• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunlerdir yazicak derdimi acacak yer aryrdm

savarana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
80
1
98
Diyarbakır
Vesselam hepinize hikayem okadar uzunki nerden baslym bilmoyrum umarim fikirlerinizi sunar rencide.etmeden akil yurutmeme fayda saglarsiniz. Universte yeni basladigim donemde bir cocukla tanistim akraba miz daha once hic kimseeyle cikmadim sevdimmi soguyamyrm korkularim vardi hep. Tam 4 yil oldu bir konusyrz bir konsmyrz ben tesetttrluyum ama tam hakkinida vermyrm bu cocuk acilmami istyr o kadr sevyrmki zaten ortuude sikiyrdu beni hakkini vermyrdm acilmak daha rahat daha seviyrm ama ailem izin vermyr onlarn baskisi ile ortuluym . O cocukalda konsyrm ama arkadas gibi uni bitti kpss ye girdim atanrm sonra kimse bana karsmaz dedim ama sinavim kotu gecti. Kendimi o kadaf cirkin ve aciz hiissdyrmki arkadas olmamiza ragmen her hafta foto cek yolla diyr 4yil boyunca ustelik sevmyrm dedigi halde. O kadr sikildim bunalimdayimki disari cikmak ostemyrm cunku kafami ortunce daha kotu hhssdyrm oturup aglamak istyrm sinavimda kotu gecti kiz kardeslerim evlendi annemin baskisi ile ayni evde tek basima nasil kalcm bilmiyrm kafayi yemek uzereyim eve kapattim kendimi calisrsam belki kafam dagilir dedim ama yok nereye basvurdu isem bos tecrubesiz.olusum belki dis gorunusim hep red cevabi almama neden oldu. Surekli aglama modundayim kafayi yemek uzerym

tesettur olayını bılemem
allah ıcın kapanılır eger ıcınden gelmıyosa takma.

sevdıgın cocukla bı konusup bı konusmamak sacma evlenılcek yastasın ne ıstedıgını bılmeyen bırıyle kendını harcama

ıs konusunda pes etme kısmetın vardır bı yerde

dıs gorunusunu begenmıyosun saglıklısın dıye sukret.annenen bu baskıdan sıkıldıgını guzelce soyle

Vesselam hepinize hikayem okadar uzunki nerden baslym bilmoyrum umarim fikirlerinizi sunar rencide.etmeden akil yurutmeme fayda saglarsiniz. Universte yeni basladigim donemde bir cocukla tanistim akraba miz daha once hic kimseeyle cikmadim sevdimmi soguyamyrm korkularim vardi hep. Tam 4 yil oldu bir konusyrz bir konsmyrz ben tesetttrluyum ama tam hakkinida vermyrm bu cocuk acilmami istyr o kadr sevyrmki zaten ortuude sikiyrdu beni hakkini vermyrdm acilmak daha rahat daha seviyrm ama ailem izin vermyr onlarn baskisi ile ortuluym . O cocukalda konsyrm ama arkadas gibi uni bitti kpss ye girdim atanrm sonra kimse bana karsmaz dedim ama sinavim kotu gecti. Kendimi o kadaf cirkin ve aciz hiissdyrmki arkadas olmamiza ragmen her hafta foto cek yolla diyr 4yil boyunca ustelik sevmyrm dedigi halde. O kadr sikildim bunalimdayimki disari cikmak ostemyrm cunku kafami ortunce daha kotu hhssdyrm oturup aglamak istyrm sinavimda kotu gecti kiz kardeslerim evlendi annemin baskisi ile ayni evde tek basima nasil kalcm bilmiyrm kafayi yemek uzereyim eve kapattim kendimi calisrsam belki kafam dagilir dedim ama yok nereye basvurdu isem bos tecrubesiz.olusum belki dis gorunusim hep red cevabi almama neden oldu. Surekli aglama modundayim kafayi yemek uzerym

Benim anladıklarım şöyle;
Konu sahibesi aile baskısıyla tesettürlü olduğunu ve açılmak istediğini belirtiyor, iş görüşmelerinde dış görünüşü yüzünden antipati topladıgını düşünüyor.
Ayrıca 4 yıldır konuştuğu biri varmış ve ondan açılmasını istiyormuş, aralarındaki şeyin bir 'ilişki' olup olmadıgı belli değilmiş, yani karşısındaki konu sahibini sevip sevmiyor mu emin değil ama her hafta kendisine resim çekip yollamasını istiyormuş.
Ayrıca sınavı da kötü geçmiş.

Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz belli ki,
eğer aile baskısıyla kapandıysanız çok üzücü.. Böyle ailelere anlam veremiyorum, hani dinde zorlama yoktu, ? Dindar olduklarını düşünüyorlar ama cok büyük günah işliyorlar bu şekilde.. her neyse
Siz yetişkin bir bayansınız ve kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz, aile baskısıyla kapanmamanız gerektiği gibi sevgili baskısıyla da açılmamalısınız, kendi yüreğinizden ne geçiyorsa onu yapın ve kendinizi hazır hissettiğiniz zaman örtünün..
Sınav için de bu kadar üzülmeyin, daha cok calısın ve birdahaki sınavda daha iyi sonuclar elde edip kendinizi o evden kurtarın..
Görüştüğünüz kişiyle de açık açık konuşun ve aranızdaki şeye bir netlik koyun belirsizlik cok kötü.

Anlamadım sevmiyorum mu diyor ...

