Günlerim bomboş geçiyorrr

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
Vallahi çalışmayı düşünmüyorsan çocuk yap O duyguları yaşayınca bu tarz duygulara hiç kapılmazsın😊tabi istemek vede hazır olmak lazım

1 saatlik uzaklıkdasın ailene gitsene sürekli🤷🏼‍♀️ Ben 12 saatlik uzaklıktayım çok sıkılıyorum bende evde 1 buçuk yıllık evliyim bende❤️ Heleki şu yasaklarda eşimle yapabildiğimiz şeylerde kısıtlı olunca ikimizde çok sıkıldık🤷🏼‍♀️😔 1 saatlik yol olsa her akşam gider gider geliriz valla😪😪🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Aynen bir saat olsa bende gider gelirim hergun hergun olmasada iki günde bir hiç canım bile sıkılmaz ama 14saatlik mesafedeylm😭

evlat ınanılmaz zaman gerektırıyor..eger evlılıgınızle mutluysanız..maddı seyler dısında..1 tane yapabılırsınız..benımde yanlız bır evladım var..

Evladinizi Allah bağışlasın. Konu sahibi ben değilim, yanlış bir alıntı olmuş:)

1 saatlik uzaklıkdasın ailene gitsene sürekli🤷🏼‍♀️ Ben 12 saatlik uzaklıktayım çok sıkılıyorum bende evde 1 buçuk yıllık evliyim bende❤️ Heleki şu yasaklarda eşimle yapabildiğimiz şeylerde kısıtlı olunca ikimizde çok sıkıldık🤷🏼‍♀️😔 1 saatlik yol olsa her akşam gider gider geliriz valla😪😪🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Ah öyle olmuyor işte arabamız yok otobüsle virüste olunca ayda 1 gidip 1 hafta kalıyorum anca öyle 😔

Benim de şu an bulunduğum ilde kimseyle bir yakınlığım yok ama günlerim boş geçmiyor. Mutlaka bir meşgale bulun ve kaliteli vakit geçirin. Bu kitap okumak olabilir, örgü örmek olabilir vs. Çocuk konusuna gelirsek o tamamen sizin eşinizle beraber maddi manevi hazır olmanızla alakalı bir durum.

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ailemden 1 saat uzaklıkta yaşıyorum yaşadığım yerde pek tanıdığım yok komşularımla da pek muhabbetim yok günlerim bomboş geçiyorrr sadece namaz kılıp yemek yapıp arada evi topluyorum onun dışında sürekli yatıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bebek düşünmeye başladım yavaştan ama o konuda da pek kararli değilim maddi yönden eşimde istiyor ama sizce bebek olunca daha çok mu bunalırım yoksa yoldaş olur mu onunla ilgilenirken geçer mi zaman yalnız olunca zor mu olur aklımda cevapsız sorular
Çalışın, okuyun.. Bebek oyle olasiliklara gore dusunulecek bir sey degil. Iyi annelik yapacaginizdan, gerekli kitaplari okuyup iyi egitimi verebileceginizden emin olunca bebek dusunun. Su an bossaniz bu alanda kendinizi gelistirmek icin harika bir zaman. Cocuk bir seye iyi gelsin diye yapilmaz ayrica, sizim cocuga iyi geleceginizden emin olmaniz lazim sadece.

Yani boş vakit derken kitap okuyun yürüyüş yapın spor yapın kurslara gidin bir sürü aktivite var. Ben şu 7 aylık süreçte apartmanmda komşu edindim hemen

Back
X