Günlerim bomboş geçiyorrr

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
28
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
Günlerinizi bomboş geçirmemek sizin elinizde. Bomboş olmamasından kasıt da komşu yani 😂

Bu belirttiğiniz sebeplerle çocuk yapılmaz...

Maddi yönden pek kararlı değilim dediginiz için bu sonuç çıkıyor.
evlat ınanılmaz zaman gerektırıyor..eger evlılıgınızle mutluysanız..maddı seyler dısında..1 tane yapabılırsınız..benımde yanlız bır evladım var..

Valla günlerin nasıl geçtiğini anlamak istiyorsan bebek yap .Öyle hızlı geçiyor ki of nerede o eski günler gün boyu uyumalarım diyorsun.

2 yasina girecek kizim var gunlerin nasil gectigini amlamiyorum bazen.kitap okumaya calisin orgu ogrenmeye calisin netten inanin hepimiz ayni durumdayiz bi yuruyuse bile cikamiyorum.kendimi ugras bulmaya calisiyirum cok kitap okuyorum bu aralar

Kursa yazılın yuruyus yapın hobı olarak nakıs resım vs yapın. Bos zamanları doldurmak ıcın bebek mı yapılır. Bebek olunca o bos zamanlar nitelikli olarak dolmayacak benden söylemesi

Ya benim 2 çocuğum var ve şöyle sere serpe yattığım boş günleri deli gibi özlüyorum. Hastalanmak bile lüks olur mu? 😁 Evet çocuğunuz varsa olur. Ama çocuk şahane bir şey hayatta en büyük başarı, gururu ve mutluluğun ne dersen evlatlarım derim. İşte öyle deli git-gel duygu cümbüşü çocuk sahibi olmak. Ama ben sizin önce zamanınızı daha verimli geçirip sonra çocuk sahibi olmanızı öneriyorum. Kitap okuyun, çizin-boyayın-tasarlayın, izlemediğiniz film-dizi-belgesel-manga-anime-özgün çalışmaları izleyin, yarışmalara katılın fotoğraf-resim-kısa film vs...(elinizden ne geldiğini bilmediğim için genel konuşuyorum. Evde bitki yetiştirin organik tarıma geçin 😁 Tarhana yapın, reçel yapın, turşu yapın, örgü yapın hatta satın. Hergün yeni bir bilgi edinin dünyayla ilgili bir şey öğrenin. Roket yapın uçurun. Kedi,köpek, balık besleyin olmadı iguana, papağan, hemstr besleyin. Online oyunlarda yeni insanlarla tanışın satranç, dama vs oynayın. Çoğaltılabilecek ve yapılabilecek çok şey var.

Yani o iş belli olmaz . Cocuga bağlı. Anneye de bağlı. Yoldas olur mu olmaz mı onu zaten kimse bilemez . Büyüdüğü zaman sizi beğenmez. Ya da babasini . Mesela ben bunları bile isteye cocuk sahibi oldum. Hatta tedavi gördüm baya bi ..
Belki cocuga cok iyi bakamayabilirsiniz
Ya da çok evhamli olup bunalabilirsiniz e yanlış anlamayın oyle ama bu işler içgüdüsel değildir hatta alakası yoktur. Aileniz e gidin cok bunaldı iseniz . Ya da onlar bir süre gelsin.
Cocukla zaman geçer mi evet geçer.
Sabah öğle akşam besleme,temizleme,oynama,uyutma gibi şeylerle günün nasıl gectigini anlamazsınız bile ama bunun için cocuk yapılmaz
Şahsıma benim fikrim bu siz yine en doğrusunu bilirsiniz.

Bir sene önceki bensin kendimi gördüm şimdi bir yaşında kızım var vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile namazı bile zor kılıyorum eteğime asılıp yazmami çekiyor 🙂 birde hiç peşimi bırakmıyor ben nereye o oraya takılıyoruz evde aşırı tavsiye ederim arkadaş dost olmuyor ama çok eğleniyorum

Bebek olunca bu sıkıntılara bi de onun bakımı yorgunluk yalnızlık ve uykusuzluğu ekleniyor :)

1 saatlik uzaklıkdasın ailene gitsene sürekli🤷🏼‍♀️ Ben 12 saatlik uzaklıktayım çok sıkılıyorum bende evde 1 buçuk yıllık evliyim bende❤️ Heleki şu yasaklarda eşimle yapabildiğimiz şeylerde kısıtlı olunca ikimizde çok sıkıldık🤷🏼‍♀️😔 1 saatlik yol olsa her akşam gider gider geliriz valla😪😪🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Back
X