Evet sevmiyrm diyr. Ama surekli fotograf yolla diyr. Uzagiz kac ayda bir grsyrz. Sevmedigini soyledigi halde evleninca acilirsin diyrdu bende evlenince acilirsam senin aielnde sorhn cikarr falan diye bayagi caydirmaya clstm bas ortu konusunda. Ama o nas ortuden degil evlilkkten caydi. Her sey cok kariaik biliyrm ben bile anlam veremiyrm

kimlik karmaşası yaşıyorsunuz galiba.Tam oturtamamışsın ne yazık ki kişiliğini.Amacım yargılamak değil,yanlış anlama.Yazma şeklinden yaşının da küçük olduğu belli.Bir erkek için değerlerinden vazgeçme.O eğer seni sevse örtünle kabul eder zaten.Ama sorun şu ki sen hiç istemiyorsun örtüyü.Bütün sıkıntın da bu sanırım.İstemediğin bir şeyi yapıyor olmak hayatının her alanını etkiliyor.

Aile baskisi ile degil.meraktan kapnmistim 17 yasinda iken. Simdi acilmanin bahsi gecince evde kiyametler kopuyr boyle daha gunah diyrm olajn bu gunahsa gunaha raziym.diyor. Evden kurtulmam ancak memur olup atanrsam olacakti oda kismet olmyck gibi bu yil. Erkek arkadasimda mantik yonunde ben onu ikna etmeye calsitim evlenince acilirsam aileen kotu dusunur diye aileside tesettrlu o da durumu fafketti ortulu birini alip acilmaktansa acik alirim nu kadar tepki cekmem gibisinde seyler soylyr o da hakli. Arkadasiz diyr ama.hic bir hareketi arkadas gibide degil. Hesap sormalar falan imalarda bulunmalar. Ne bilim garip o da

allah aşkına şu sesli harfleri kullanmak çok mu zor

kimlik karmaşası yaşıyorsunuz galiba.Tam oturtamamışsın ne yazık ki kişiliğini.Amacım yargılamak değil,yanlış anlama.Yazma şeklinden yaşının da küçük olduğu belli.Bir erkek için değerlerinden vazgeçme.O eğer seni sevse örtünle kabul eder zaten.Ama sorun şu ki sen hiç istemiyorsun örtüyü.Bütün sıkıntın da bu sanırım.İstemediğin bir şeyi yapıyor olmak hayatının her alanını etkiliyor.

Yasim 23yazma seklim yasimdan degil dokunmatik telefondan zorlandigim ivin kaynaklaniyor. Bende ortuden sogudugum icin onun icin vazgecmis olmayacam. Ama o bu kadar sorun haline getirmeseydi onun icin bu fikrimden vazgecebilmek daha kolay olurdu

konu karmakarışık anladığım tek şey AKRABANA aşıksın.. az önce bir konu vardı benim tavrım net kardeşiniz o sizin ya akrabaya nasıl o gözle bakıyorsunuz.. önce bu düşünceden arının..
kapalılık ta zorla olacak bir şey değil.. bence ailenize söyleyip açılın..
bizim oturduğumuz sokakta bir arkadaşım vardı bildiğin çarşaflı herşey günah tı onun için cep telefonu bile gavur malı yani...
sonra biriyle tanıştı nişanlıyken açıldı şu an evli maaşallah ben onun yanında tesettürlü kalıyorum o derece ..
o yüzden başı kapalı olanların %50 sini samimiyetine inanmıyorum
Allah herkese hidayet versin
.
..

üniversite mezunu olmak sesli harfleri ekarte etmek demek mi bu nasıl bir yazı türüdür...bölüm neydi? bu arada ana baba baskısıyla örtünüyorsanız hiç durmayın açın zira Allah(C.C)'ı kandıramazsınız...

konu karmakarışık anladığım tek şey AKRABANA aşıksın.. az önce bir konu vardı benim tavrım net kardeşiniz o sizin ya akrabaya nasıl o gözle bakıyorsunuz.. önce bu düşünceden arının..
kapalılık ta zorla olacak bir şey değil.. bence ailenize söyleyip açılın..
bizim oturduğumuz sokakta bir arkadaşım vardı bildiğin çarşaflı herşey günah tı onun için cep telefonu bile gavur malı yani...
sonra biriyle tanıştı nişanlıyken açıldı şu an evli maaşallah ben onun yanında tesettürlü kalıyorum o derece ..
o yüzden başı kapalı olanların %50 sini samimiyetine inanmıyorum
Allah herkese hidayet versin
.
..

Birincisi akaraba kardees ne alaka hukukta bile sade bi ve ikinci derece akaraba ile evlenmek yasak 3derece yani kuzenler ile evlilkk yapilabilir hukuk modern acidan ornek verdimki mantikli olan bu. Ayrica oylede degil tam olarak bizim koyden komsuyuz akraba diyoruz biz isin asli akraba da degil

üniversite mezunu olmak sesli harfleri ekarte etmek demek mi bu nasıl bir yazı türüdür...bölüm neydi? bu arada ana baba baskısıyla örtünüyorsanız hiç durmayın açın zira Allah(C.C)'ı kandıramazsınız...

Yukarda neden boyle kotu yazdigimi acikladm arkadasim. Dokunmatik telefon o yuzden yazmaktan zorlaniyrum. IKTISAT

Noktalama işaretlerine uyarak sorununuzu düzgünce yazarsanız belki yardımcı olabiliriz..
Ergen mesajlaşması gibi yazmışsınız...

Birincisi akaraba kardees ne alaka hukukta bile sade bi ve ikinci derece akaraba ile evlenmek yasak 3derece yani kuzenler ile evlilkk yapilabilir hukuk modern acidan ornek verdimki mantikli olan bu. Ayrica oylede degil tam olarak bizim koyden komsuyuz akraba diyoruz biz isin asli akraba da degil

4 yıllık iktisat mezunu bir insan şunları yazabiliyorsa ben artık susarım arkadaş

Back
X