Günlerden bir gün yine konuşmuyoruz

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Yine kırgınım. Stres topuyum sanki ben. Çok tahammülsüz bana karşı esim. Ben sakince tartışırken sesini yükseltiyor birden. Onu suclamama cok sinirleniyor. Kendi beni bir cok konuda suçlarken. Örnek veremiyorum en basit bi suclama düşünün sesi yükseliyor hemen kukruyor. Bütün yakınlarına tahammülsüz ama beni üzdüğünü anlattığım halde yapmasi sevildigime inandirmiyor artık. Ben iyiken iyi sadece.

Bana diyor ki once sen değiş beni suçlama bir sey soyluyorsam inan diretme. Sözü ferman kabul edilecek asla sorgulanmayacak bunu istiyor. Ornek vermiyorum genel anlamda her konuda böyle. Hep suclu benim. Kükrüyorsa bi sebebi var.

Esiniz kalbinizi kırınca nasıl davranıyorsunuz? Ben kapatıyorum kendimi susuyorum çünkü bana bagirmasını istemediğimi, üzüldüğümü konusmustum. Ama esim ne gönlümü alıyor ne bir sey. Hic altta kalmiyor suratima surat asiyor sussam hic tinlamadan o da susuyor. Konuş diyeceksiniz üzüldüğümü zaten belirttim tahammülsüz olmasına kac kere daha konuşacağım ki? Yemek yaptim aksama ben yemedim diye o da yemedi baska bir sey yedi. Istemiyorum bana bağıran adamla ayni sofrada yemek yemek. Ne özür diliyor ne bir sey bu kadar mi degersizim ben.

Konuşuyorum ona rağmen düzelmiyo demişsiniz başka nasıl düzelebilir.Biraz evden mi uzaklaşsanız bilemedim ki

Keklik çantaya girdi nasılsa nişanlı olsan bir mesajına cevap yazma dibinde biterler kapılara dayanırlar bu erkekler kendini affettirmek için çünkü kaybetme korkusu var
evlendi rahatlamış adam nasıl olsa burda evde dizinin dibindesin gönlünü almaya uğraşmak istemez tabi bide maçoluk taslar kendini ağırdan alır
Bu tripleşmeler bi süre sonra güç savaşına döner evliliğiniz çok yıpranır birbirinize tahammülünüz kalmaz küslüklerin uzaması çok tehlikeli
Çok dikkat et işler daha da kötüye gider sende çok küsme ortamı yaratma sana bağıracak noktaya getirme çok muhatap olma o gönlünü almadıkça kinin büyüyecek ona sevgin azalacak biraz suyuna git ipler eline geçince canına okursun:kahve::KK11:

Yeni evlilikte oluyor böyle seyler,alışma süreci..neticede aynı evde yasamak baska.bizde de öyleydi ama zamanla oturuyor bazı seyler.karşılıklı neleri sevip sevmediginizi anliyorsunuz bi sure sonra.ayak uyduruluyor zaten ister istemez.
Ben zamanla degisecegine oturacagina inaniyorum bazi seylerin.insallah yanilmam tabi :110:

Keklik çantaya girdi nasılsa nişanlı olsan bir mesajına cevap yazma dibinde biterler kapılara dayanırlar bu erkekler kendini affettirmek için çünkü kaybetme korkusu var
evlendi rahatlamış adam nasıl olsa burda evde dizinin dibindesin gönlünü almaya uğraşmak istemez tabi bide maçoluk taslar kendini ağırdan alır
Bu tripleşmeler bi süre sonra güç savaşına döner evliliğiniz çok yıpranır birbirinize tahammülünüz kalmaz küslüklerin uzaması çok tehlikeli
Çok dikkat et işler daha da kötüye gider sende çok küsme ortamı yaratma sana bağıracak noktaya getirme çok muhatap olma o gönlünü almadıkça kinin büyüyecek ona sevgin azalacak biraz suyuna git ipler eline geçince canına okursun:kahve::KK11:
Bilmiyorum artık gitsem de kaybetmekten korkmaz geri atmaz gibi geliyor tabii yasamadan bilinmez. Sevgisine de inancim tükeniyor. Ayni evde zıt düştüğümüz bir cok konu oluyor hep he diyemem ki. Kendi de beni suclamasin o zaman mesela her dedigime itimat etsin :/ benim elime gecmeyecek gibi hicbir zaman o ipler

Yeni evlilikte oluyor böyle seyler,alışma süreci..neticede aynı evde yasamak baska.bizde de öyleydi ama zamanla oturuyor bazı seyler.karşılıklı neleri sevip sevmediginizi anliyorsunuz bi sure sonra.ayak uyduruluyor zaten ister istemez.
Ben zamanla degisecegine oturacagina inaniyorum bazi seylerin.insallah yanilmam tabi :110:
Acaba değişiyor mu yoksa kadınlar mi alttan alıyor, alışıyor ya da surekli suyuna gidiyor adamin? Benim en büyük korkum alışmak

evliligin ilk yillari en zoru derler. hele ki gercekten severek isteyerek evlenmediyseniz... anlattiginiz kadariyla sustukca uzerinize geliniyor gibi ama inatla da hic bir yere varilmiyor malesef. siz yine de iletisim kurma yolunu secin bence.

