Gunesi gormuyorum.

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.854
2.927
53
"En buyuk zenginlik, saglik" diyerek konuma giris yapmak istiyorum.

Yaz mevsimi benim icin tam bir iskence artik. Terleyip biraz esintiye veya klimaya maruz kaldigimda hemen feci bas ve boyun agrisi, bunlara eslik eden mide bulantisiyla mahvoluyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce? 3-4 yildir denize gitmiyorum, dolayisiyla guneslenme olayi da olmuyor. Gunluk hayatta da gunesi cok gormuyorum. Yasadigim bu sikintida guneslenmemenin rolu var mi?

Yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.

sinüzit olabilir belki , başım şiddetli ağrıdığında benm de bulantı fazlaca oluyor, sinüzit mi migren mi olduğu kesinleşmemiş bir baş ağrım var yıllardır.. cereyanda kaldığımda, reglim yaklaştığında, saçım ıslak kaldığında, uyku düzenim bozulduğunda kıvrandırtıyor. bunlara dikkat ediyorum ben...

Boyun fıtığın ya da kireçlenmen olabilir. Bir doktora görünsen ya.

Bi doktora gorun bence.sinuzite benzettim anlatiggini.
Bendede gunes allerjisi var yaz geldimi kabusum gunese cikamiyorum denizde cok etkiliyor yaylaya kaciyorum.

Bi doktora gorun bence.sinuzite benzettim anlatiggini.
Bendede gunes allerjisi var yaz geldimi kabusum gunese cikamiyorum denizde cok etkiliyor yaylaya kaciyorum.

Ten rengin ne ?

D vitamini eksikliğiniz varsa kanser bile olma riskiniz var. ayrıca d vitamini eksikliği başka sorunlara da yol açar.gidip olctürebilirsiniz

Nasıl yani? D vitamini eksikliği kansere mi neden oluyor? Açar mısınız biraz?

D vitamini eksikliği belirtilerine benzettim. Güneşe çıkmıyormuşsunuz zaten,yeterince alamıyor olabilirsiniz.
Aile hekimliğine gidip kan testi yaptırabilirsiniz D vitamini ve diğer değerleriniz için.

Bunlarin hepsi gunese ciktigimda bende mevcut korktum simdi

Fizik tedavi uzmanina gidip boynunuzla ilgili sikayetlerinizi anlatirsaniz gerekli tetkikleri yapar.

Boyunda gerginlik hissi,bas donmesi,kulakta dolgunluk ve cınlama,sırt agrisi,gormede bulaniklik ve hatta depresyon belirtileri boyun duzlesmesinin tipik belirtileri.

Gormede bulaniklik didinda hersey mevcut ama genelde ben gunes varken disari cıkınca perisan oluyorum diyebilirim anlatamayacagim kadar kotu etkiliyoda hic boyunla alakali olabilecegi aklima gelmemisti bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim

Gunesle boyun duzlesmesinin alakasi var mi bilemiyorum tabi ama konu sahibi terleyince ve klimadan etkilendiginde yasiyomus bu sıkıntıları onun icin duzlesme olabilir gibi geldi.

Siz sadece gunesten etkileniyosanız farkli bi durum olabilir,en iyisi doktora danismak sanirim.Gecmis olsun.

Yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. En kisa zamanda doktora gidecegim elbette. Arastirdigim kadariyla belirtiler boyun duzlesmesine isaret ediyormus. Bakalim...

Ben de klimayı sevemedim gitti, resmen tüm vücudum ağrıyor klima soğuğunda. Evimde var ama bu cehennem sıcağında bile açmıyorum, heryerim tutuluyor...

Ayaklarım üşüyünce klimadan, benim de midem bulanıyor. Yaz kış ayağım sıcak olmalı yoksa hemen midem bulanır.

Ama herhangi bir vitamin eksikliğim çıkmadı. Belki sizin de böyledir, bünye meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…