engeller"

Üstelik ben faydasını gördüğüm için önerdim. Benim lekelerime iyi geldi. Belki dediğiniz gibi "yağ" olarak kullanıldığında etkisi farklıdır.

Sabun tanıtımına şunlar yazılmış:
"
Antiseptik ve antibakteriyel etkileri bulunmaktadır.
  • Güneşin zararlı etkilerinden korur, onarıcı etkisi vardır.
  • Güneş lekesi ve çillerin oluşmasını engeller"
Üstelik ben faydasını gördüğüm için önerdim. Benim lekelerime iyi geldi. Belki dediğiniz gibi "yağ" olarak kullanıldığında etkisi farklıdır.

anladım canım, doğal olanını bulursam denemek isterim.
bilgilendirme için teşekkürler Hoppa

Expigment kullandım yıllardır kurtulamadigim lekelerim yok oldu sihir gibi herkese tavsiye ederim

Arkadaşla leke ve Güneş lekeleri için lr health ürünlerini kullanmanizi tavsiye edicem. Hem ürünler kimyasal degil doğal. ... hemde basarili sonuclar cok fazla. ... bilgi icin mail atabilirsiniz. .. ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X