Gunesi gormuyorum.

"En buyuk zenginlik, saglik" diyerek konuma giris yapmak istiyorum.

Yaz mevsimi benim icin tam bir iskence artik. Terleyip biraz esintiye veya klimaya maruz kaldigimda hemen feci bas ve boyun agrisi, bunlara eslik eden mide bulantisiyla mahvoluyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce? 3-4 yildir denize gitmiyorum, dolayisiyla guneslenme olayi da olmuyor. Gunluk hayatta da gunesi cok gormuyorum. Yasadigim bu sikintida guneslenmemenin rolu var mi?

Yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.

İkisi alakasız diye tahmin ediyorum. Ağrılarınız normalden çok fazlaysa, ki sanırım öyle, doktora başvurun. Ama terleyip hava akımına (cereyana) maruz kalınca ağrı, tutulma vs olur zaten. Doktora gitmişken D Vitamini seviyenizi de ölçtürün. Güneşe hiç çıkmamak çok ciddi D Vitamini eksikliği sebebi.

Alintilamadan direkt yazmak istiyorum. Ben bu agrilari gunesle hasir nesir olmayi kestigimden beri cekiyorum, bu nedenle vucudum D vitamini eksikliginden oturu sanki gucsuzlesmis de en ufak bir esintide dokuluyor gibi. Kemiklerinin buram buram gunese ihtiyaci var gibi.

Boynumla problemim su noktada: Terledikten sonra en ufak esinti, hele ki klima agriya sebep oluyor hemen. Bir de sacimi tam kurutmadan topladigimda da ayni seyleri yasiyorum. Onemli bir ayrinti da su ki boynumu kutlettigimde rahatliyorum.

En kisa zamanda bir doktora gorunmeliyim.

Bir doktora görünün burada veya diğer sitelerde yazanlar insanı daha kötü ediyor baş ağrısı yazsam kafa kanseri çıkıyo :KK71:

Vücut direncini düşürmemek gerek bence.yoksa herkes ayni hastaliga yakalanirdi.bazilari yilda 10 kere bazilari 1kere grip oluyor.bende nane molla olanlardanim.kisin zencefil bal karistiriyorum.yazinda klima cam pencere acmaya asla izin vermem.klimali ortama gideceksem kapali ayakkabi giyer boynuma ince sal alirim.boynum tutuluyo basim agriyo mideme vuruyo.dr migren dedi

Alintilamadan direkt yazmak istiyorum. Ben bu agrilari gunesle hasir nesir olmayi kestigimden beri cekiyorum, bu nedenle vucudum D vitamini eksikliginden oturu sanki gucsuzlesmis de en ufak bir esintide dokuluyor gibi. Kemiklerinin buram buram gunese ihtiyaci var gibi.

Boynumla problemim su noktada: Terledikten sonra en ufak esinti, hele ki klima agriya sebep oluyor hemen. Bir de sacimi tam kurutmadan topladigimda da ayni seyleri yasiyorum. Onemli bir ayrinti da su ki boynumu kutlettigimde rahatliyorum.

En kisa zamanda bir doktora gorunmeliyim.

Çantanızda minik bir fular taşıyıp, terlediğinizde ve esinti olduğunda ensenizi fularla koruyabilirsiniz.

Bende de oluyor sacim islakken ruzgara cikamiyorum yatip uyuyamiyorum buyuk ihtimal sinuzit.Ama sadece klimadan kaynakli bas agrisi varsa bence klimanizi temizletmelisiniz.

Vitamin D eksikligi kemiklerde sorun yaratabiliyor gunes isigini saglikli bir sekilde gunde en az yarim saat almalisiniz. Basagrisi icin magnezyum kullanin

Back
X