- Konu Sahibi ghostque3n
-
ayy canım yaa ,kendine yazık etme sakın değmez yemin ederim bu dünyada hiç bir insan evladı için kendini harap etmeye ,yiyip bitirmeye değmez ,oyalanmak için bir uğraşı bulsan kendine ,çalışmak yada
peki neden ondan uzak durmak istiyorsun ki, evlimi ?
hayır değil . ama o beni hep kullandı yanlış anlamayın elini bile tutamadım zaten sadece ama sadece 96 günlük bir ilişkiydi ama hep uzaktan takip ettim buldum bi yerlerden izledim . hatta benim izlediğimi öğrenim geçtiği saatleri gittiği yolları değiştirdi. bana pişmanım diye geldi o kızı sevdi ve gitti hep bunu yaptı geldi sevindirdi ve gitti. beni hayallerimle büyüttü. bi paranoyak misali yoklugunu varmış gibi algılamamı sağladı .inanın çok kötü içimdeki öyle bişey bişey anlatmıyor herşeyi ifade edebbilirim ama burda tıkanıyorum ..
hayır değil . ama o beni hep kullandı yanlış anlamayın elini bile tutamadım zaten sadece ama sadece 96 günlük bir ilişkiydi ama hep uzaktan takip ettim buldum bi yerlerden izledim . hatta benim izlediğimi öğrenim geçtiği saatleri gittiği yolları değiştirdi. bana pişmanım diye geldi o kızı sevdi ve gitti hep bunu yaptı geldi sevindirdi ve gitti. beni hayallerimle büyüttü. bi paranoyak misali yoklugunu varmış gibi algılamamı sağladı .inanın çok kötü içimdeki öyle bişey bişey anlatmıyor herşeyi ifade edebbilirim ama burda tıkanıyorum ..
konu dışı olucak belki ama kusura bakma bir şey sorucam;
yanlış görmüyorsam avatarındaki arkadaşım o musun sen yoksa :26:
avatarındaki sen misin yani?:26:
konu dışı olucak belki ama kusura bakma bir şey sorucam;
yanlış görmüyorsam avatarındaki arkadaşım o musun sen yoksa :26:
avatarındaki sen misin yani?:26:
kızın derdine bak senin söylediğine bak yahu ,peki senin avatarındaki senmisin hııı
yazık ediyorsun kendine çok yazık ,
peki hoşlandığın o kişi ,ona karşı ne hissediyorsun ,
kızın derdine bak senin söylediğine bak yahu ,peki senin avatarındaki senmisin hııı
ben değilim bilgilerimde siyah saç,yeşil göz resmimi koymayı düşünmüyorum tanınmamak .s
seni kullandığının farkındasın ve bişi yapmıyorsun canım bu psikolojik tedaviyle falan olmaz olay senin kendinde biter
sen beyninde bitirmelisin aynı şehirde misiniz bilmiyırum yada üniversite okuyor musun onu da bilmiyorum ama farklı şehirde olmak bi nevi ilaç gibi gelir
şuan sevgilisi olmaz sana gelir sonra pat başkasını bulur seni terk eder ve sende onu beklersin tilkinin dönüp dolaşacağı yer hesabı....
ama önce beyninde bitir sağlıklı bi ilişki olmaz zaten yaşanan şeylerden
işte bu dedikleriniz bütün gittiğim insnaların dediği şeyler. bide psikiyatr geçip karşıma takıntılısın demezmi. aslında sende anlıyorsun beni biliyorum fakat sözcük toparlanmıyor değilmi. bu acıya sadece teselli cümlleri karşılık verilebiliyor
bi kere kimse seni teselli etmemeli çünkü anlattığına göre olaylar teselli gerektirecek türden şeyler değil
senin zaafından faydalanan biri var ortada en önce ona olan zaafını yok etmelisin
yoksa gerçekten olaylar çığırından çıkar buna dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?