Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlan neyse de bu kıza gıcık oluyorum dün 2 dk bakmaya tahammül edemedim dizisine. Yapmacık, sürekli gamze göstermeye çalışırcasına gülmeler, masum bakışlar... nasıl bu kadar fan ı var anlamıyorum
bide o var koca bir suratı var bu diziye başlamadan da 7-8 kilo vermiş, vermemiş hali nasıldı acep ablası kendinden güzel bu zavallıcık kendini miranda kerr falan sanıyor valla bana hiç tatlı da güzel de gelmiyor nazlı bundan daha sempatiktatlı bir kız da yetenek sıfır.
sabun köpüğü derler işte birde güzellik yarışması sorulunca öylesine katıldım diyor he yav he deriz bizdeo değil tosun gibi nasıl dereceye girmiş hayret tamam güzelde.
hande güzel kız ama normal standartlarda.O suratı moğollar tarzı hoşuma gidiyor bazern aslında sempatik.bide o var koca bir suratı var bu diziye başlamadan da 7-8 kilo vermiş, vermemiş hali nasıldı acep ablası kendinden güzel bu zavallıcık kendini miranda kerr falan sanıyor valla bana hiç tatlı da güzel de gelmiyor nazlı bundan daha sempatik![]()
Hic fena degilldr bence ama iticilik konusunda ikiside yarisir biri viyaklama biride bos bos bakma konusundaBu foto çekileli 1 ay oldu hiç yakışmıyorlar çocuk iticinin teki.
kız bana sempatik sevimli geliyorHic fena degilldr bence ama iticilik konusunda ikiside yarisir biri viyaklama biride bos bos bakma konusunda
Yalanlamamislar muhtemelen dogru.
Bence fotomodel olmali model de olmazda yüzündeki sempatik hali filan aydan şenerin tombiş halikız bana sempatik sevimli geliyor
ama tolganın yanında oyunculuk konusunda bayağı aşağıda olduğu ,yeteneksiz göründüğü doğru
Niye çıkmasın kız aman tanrım mı ahahabu kızın haberleride mi cıkıyormus aman tanrım
katana gibi ya sevmiyorum bunuNiye çıkmasın kız aman tanrım mı ahaha![]()