• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlerdir kafama takmaktan..

Mirimori

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
70
21
8
32
Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
ilişki yaşamadıysan niye için içini kemiriyor?

İlişki olmadı ama sonuçta yaşanan birşeyler oluyor. Evlilik olmadan diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama 5 yıl bitti ve farklı sebeplerden ötürü şuan evlenemiyoruz yakın gelecekte inşallah..

İlişki olmadı ama sonuçta yaşanan birşeyler oluyor. Evlilik olmadan diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama 5 yıl bitti ve farklı sebeplerden ötürü şuan evlenemiyoruz yakın gelecekte inşallah..
İlişki olmadı ama yaşanan bir şeyler oluyor ne demek ya? Bu garip açıklamayla biz ne bilebiliriz ki?

Değilsindir kız, hoş benim meryemin bile kendi kendine gebe kaldığına inanasım gelmiyor da, neyse dini şeye girmesin şimdi.

Erkek arkadaşın eczaneden test alsın sen alamıyorsan?

O burada değil uzaktayız birbirimizden ama geçen ay bir araya gelmiştik. Aklıma takılmasının nedeni de bu..

Yani acaba senin için gebeliğe sebebiyet veren veya vermeyen durumlar neler. :KK14:

Hiçbirşey yaşamadım cinsellik filan diyorsan stresden gecikmiştir.

Başka semtten al.

O değilde küçücük doğuda bir ilde eczaneden alamıyorsan uzaktaki sevgilinle hamile kalmana sebebiyet verecek yakınlaşmayı yaşarken birilerinin görmeyeceğinden adının çıkmayacağından nasıl emin olabiliyorsunuz ?

Not: Yargılamıyorum, isteyen istediğini yapsın. :confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X