• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunlerdir yazicak derdimi acacak yer aryrdm

Burda yerin kendi egonuzu tatmin edin diye de yazmadim. Beyenmedi isen cevap yazmazsin arkadasim..

kusura bakma ama burda kimse seninde egonu tavan yaptırmayacak suyuna gitmeyen cevaplara tepki vermen yanlış ki herkes aynı konuya takıldı üniversite mezunusun ve yazım hataların,hatta ben hatalarınıda geçiyorum arkadaşım..Allahı kandırıyosun demedim Allahı kandıramazsın dedim bu sebeple açıl dedim yani eleştirisi sana değil aile baskısınaydı..bu arada beyenmek değil o beğenmek bu da telefon hatası değildir heralde.saygılar

kusura bakma ama burda kimse seninde egonu tavan yaptırmayacak suyuna gitmeyen cevaplara tepki vermen yanlış ki herkes aynı konuya takıldı üniversite mezunusun ve yazım hataların,hatta ben hatalarınıda geçiyorum arkadaşım..Allahı kandırıyosun demedim Allahı kandıramazsın dedim bu sebeple açıl dedim yani eleştirisi sana değil aile baskısınaydı..bu arada beyenmek değil o beğenmek bu da telefon hatası değildir heralde.saygılar

imza mı atarım :51::51::51:

Begenmek cikti telefon yaziminda o yuzden y ile yazdim. Ben tepki vermemeye calisiyorum . Bu durumda zaten benim egomu tavan yaptirilacak en ufak bir neden bile yok zaten oyle bir beklentim yok bu yuzden. Yazim konusunda haklisiniz dedim bende farkinda iseniz dikkaltli yazmaya calisiyorum ama begenmek eylemine takilacak kadar da yazim a dikkat etmiyorum acikcasi. Saygilar benden hepiniz sagolun daha cok bunaltip biraktiniz tesekkur ederim. Simdi bu konuyu silebilirsem silecem esen kalin

Üniversite mezunu sözde kpss ye girecek olan bir insansın ama ne yazdığın ne anlatmak istediğin anlaşılıyor valla 3 kere okudum yahu. Biraz Türkçeye özen gösterelim cep telefonlarından sesli harfleri yazmaya yazmaya böyle yazmaya alışıyorsunuz. Şimdi erkek arkadaşınız ayrıca akrabanız o sizi sahipleniyor ama siz onu sevmiyorsunuz sıkılıyorsunuz öyle mi peki sevmiyorum istemiyorum bitsin demek çok mu zor bağlayan ne sizi. Açılmak konusuna gelince bir anda düşünmeden etmede kapanırsanız sonuç bu olur ne aceleniz vardı ve neden açılmak istiyorsunuz sıkıldınız mı bu bir geçerli sebeb mi. Neden evde oturuyorsunuz çalışın yani evde ne tutuyor sizi çalışın paranızı kazanın söz sahibi de olursunuz çalıştığım yer kapalı istemiyor filan dersiniz de olay başka siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz aşk anlamında da, meslek anlamında da hayata dair hiçbir planınız iradeniz yok.

Simdi sen bir sinavdasin bunu unutma heleki bir insanin kisiligini giyimini fln degistiriyorsa ondan hayir gelmez heleki baska erkeklerin sana böyle daha ilgisiz olcagini bildigi halde acil demesi bence hos degil .. hemde ne hakla bunu istesin senden ?? sen bunu deme hakkini bile vermemelisin ona okadar aciz olma ltf yadirgamiyorum seni ama kisiligini yaptiklarini koru öyle olursan belki daha cok severdi seni.. bir insan sevdigini nasil olursa olsun tanidigi bildigi gibi sevmeli .. hemde örtünü esarbini böyle rencide edip konusma baskalarinida etkiliyorsun kapali olanlari veya kapanmak isteyenleri istemedigin birseyi zorla yapma bunda ilktede ailen suclu..belki ilerde kendi isteginle severek kapancaktin ..zorla hicbirsey insanin hosuna gitmez oysa örtünmek güzeldir .. ve bu cocukta seni daha cok sogutmus örtünmekten yani sana ulasilmaz zor biri gibi geliyor sana kosullar koyarak .. bence kimsenin dedikleriyle hareket etme ne yaparsan ALLAH icinden ve isteyerek severek yap sonra sevabi olur cünkü.. ve seni cirkinlestiren örtünmen degil yüzündeki o mutsuzluk negatif enerji haline sükretmemek.. ben acik olan güzelinide gördüm kapaliyida insanin kendisine yakistirmasi ve icinde rahat olmasi gerek .. ve sevecegin adam böyle sana kosullar koymasin sen cocuk degil sin ne yapacagini bilcek yastasin .

