"En buyuk zenginlik, saglik" diyerek konuma giris yapmak istiyorum.
Yaz mevsimi benim icin tam bir iskence artik. Terleyip biraz esintiye veya klimaya maruz kaldigimda hemen feci bas ve boyun agrisi, bunlara eslik eden mide bulantisiyla mahvoluyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce? 3-4 yildir denize gitmiyorum, dolayisiyla guneslenme olayi da olmuyor. Gunluk hayatta da gunesi cok gormuyorum. Yasadigim bu sikintida guneslenmemenin rolu var mi?
Yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.
Ten rengin ne ?
Bunlarin hepsi gunese ciktigimda bende mevcut korktum simdiMide bulantısı,bas-boyun agrisi kombinasyonu boyun duzlesmesini getirdi aklima.
D vitamini eksikliğiniz varsa kanser bile olma riskiniz var. ayrıca d vitamini eksikliği başka sorunlara da yol açar.gidip olctürebilirsiniz
D vitamini eksikliği belirtilerine benzettim. Güneşe çıkmıyormuşsunuz zaten,yeterince alamıyor olabilirsiniz."En buyuk zenginlik, saglik" diyerek konuma giris yapmak istiyorum.
Yaz mevsimi benim icin tam bir iskence artik. Terleyip biraz esintiye veya klimaya maruz kaldigimda hemen feci bas ve boyun agrisi, bunlara eslik eden mide bulantisiyla mahvoluyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce? 3-4 yildir denize gitmiyorum, dolayisiyla guneslenme olayi da olmuyor. Gunluk hayatta da gunesi cok gormuyorum. Yasadigim bu sikintida guneslenmemenin rolu var mi?
Yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.
neyi acayim tatlim kadinlardaki meme kanserinin nedenleri arasinda tip oyle diyorNasıl yani? D vitamini eksikliği kansere mi neden oluyor? Açar mısınız biraz?
neyi acayim tatlim kadinlardaki meme kanserinin nedenleri arasinda tip oyle diyor
Bunlarin hepsi gunese ciktigimda bende mevcut korktum simdi
Gormede bulaniklik didinda hersey mevcut ama genelde ben gunes varken disari cıkınca perisan oluyorum diyebilirim anlatamayacagim kadar kotu etkiliyoda hic boyunla alakali olabilecegi aklima gelmemisti bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederimFizik tedavi uzmanina gidip boynunuzla ilgili sikayetlerinizi anlatirsaniz gerekli tetkikleri yapar.
Boyunda gerginlik hissi,bas donmesi,kulakta dolgunluk ve cınlama,sırt agrisi,gormede bulaniklik ve hatta depresyon belirtileri boyun duzlesmesinin tipik belirtileri.
Gormede bulaniklik didinda hersey mevcut ama genelde ben gunes varken disari cıkınca perisan oluyorum diyebilirim anlatamayacagim kadar kotu etkiliyoda hic boyunla alakali olabilecegi aklima gelmemisti bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?