- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
Evet sadece ben direttigimde bağırıyor. İnatciyim evet ama o da cok inat ve tahammülsüz.
Dün yemek yapacaktı ikimize ben kendime yapcam dedim ordan başladık konuşmaya. Yine garantisini vermedi bagirmayacaginin. Sen beni suclama,diretme, sozume inan o zaman bagirmam diyor.
Bizde iletisimi kesmek bi halta yaramiyor. Yemek te koymuyorum kendi yapiyor. Eyvallahi yok hic. Gelip te noldu bile demez bagiriyosa sebebi var. Ben yemek yapmiyorum o birkaç gün bi telaşım eksiliyo![]()
Ne yap biliyor musun mesela o işten geldi açtın kapıyı, oturduğunuz odaya girince çık git başka odaya kendince takıl. Tartışma olduğunda bu benim taktiğim.. eşim bazen gelirdi neden yanımda oturmuyorsun diye? Senle konuşacak paylaşacak birşeyimiz yok görüyorum ki , olsa da uzlaşamıyoruz derdim.senin bu tavrına bakar ve işler ciddiye binecek kendine çeki düzen verir.Mesela ben de çok inat bir insanım, tartışmada ilk adım atan ben olmam hiç. Yatakta sarılınca barışıyoruz diyorsun.. Öyle durumda eşim bana sarılınca ben ufflayarak yönümü değiştiriyorum, çok kırıldınsa bu şekilde belli edebilirsin insan sonuçta anlar bu kadar kırdığını...