Simdi sen bir sinavdasin bunu unutma heleki bir insanin kisiligini giyimini fln degistiriyorsa ondan hayir gelmez heleki baska erkeklerin sana böyle daha ilgisiz olcagini bildigi halde acil demesi bence hos degil .. hemde ne hakla bunu istesin senden ?? sen bunu deme hakkini bile vermemelisin ona okadar aciz olma ltf yadirgamiyorum seni ama kisiligini yaptiklarini koru öyle olursan belki daha cok severdi seni.. bir insan sevdigini nasil olursa olsun tanidigi bildigi gibi sevmeli .. hemde örtünü esarbini böyle rencide edip konusma baskalarinida etkiliyorsun kapali olanlari veya kapanmak isteyenleri istemedigin birseyi zorla yapma bunda ilktede ailen suclu..belki ilerde kendi isteginle severek kapancaktin ..zorla hicbirsey insanin hosuna gitmez oysa örtünmek güzeldir .. ve bu cocukta seni daha cok sogutmus örtünmekten yani sana ulasilmaz zor biri gibi geliyor sana kosullar koyarak .. bence kimsenin dedikleriyle hareket etme ne yaparsan ALLAH icinden ve isteyerek severek yap sonra sevabi olur cünkü.. ve seni cirkinlestiren örtünmen degil yüzündeki o mutsuzluk negatif enerji haline sükretmemek.. ben acik olan güzelinide gördüm kapaliyida insanin kendisine yakistirmasi ve icinde rahat olmasi gerek .. ve sevecegin adam böyle sana kosullar koymasin sen cocuk degil sin ne yapacagini bilcek yastasin .

Canimm ALLAH razi olsun. Bu kadar kisi yorum yapti. Guya okumuslar ya cok sey biliyorlarya yadirgayip dursular yazi seklimi ki belirrtim yinede haklsiniz sizde diye. Her kes isine geldigi kismi tuttu cektide cekti sagolsunlar

Yeni uye oldugum icin mesaj cekemedim ama ozelden konuamak isgerim sakincasida yoksa

tabi mesaj da yazabilirsin cvp veririm ama kendini böyle sikcagin bir durum yok inan bana cok sükür sagliklisin ailen yaninda ve sevdigin kisi baskasina asik degil herhalde öyle yani .. ve en önemlisi o senin dis görüntünü hic hakki olmadan degistirmek isticegine sen onun fikrini bakis acisini degistirebilirssin .. bazi erkekler taniyorum tam tersi örtünen kizlarla evlenmek istiyorlar .. lütfen yaptigini yanlis bulma öyle bunalimlarda ani ve yanlis kararlar alma her insan oldugu gibi güzeldir esarbimi cikartiyim süslenirim söyle yaparim güzellesirim diye düsünme bu seni yanlis anlama ama basit bir duruma düsürür cünkü birseye basladinmi iradenle devam etmen gerekir ilerde pisman olmicagin seyler yap ama tabiki icinden gelmiyorsa bununda faydasi yok ve bildigim kadar sevabida ama sevebilirsinde hatta baskalarindanda cok cünkü herkesede nasip olmaz bu adabiyla örtünmek .. o cocuk icin hele hic kendini degistirmeye calisma.. bir misal vereyim bir taniigim var kiz dindar gibi bir cocukla tanismak istedi tanistirdim cocuk discolara giden cok kiz taniyan öyle biriydi herneyse iste bir konusmalarinda cocuk tam hatirlamiyorum ne dedi amakiz ben öyle dindar degilim dedi herhalde cocuk icin ..ama oda bosuna öyle dedi cünkü cocuk la ne birsey oldu nede yarari vardi hemde hic beklemezdim o kizdan bunu demesini ama simdi aklinda bileyok kizin ve halen oldugu gibi belkide dedigine pismandir .. yani acilip sonra pisman olmakta var .. sana tavsiyem cocuk senle bu sekil ciddi olmadan onla görüsmemek ve annenle bu konyuu iki arkadas gibi konusmak .. bakarsin bir laf duyarsin örtünmeyi seversin veya aynada kendine daha güzel gelirsin .. is görüsmelerinede kafani takma olmayan seydede hayir vardir olmazsa bir fabrika terzicide calisirsin hicmi kapali bacilarimiz yok calisan ..

