• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güneşim doğdu arkadaşlar çok mutluyummmm!!!!!!

a.s.canıımmmm çook sevimdim ne güzel bir haber. Ankara dışındaydım sonuçlarına bakma fırsatım olmamıştı bu mutluluğu hakkettin inşallah sorunsuz bir 9 ay sonunda yavrularını alırsın kucağına seni ve eşini tebrik ederim canım.değerin de çok güzeellhihoyyyt inşallah ikizlerin olur. canım benim mutluluğun daim olsun öpüyorum nanaklarından
canımm sagol senın destegının yerı cok ayrı bende bılıyosun rabbım en kısa zamanda sanada yasatsın bu mutlulugu...dualarım bu yolda emek veren herkes ıcın...hersey ıcın cok tesekkur ederım...

selam arkadaslar bugun 12 gunumdu kan degerım 231 geldı o kadar mutluyumkı kan sonucunu alınca aglamaktan kendıme gelemedım uzun sure bu kadar yuksek cıkması da süperrr oldu persembe tekrar baktırıcaz anatolıa gunesın doğduğu yer demek benim günesımı bulent hoca doğdurdu allah tuttugunu altın etsın rabbım bebek hasretı ceken herkese bu sevıncı yasatsın hepınıze duacıyım arkadaslar...darısı bekleyenlerın basına.....

tebrik ederim canim ALLAH kucagina almayi nasip etsin coook sevindim senin adina

Adacım tebrik ederim, o kadar çok sevindim ki...daha yeni bakabildim nete, haberini görünce çok çok sevindim, 9 ayı sağlıkla geçirirsin inşallah ve sağlıkla meleklerine kavuşursun...TEBRıKLER...

kız derviş hiç sesin soluğun çıkmıo...çok merak ettim seni?sen napıosun ne aşamadasın?hadi darısı başınayerimseniben

Tebrikler,Allah inşAllah sağ salim kucağınıza almayıda nasip eder inşallah,darısı tüm bebek isteyenler olsun:))

selam arkadaslar....bugun 3 testımıde yaptırdım 857 cıktı sukur cok rahatladım...2 hafta sonra keseyı gormeye gıdıcez hayırlısıyla...rabbım dualarımı kabul ettı....ınsallah keseyle kalp atısınıda gorursek derın bır ohhh çekecem....

Back
X