Yine kırgınım. Stres topuyum sanki ben. Çok tahammülsüz bana karşı esim. Ben sakince tartışırken sesini yükseltiyor birden. Onu suclamama cok sinirleniyor. Kendi beni bir cok konuda suçlarken. Örnek veremiyorum en basit bi suclama düşünün sesi yükseliyor hemen kukruyor. Bütün yakınlarına tahammülsüz ama beni üzdüğünü anlattığım halde yapmasi sevildigime inandirmiyor artık. Ben iyiken iyi sadece.

Bana diyor ki once sen değiş beni suçlama bir sey soyluyorsam inan. Diretme. Sözü ferman kabul edilecek asla sorgulanmayacak bunu istiyor. Ornek vermiyorum genel anlamda her konuda böyle. Hep suclu benim. Kükrüyorsa bi sebebi var.

Esiniz kalbinizi kırınca nasıl davranıyorsunuz? Ben kapatıyorum kendimi susuyorum çünkü bana bagirmasını istemediğimi, üzüldüğümü konusmustum. Ama esim ne gönlümü alıyor ne bir sey. Hic altta kalmiyor suratima surat asiyor sussam hic tinlamadan o da susuyor. Konuş diyeceksiniz üzüldüğümü zaten belirttim tahammülsüz olmasına kac kere daha konuşacağım ki? Mutsuz musun, rahatsiz oldugun bir sey mi var niye zorla evlenmis gibi davraniyorsun dedim cok sükür yok olsa soylerim dedi. Gunleer sonra yatakta sarilinca barisiyoruz. Burda mi yanlis yapiyorum acaba? Yeni evliyiz bu arada. Yemek yaptim aksama sofrayı hazirlamadim ben yemedim diye o da yemedi baska bir sey yedi. Istemiyorum bana bağıran adamla ayni sofrada yemek yemek. Ne özür diliyor ne bir sey bu kadar mi degersizim ben.
Sizi bastirmak sindirmek susturmak icin kukruyor. Nereye kadar sabredeceksiniz boyle huysuz bir adamla.

evliligin ilk yillari en zoru derler. hele ki gercekten severek isteyerek evlenmediyseniz... anlattiginiz kadariyla sustukca uzerinize geliniyor gibi ama inatla da hic bir yere varilmiyor malesef. siz yine de iletisim kurma yolunu secin bence.
Onun sözüne itimat edilmezse agresif tahammülsüz biri oluyor. Iletisim kurmak istemiyorum. Biraz da o cabalasin istiyorum. Hayalimdeki evliligin bu olmadığını söyledim. Yine değişmiyor.

Bilmiyorum artık gitsem de kaybetmekten korkmaz geri atmaz gibi geliyor tabii yasamadan bilinmez. Sevgisine de inancim tükeniyor. Ayni evde zıt düştüğümüz bir cok konu oluyor hep he diyemem ki. Kendi de beni suclamasin o zaman mesela her dedigime itimat etsin :/ benim elime gecmeyecek gibi hicbir zaman o ipler

Sen onun asiliklerine yumuşakca karşılık versen mutlaka mutlaka bu kırıcı tavrından geri adım atacak bi süre sonra ben kötüyüm karım yine de bana iyi davranıyor diye vicdan yapmaya başlıycak işşşşte o gün senin ipleri eline geçirdiğin gündür canım
Evliliğin ilk ayları bu agresif tavırlar çok normal devam ederse eğer o zaman ne yapacağını düşünürsün şimdilik biraz alttan al idare et dikkatli korun çocuk falan asla düşünme
Ha adam sana suçun yokken hakaret vurma kırma durumları yaratıyosa o ayrı o zaman ayrıl derim ama her evde olan tartışmalarsa birazcık idare et karlı sen çıkarsın zamanla huyu suyunuzda belli olur iyice tanırsın kocanı

Açıkçası ben evli değilim bu konuda laf söylemek haddime değil ama formdan öğrendiklerime ve etraftan duyduklarıma göre tartısmanız birbirinize alışma döneminde gayet normal ama gidersen boşanıriza getirecek kadar olayı büyütmek bana garip geldi sanki bilemediğiniz sorunlar var gibi

Onun sözüne itimat edilmezse agresif tahammülsüz biri oluyor. Iletisim kurmak istemiyorum. Biraz da o cabalasin istiyorum. Hayalimdeki evliligin bu olmadığını söyledim. Yine değişmiyor.

neden evlendiniz o zaman bu kadar kisa surede size bosanmayi dusundurtecek bir adamla?

Sen onun asiliklerine yumuşakca karşılık versen mutlaka mutlaka bu kırıcı tavrından geri adım atacak bi süre sonra ben kötüyüm karım yine de bana iyi davranıyor diye vicdan yapmaya başlıycak işşşşte o gün senin ipleri eline geçirdiğin gündür canım
Evliliğin ilk ayları bu agresif tavırlar çok normal devam ederse eğer o zaman ne yapacağını düşünürsün şimdilik biraz alttan al idare et dikkatli korun çocuk falan asla düşünme
Ha adam sana suçun yokken hakaret vurma kırma durumları yaratıyosa o ayrı o zaman ayrıl derim ama her evde olan tartışmalarsa birazcık idare et karlı sen çıkarsın zamanla huyu suyunuzda belli olur iyice tanırsın kocanı
Hakaret vurma kırma yok. Bunları yapmaz asla. Ama bunca tahammülsüzlük yetiyor bana. Umarım alismam da karlı çıkarım. Tavsiyenizi degerlendirecegim cok teşekkür ederim.

Back
X