tabi mesaj da yazabilirsin cvp veririm ama kendini böyle sikcagin bir durum yok inan bana cok sükür sagliklisin ailen yaninda ve sevdigin kisi baskasina asik degil herhalde öyle yani .. ve en önemlisi o senin dis görüntünü hic hakki olmadan degistirmek isticegine sen onun fikrini bakis acisini degistirebilirssin .. bazi erkekler taniyorum tam tersi örtünen kizlarla evlenmek istiyorlar .. lütfen yaptigini yanlis bulma öyle bunalimlarda ani ve yanlis kararlar alma her insan oldugu gibi güzeldir esarbimi cikartiyim süslenirim söyle yaparim güzellesirim diye düsünme bu seni yanlis anlama ama basit bir duruma düsürür cünkü birseye basladinmi iradenle devam etmen gerekir ilerde pisman olmicagin seyler yap ama tabiki icinden gelmiyorsa bununda faydasi yok ve bildigim kadar sevabida ama sevebilirsinde hatta baskalarindanda cok cünkü herkesede nasip olmaz bu adabiyla örtünmek .. o cocuk icin hele hic kendini degistirmeye calisma.. bir misal vereyim bir taniigim var kiz dindar gibi bir cocukla tanismak istedi tanistirdim cocuk discolara giden cok kiz taniyan öyle biriydi herneyse iste bir konusmalarinda cocuk tam hatirlamiyorum ne dedi amakiz ben öyle dindar degilim dedi herhalde cocuk icin ..ama oda bosuna öyle dedi cünkü cocuk la ne birsey oldu nede yarari vardi hemde hic beklemezdim o kizdan bunu demesini ama simdi aklinda bileyok kizin ve halen oldugu gibi belkide dedigine pismandir .. yani acilip sonra pisman olmakta var .. sana tavsiyem cocuk senle bu sekil ciddi olmadan onla görüsmemek ve annenle bu konyuu iki arkadas gibi konusmak .. bakarsin bir laf duyarsin örtünmeyi seversin veya aynada kendine daha güzel gelirsin .. is görüsmelerinede kafani takma olmayan seydede hayir vardir olmazsa bir fabrika terzicide calisirsin hicmi kapali bacilarimiz yok calisan ..

Annemle konusamiyorum cunku oda bu cocugu istemiyor ortuye karsi tavrini biliyor.

Annen istemiyorsa vardir bundada bir hayir .. benimde annem birini benim cok istedigim halde istememisdi ve olmadi ve bence cok sükür iyiki olmadi diyorum inan bana .. kendisi fikrini degistirirse hayirlisiyla olur bakarsin ama degistirmezse acil diye sart kosacaksa seni yönlendirmesine izin verme haklarini savun sert cikis yapmadan söyle . mini etek giyme dese anlarim ama acil diyenlere karsiyim :26:

valla ilerde pişman olucaksın ne olursa olsun kendi ailenin yanında olmak kadar güzel bir şey yok. Benim ailemde baskıcıydı ötyle yere göndermezlerdi şimdi bakınca iyi ki göndermemişler diyorum bazen. Annenle konuşarak güzelce sorunları çöz bence bir erkek için aileni arkana alma tabi aileni durumu bilimiyorum belki çok zordur ama insana bazen psikolojik olarak da etrafındakiler kolay olsada zor görünüyor. Ben başlığı okuyunca çok kötü bir şey sandım ne güzel okulun bitmiş iyice çalış istediğin yerlere gel. Güzellik bir yere kadar dış görünüş bi yere kadar emin ol. Benim hayatım seninkinden daha zordu 13 yaşımda babamı kaybettım. Abim hayırsız çıktı annemi dövüyordu benide, gece uyutmuyordu. Ablam evliydi kovunca onun yanına geldık annem 2. evlılıgı yapmak zorunda kaldı kimse sahip çıkmıyor çünkü, Ablanda olsa birinin evinde kalmak zordur. Şimdi bakıyordumda Allah'tan annem akıllı kadınış yoksa ben bi yere ablam bi yere giderdik. Bende yoldan çıkabilrdim. Neler Neler bence haline şükret ve dua et senden daha kötü durumda olanlarda var.kör topal değiliz. Benimde sevgilim oldu tabiki ama ben hep dua ederdim.İykisi eşim olmuş hayatımda. Şimdi 23 yaşındayım okudum çalışıyorum evlendim şükürler olsun güzel bir yuvam var. Seni yargılamıyorum aklını kullan seni sevmediği düşündüğün birinin peşinden asla gıtme bırak konuşma karşına hayırlısı çıksın diye dua et.:24::24::24:

Türkçe öğretmeninize sevgiler yazık yazdıklarınızı görse kahrolur heralde :ssz:
Ayrıca bende hep cepten kullanıyorum kkyı hiçte zor değil sesli harfleri kullanmak :34:

Son düzenleme:
Vesselam hepinize hikayem okadar uzunki nerden baslym bilmoyrum umarim fikirlerinizi sunar rencide.etmeden akil yurutmeme fayda saglarsiniz. Universte yeni basladigim donemde bir cocukla tanistim akraba miz daha once hic kimseeyle cikmadim sevdimmi soguyamyrm korkularim vardi hep. Tam 4 yil oldu bir konusyrz bir konsmyrz ben tesetttrluyum ama tam hakkinida vermyrm bu cocuk acilmami istyr o kadr sevyrmki zaten ortuude sikiyrdu beni hakkini vermyrdm acilmak daha rahat daha seviyrm ama ailem izin vermyr onlarn baskisi ile ortuluym . O cocukalda konsyrm ama arkadas gibi uni bitti kpss ye girdim atanrm sonra kimse bana karsmaz dedim ama sinavim kotu gecti. Kendimi o kadaf cirkin ve aciz hiissdyrmki arkadas olmamiza ragmen her hafta foto cek yolla diyr 4yil boyunca ustelik sevmyrm dedigi halde. O kadr sikildim bunalimdayimki disari cikmak ostemyrm cunku kafami ortunce daha kotu hhssdyrm oturup aglamak istyrm sinavimda kotu gecti kiz kardeslerim evlendi annemin baskisi ile ayni evde tek basima nasil kalcm bilmiyrm kafayi yemek uzereyim eve kapattim kendimi calisrsam belki kafam dagilir dedim ama yok nereye basvurdu isem bos tecrubesiz.olusum belki dis gorunusim hep red cevabi almama neden oldu. Surekli aglama modundayim kafayi yemek uzerym

Sizi sevmiyorum diyen biriyle niye hala görüşüyorsunuz, niçin ona hoş gözükmeye, foto gönderip memnun etmeye çalışıyorsunuz. Yol ver gitsin. Yaşınız daha 23, evde kaldım moduna girmek için çok erken.
Öncelikle kendinizi sevin, sayın.

.

Bu arada konuyu silmeye calistim ama silemedim yine ustteki yorumlar gelir canimi sikar diye.kalsin istemiyrm. Ama silemedim

Konuyu sen silemezsin canim yoneticilere msj at onlar siler veya kapatir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye eksik harflerle yazıyorsun?Kimse bir şey anlamıyor anlayanlar anlamayanlara yardımcı oluyor.Bu sefer insanlar sıkılıp sana yardım etmek istemiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X