Güngören civarı gebelik takibi ve doğum için hastane önerileri

Met9187

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
13
6
1
Arkadaşlar merhaba.. güngörende oturuyorum 10 haftalık hamileyim avicennaya gidiyorum şu an fakat memnun değilim.. başka önerebilceğiniz özel hastane var mı? Özellikle doktor çok önemli bu konuda.

Meltem hastanesinde iki doktora gittim gittiğimde bin pişmanım ben şuan medipol esenler deyim ama geçenlerde acile gittim ilgi hastanesine orda esin diye bi KD doktoru ile tanıştım işinde çok iyidi ve aşırı ilgilendi benimle esenlere gidemedigimde esin alternatifim. o zamanlar düşük riski vardı ama ilgideki esin dışındaki diğer doktorları da onermiyorum

Esin hanımı duymuştum farklı yerlerdende hastası varmış sadece doğum için ilgi hastanesi içime pek sinmiyor peki medipol nasıl ordaki doktorlar hastane vs önerebilceğiniz var mı?

Esin hanımı duymuştum farklı yerlerdende hastası varmış sadece doğum için ilgi hastanesi içime pek sinmiyor peki medipol nasıl ordaki doktorlar hastane vs önerebilceğiniz var mı?

Evet bende doğum olarak guvenmedigimden medipol esenlere gidiyorum. Ben başlarda dusuk tehlikesi ile çok uğraştığım için çok doktor gezdim o yüzden en son medipol de Burcu aydın boyama ile tanıştım hayatımda gördüğüm kadin dogumculardan en sevecen en bilgili ve işini en iyi yapan bir doktor. Yildizlarimizda bayağı uyuştu her hafta iğne olduğum için medipol deki her doktora muane olmak zorunda kaldım koskoca hastanede bir iğne yazımı için bile gözlerim hep Burcu hanımı aradı. Çok hastası var randevu 14 günden önce yok ev hanimiysan bence kaçırma ev hanımı diyorum çünkü çalışıyorsan istediğin saatlere bulamayabilirsin ben seve seve bekliyorum kendisini whatsaptan kafama her takılanı soruyorum kendisi sabırla cevaplıyor randevu gününe dayanamayıp ikili teslimi whatsaptan önden bi yorumlamistı beni rahatlatmak için. Hastane zaten cok temiz 3 kuzenim dogum yapti onlara gittigimde gormustum. Bir dene derim

Ay

Ay canım işte senin gibi doktoruma ulaşabilmek isterim herşeyi konuşabilmek isterim ben öğretmenim belki saatleri ayarlayabilirim. Teşekkür ederim cevap verdiğin için medipol aklımda :)

Ay

Ay canım işte senin gibi doktoruma ulaşabilmek isterim herşeyi konuşabilmek isterim ben öğretmenim belki saatleri ayarlayabilirim. Teşekkür ederim cevap verdiğin için medipol aklımda :)

Ne demek rica ederim meslektasizda :) bende öğretmendim özel de. Düşük riski olunca şubatta bıraktım. Bir tanış doktorla eminim beğenirsin. Sağlıklı günler :)

Ne demek rica ederim meslektasizda :) bende öğretmendim özel de. Düşük riski olunca şubatta bıraktım. Bir tanış doktorla eminim beğenirsin. Sağlıklı günler :)
Sağolasın Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşAllah :)) hayırlı güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…