- Konu Sahibi ghostque3n
hanımlar yaş su bu benim için hiç önemli değil sadece tanımadığım kişilerin destegine ihtiyacım var. etrafımdaki herkese aynı şeyi anlatmaktan onları bıktırdım. 3.5 yıl birini sevdim oysa benim eski arkadaşımla 10 ay çıkdı 8.aylarında arkadaşları arasında yüzük tatılar . bayadır ayrılar. ben onu unuttugumu sandım engel oldum herşeye uzun psikiyatr tedavileri ve bu ngün ltfen gelsin Allah'ım diye yakarışlarım bitti. birine ilgi duıymaya başladım işin kötüsü ne bilyormsnuz oda arkadşımla çıktı bi arkadaş kazıgı yedim sonra bana geldi onu hiçkimseyle bu sekilde ciddi konuştugunu görmedim sürekli gelecekten bahsediyor. dün o 3 yıl boyunca sevdiğim uğrana aklımı yitirmek üzere oldugum adamı gördüm içim yandı ben sevgilimi hayaliyle bile aldatmayı istemiyordum oysa arada konuşuyorduk o herşeyimi mahveden adamla .son günlerde uluşma teklifleri etti hep red ettim ama ona bakmayalı gözlerini görmeyeli o kadar uzun zaman olduki.. kınıyorum kendimi ben o adamı unutmak isitiyorum ben birini hayaliyle dahi aldatmayı istemiyorum çok kötü durumdayım . her gecem yarın bana gelirmi dualaryla her sabahm ilk beynimin uyandıgı anda onu düşünme zamanları yenden dönsün istemiyorum.. o saçma sapan ilaçlarıda kullanmayı istemiyorum .kurtulamıyorum kendimden nefret ediyorum !!