Günlerdir hiç adet belirtim yok ve bugün adet günüm. Benim gibi olan var mı?

leylakz

ma vie mes règles
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
73
23
3
Adete 1 hafta kala başlayan belirtiler hala yok. Bugün adet günüm. Yumurtlama öncesi, yumurtlama ve sonrası şeklinde degerlendirmistik. hemen sonrasinda bi göğüs uclarinda hassasiyet olmuştu birkaç gün. Sonra ağrı magri hak getire yani.
Sonu nereye çıkar sizce? Tecrübesi olan var mı? Okumak isterimmm

Bazı aylar olmaz belirti, ağrı. Ay içinde spor, hareket, yediklerimizle alakalı

Adete 1 hafta kala başlayan belirtiler hala yok. Bugün adet günüm. Yumurtlama öncesi, yumurtlama ve sonrası şeklinde degerlendirmistik. hemen sonrasinda bi göğüs uclarinda hassasiyet olmuştu birkaç gün. Sonra ağrı magri hak getire yani.
Bu kadar kafanı kurcalıyor erken gebelik testi yap bence bende bu ay adetimi bekliyordum ağrı var gibiydi ama bir türlü adet olmuyordum meğer hamileymisim

Bu kadar kafanı kurcalıyor erken gebelik testi yap bence bende bu ay adetimi bekliyordum ağrı var gibiydi ama bir türlü adet olmuyordum meğer hamileymisim
Çok kafa patlatmiyorum da ilk kez oluyo, baska olan var mı diye sohbet etmek istedim ☺️ birkaç gün daha geçsin yapacağım inşallah

Çok kafa patlatmiyorum da ilk kez oluyo, baska olan var mı diye sohbet etmek istedim ☺️ birkaç gün daha geçsin yapacağım inşallah
Beklemeye gerek yok valla ben meraktan okurum aklıma düştüğü gibi erken gebelik testi aldım varsa onda kesin cikiyor

Ben geçen ay hiç adet sancısı çekmedim, göğüs şişkinliği ve bir kaç hamilelik belirtisi vardı 3 gün de gecikti adetim ama sonrasında adet oldum. Bu ay ben de ilk defa ağrım yok hamile miyim acaba dedim ama sonuç hüsran

Durumunuz nedir bana umut olun

Back
X