• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Güneş lekesine gerçekten mucize:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

samimi

Nirvana
Pro Üye
30 Ağustos 2008
3.022
3.976
658
İzmir
benim 3 yıldır bıyık bölgesinde güneş lekem var ve bu sene yanağımdada çıkmaya başladı.dün bir aktara gittim güneş lekesi için krem istedim.o da bana bir peeling ve krem önerdi.çok etkili olcağına inanmadım ama bir ümit aldım denedim ve gözlerime inanamadım.güneş lekelerinden bir kısmı yok oldu diğerlerininde rengi açıldı.mutlaka deneyin inş.bende olduğu gibi sizdede etkili olur.peelingin üstünde beatuy care yazıyo turunculu beyazlı kutusu ve üzerinde vitamin c yazıyor portakal resmi var.şuanda evde değilim kremin adını evde bakar yazarım.krem sabah akşam sürülüyo lekelerin yeniden oluşmasını önlüyo.peeling haftada bir.

bir kısmı yok oldu diğerlerininde rengi açıldı.bende çok şaşıdım ama gerçekten işe yarıyor.bende o yüzden yazdım belki sizlerede bi faydası olur diye.

ılginç.. ben 1,5 yıldır leke için expigment kullanıyorum..tamamen geçti bile diyemem..bu nasıl muzcize bişey..
ıçireiği nedir bunun, cilde zararlı bişey var mı acaba..civa filan oluyormuş bu tip ürünlerde ..bu da zararlı tabii..

bir kısmı yok oldu diğerlerininde rengi açıldı.bende çok şaşıdım ama gerçekten işe yarıyor.bende o yüzden yazdım belki sizlerede bi faydası olur diye.

canıım kremin adını açıklamamışsın ya peelingin ve kremin tam adını ve nasıl kullanıldıklarını yazarmısın ...

kremin adı bioset peelingin adı dream beatuty peeling haftada bir kullanılıyo yüzüne uygularken resmen ölü deriyi kiri ve lekeleri söküyo kremde sabah akşam temiz cilde uydulanıyo.Arkadaşlar inanın doğru sölüyorum bendeki güneş lekesi yok oldu gibi bişey sadece çok hafif kaldı.oda belli belirsiz.isterseniz önce internetten araştırın.bende etkisini gösterdi yakınlarım bile şaşırdı inşallah sizdede faydalı olur

Sanırım şunlar:

Eklentiler

• $6802349_bak.webp
    $6802349_bak.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 2.547
  • $pr_01_6_max.webp
    $pr_01_6_max.webp
    6 KB · Görüntüleme: 2.291
rebele arkadaşımız zaten resimlerini eklemiş bioset kremin adı dream beauty de peelingin adı

bende de güneş lekeleri var ne yazıkki ne expigment ne de tretin hiç bir işe yaramadı.üstelik burada yazılan bir çok doğal formülleri de denedim.ama hala o lekeler yüzümde.üstelik cildim ölü suratı gibi çok solgun.ne yapsam da şöyle yüzüme bakan oh be hayat varmış dese:))

bioset peeling dream beauty demek istemiş sanırım fakat yine de nette yok. ben lekeler için expigment ve daha da yoğun derin lekeler için tretin expigment ve hipokort karışımı dışında hiç bir şey önermiyorum. özellikle aktarlardan alınan türden hiç bir şeyin hiç bir garantisi yok hiç bir cesaretle kullanılamaz.

canım ben sadece expigment kullanıyorum diğer sölediğin kremleri de karıştırsam yan etkisi olur mu çillerim için kullanıcam kafamçokkarıştı

aktardan alışveriş yapan paylaşımcılarta saygı duyuyorum ;ama kaçak yollarla ülkemize girmiş nere malı oldugu belli olmayan son kullanma tarihi ne zamandır anlaşılamayan ürünler oldugunu göz önünde bulundurulursa büyük cesaret tebrik ediyorum yani mümkün degil korkarım yüz yani

ya merak ettim bu kdr etkiliyse alsammı die konuyu açan ark.ım ciltte soyulma fln yapıomu yan etkisi varmı bunların ve ne kdr sürede geçti acaba ?

arkadaşlar aynı sorun bendede var ve bu beni deli ediyor ben doğum kontrol hapı kullandığımdan var olduğunu biliorum ama kimseyle yakın mesafe duramıyorum çünkü bıyıklarım var gibi gerçekten etkili bişey varsa paylaşın korktum şimdi o aktardan olan şeyide almaya pofff çokkk gıcık oluom yazın iice belirginleşiyor yardımmmm:((

arkadaşlar bende hiçbir yan etkisi olmadı aksine memnunum.ben buyüzden sizlerle paylaştım zaten.Ama deneyip denememek size kalmış.cildimde hiç bir soyulma olmadı.lekeler çok hafif belli oluyor.peelingi haftada bir kullanıyorum kremide sabah akşam.benim cildime çok iyi geldi.

bende dün bioset leke kremi aldım. Ama öyle güneş lekesi için degil sivilce lekelerim için 35 tl para verdim eczacı iyi bir krem dedi iyi gelecektir dedi :( iyi gelir dimi.. o sivilce lekelerim gözüme cok batıyoo :(

Back
X