merhaba kızlar,
erkek arkadaşımla 1.5 yıldır bi birlikteliğimiz var benim ailem daha geniş, onun ailesi ise daha muhafazakar oldugu zaman zaman giyim kuşam erkek arkadaşlarla konuşms vs. gibi konularda cok kez catıstıgımız, ters düştüğümüz oldu ama çok seviyoruz birbirimzi o yüzden bu kadr farklılıga ragmen süren ve sürcegne de inandıgımız bi ilşkimiz vardı,, son olay ise şöyle; bundan önceki erkek arkadaşımdan ayrılalı çok oldu 4,4.5 sene kadar o zamanki hotmail şifremde onun ve benm isimlerimz vardı, o zamanki biçok üyeliğimin şifresi de aynıydı hepsi aynı olsun unutmayaym diye neyse ayrıldık cok oldu ama o şifreye çok alıştım o nedenle 2 sene önce açtığım bi kpss sitesinin şifresini de aynen o şifre yaptım.. gecenlerde erkek arkadaşm bana o sitenin şifresini sordu ben de utana sıkıla söyledim şifreyi kim bu isim dedi önce inkar ettm saçmasapan bişiler uydurdum yemedi tabi eski erkek arkadaşn di mi bu dedi ben de itiraf etmk zorunda kaldım daha öncesinde de önemsiz bikaç yalan söylediim için kızmıştı, güvenimi sarsma demişti,, çok çok çok sinirlendi ve hemen ayrılmak istedi sen 1.5 senedir bu şifreden eski erkek arkadaşının adını yazp girerek ihanet ettn bana dedi, benden ayrılmak istedi tabi çok ısrar ettm böyle saçma bişey için yapmasın bunu diye ablasını araya koydum ablası da mevzuyu bilmiyor ama çok iyi bi kız bak saçma kavgalar yüzünden ayrılma sakın,pişman olursun diye güzel güzel konuşmş ertesi gün aradı beni ve bu şekilde devam ettik, ama bunu unutmadı tabiki...... bunun sahte face hesabından eski bi kız arkadaşını takip ettiğini gördüm(normal kız arkadaş) şu an görüşmüyolar ama ben aralarındaki eskiden olan muhabbetlerin normal bi arkadaş muhabbeti gibi olmadıgını düşünerek zaten cok sorun cıkarmıştım, bi de haftada 1 2 kez mutlaka onun profiline baktıgnı görünce dellendm,bagırdım cagırdım sogudum senden,görüşmk istemiyorum vs. dedim,, durumu acıkladı '' senden beri hiç görüşmedik gecenlerde bu kız benm numaramı istemiş bi arkadaşımdan ama senin rahatsz olcagnı bildiğim için hayır verme dedim'' dedi,, durup dururken aramış olamaz acaba sevgilisinden mi ayrıldı, ailesinden birine mi bişi oldu gibi sebepler mi var merak ettim diye bakıorum arada evet cok deger verdiğim bi arkadaşımdı dedi (çok yakın bi arkadaşının eski kız arkadaşı bu arada bu kız) yani beni ikna etti duruma ama çok fazla bagırdım cagırdım, ayrılmak istedim diye tamam neye inanmak istiyosan inan bu durum böyle, bıktım artık bu sacmasapan takıntılarından, ben senin eski sevgilinin adını yazarak 1.5 senedir şifre girmene bişi demiorum sen bende kabahat aramaya kalkıyosun dedi, sevmiyorum artık seni dedi
(((( ama daha 2 gün öncesine kadr bi önceki kavgamızı unutmuş birbirimizi ne kadr sevdiğimizi söylüyoduk,, akabinde konuştuk ve bitmesini istediğini artık bu sacmalıklara dayanamadıgını söyledi, son aramam bu da dedii, 1 gün sonra ünv. okudugumuz sehire gidip bulusmayı planlıyoduk beni mutlaka ara ama gdince muhakkak görüşelm dedim tamam ama sonucu değiştirmicek bu o zaman kadr da görüşmek istemiorum dedi tamam dedim ama sayanamadım aramaya devam 2 3 gün boyunca yalvardım yakardm ne tel.imi açtı ne mesajıma cevap verdi,, artık son 3-4 gündr aramıyorum ondan da ses yok,, dün belki acar diye annemin hattından aradım cevap vermedi, annemn numarası da kayıtlı onda ve 1 saat kadar sonra özelden bi çağrı geldi, ben o oldugunu düşünüyorum muhtemelen hattım acık mı diye kontrol etmek istedi hani aradysa neden ordan aradı, ya da kendi mi aradı annesi mi gibilerden,, bu arada faceden de engelledi beni,,, sizce beni gercekten yüreğinden sildi mi yoksa beni süründürmek , acı cektirmek için mi yapıyor ,, beni cok sevdiğine eminim ama seni artık semiyorum yok ettin bunu demesi çok koydu bana
((((((((((((((((( Allah rızası için bi yorum yapın , çok kötüyüm