• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneşin Kızı Hande Erçel, Oyuncu Sevgilisi ile Yakalandı

Te-amor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
62
12
3
31
Aşk dedikoduları gerçek çıktı. Hande Erçel ile 'Çilek Kokusu' dizisi ile tanınan Ekin Mert Daymaz, önceki gece Karaköy'de objektiflere takıldı.
gunesin-kizi-hande-ercel-oyuncu-sevgilisi-ile-7962539_x_7206_300.webp
gunesin-kizi-hande-ercel-oyuncu-sevgilisi-ile-7962539_8110_m.webp

ikiside yeteneksiz ikiside best model tam bulmuşlar birbirlerini ama yakıştırdım esmer esmer :)

oğlan neyse de bu kıza gıcık oluyorum dün 2 dk bakmaya tahammül edemedim dizisine. Yapmacık, sürekli gamze göstermeye çalışırcasına gülmeler, masum bakışlar... nasıl bu kadar fan ı var anlamıyorum

oğlan neyse de bu kıza gıcık oluyorum dün 2 dk bakmaya tahammül edemedim dizisine. Yapmacık, sürekli gamze göstermeye çalışırcasına gülmeler, masum bakışlar... nasıl bu kadar fan ı var anlamıyorum

tatlı bir kız da yetenek sıfır.
sabun köpüğü derler işte birde güzellik yarışması sorulunca öylesine katıldım diyor he yav he deriz bizde :D o değil tosun gibi nasıl dereceye girmiş hayret tamam güzelde.

tatlı bir kız da yetenek sıfır.
sabun köpüğü derler işte birde güzellik yarışması sorulunca öylesine katıldım diyor he yav he deriz bizde :KK70: o değil tosun gibi nasıl dereceye girmiş hayret tamam güzelde.
bide o var koca bir suratı var bu diziye başlamadan da 7-8 kilo vermiş, vermemiş hali nasıldı acep ablası kendinden güzel bu zavallıcık kendini miranda kerr falan sanıyor valla bana hiç tatlı da güzel de gelmiyor nazlı bundan daha sempatik:p

bide o var koca bir suratı var bu diziye başlamadan da 7-8 kilo vermiş, vermemiş hali nasıldı acep ablası kendinden güzel bu zavallıcık kendini miranda kerr falan sanıyor valla bana hiç tatlı da güzel de gelmiyor nazlı bundan daha sempatik:p
hande güzel kız ama normal standartlarda.O suratı moğollar tarzı hoşuma gidiyor bazern aslında sempatik.
te ablasının bir reesmi var miranda kerr yani bildiğin taş handeyi geçtim ablasını kesiyorum yanlız :D

Yakışmışlar ama uzun süreli bir ilişki olmaz kesin sanat camiası bu neticede.

bu kızı ben dizideki aliyle çıkıyo sanıyordum. yanılıyormuşum :-)

Bu fotoğraf eski diye görmüştüm bi yerde 1 2 sene önce falanmış ama bilemiyorum

Bu foto çekileli 1 ay oldu hiç yakışmıyorlar çocuk iticinin teki.

Hic fena degilldr bence ama iticilik konusunda ikiside yarisir biri viyaklama biride bos bos bakma konusunda :KK70:
Yalanlamamislar muhtemelen dogru.
kız bana sempatik sevimli geliyor

ama tolganın yanında oyunculuk konusunda bayağı aşağıda olduğu ,yeteneksiz göründüğü doğru

bu kızın haberleride mi cıkıyormus aman tanrım

kız bana sempatik sevimli geliyor

ama tolganın yanında oyunculuk konusunda bayağı aşağıda olduğu ,yeteneksiz göründüğü doğru
Bence fotomodel olmali model de olmazda yüzündeki sempatik hali filan aydan şenerin tombiş hali :D

Back
X