• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlüğüm sevgilimde kaldı nasıl alabilirim?

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
123
29
Selaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim evde annem okursa diye şimdi ayrıldık nasıl alacm bilmiyorum .
Yani mesaj atamam döneceği varsa da dönmez mesaja cevap da vermez gidip karşısına mi dikilsem ?
Neden verdim derseniz de uzun süre çıktığımız için verdim oda okumayacagina söz verdi.(bendekide nasıl bi güvense) ayrıca benim için çok önemli yani nasıl isteyeyim ? Yardım lütfen :(

2 sene koruyabildigin gunlugunu annene güvenmedigin için sevgiline verdin? Tabii o da okumadi?Okuduğu için ayrılmış olabilir misiniz?Madem öyle ya saklayacaktin ya da yok edecektin. Nasıl alırsın? Isteyeceksin verirse verir vermezse geçmiş olsun..

Selaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim evde annem okursa diye şimdi ayrıldık nasıl alacm bilmiyorum .
Yani mesaj atamam döneceği varsa da dönmez mesaja cevap da vermez gidip karşısına mi dikilsem ?
Neden verdim derseniz de uzun süre çıktığımız için verdim oda okumayacagina söz verdi.(bendekide nasıl bi güvense) ayrıca benim için çok önemli yani nasıl isteyeyim ? Yardım lütfen :KK43:
okuduğuna eminim :KK53::KK53:
gidin isteyin bence karşısına geçip

ya allah aşkına günlük adı üstünde özel bir şey ne işi var sevgilin de annen okusa daha iyi ...

elin adamına annen den korkup veririsen olucagı da bu...ne bekliyordun

Okuduğunu tahmin ediyorum yapmaz dediğim onca şeyi yaptıktan sonra da ya bana derse yaktim attım falan o zaman ne tepki vercem ?
Benim için değerli bi günlük yoksa derdim kalsın onda :(

Bu arada annem okusa bayağı beni evden atardi bilirsiniz işte günlük insan herseyini yazıyor yanı erkek arkadaşmi falan yazmıştım ne bileyim öyle abes bişey yoktu ama annem görse kötü olurdu benim için

bence günlüklerini bilgisayarda şifreli dosyada tut hem saklaması kolay hemde böyle derdin olmaz okudu okumadı bilmemne. ayrıca eski sevgilinden istemekten başka çaren yok zaten

Okuduğunu tahmin ediyorum yapmaz dediğim onca şeyi yaptıktan sonra da ya bana derse yaktim attım falan o zaman ne tepki vercem ?
Benim için değerli bi günlük yoksa derdim kalsın onda :KK43:

Bu arada annem okusa bayağı beni evden atardi bilirsiniz işte günlük insan herseyini yazıyor yanı erkek arkadaşmi falan yazmıştım ne bileyim öyle abes bişey yoktu ama annem görse kötü olurdu benim için

ne halin varsa gör de ne diyeceksin ki başka..

okumuştur, çok önem vermiyorsan boşver bırak kalsın, belki de atmıştır bir kenara.
ille de almam lazım diyorsanız, ya ortak biriyle iletin size kargolasın, ya da mecbur mesaj yazın, sadece günlüğümü kargola deyin.

bence günlüklerini bilgisayarda şifreli dosyada tut hem saklaması kolay hemde böyle derdin olmaz okudu okumadı bilmemne. ayrıca eski sevgilinden istemekten başka çaren yok zaten
Aynen artık pcye yazıyorum ama eski günlüğüm o değerli bayagi haklısınız istemeleiyim :(

ne halin varsa gör de ne diyeceksin ki başka..
Umarim büyük bi kavga çıkmaz :)

şimdi aklıma geldi madem kötü ayrıldınız, mikropluk yapıp ailene kargolarsa, bence hiç günlüğünü aklına bile getirme adamın bırak unutsan.

okumuştur, çok önem vermiyorsan boşver bırak kalsın, belki de atmıştır bir kenara.
ille de almam lazım diyorsanız, ya ortak biriyle iletin size kargolasın, ya da mecbur mesaj yazın, sadece günlüğümü kargola deyin.

Önem veriyorum bayagi kalın ve iki senem herseyim orda almam gerek ama kargolamaz yani cevap bile vermex gidip kendimi küçük düşürmeyeyim mi acaba :KK17:

Istemektense yeniden yazmayi tercih ederim..

Birde bigun hayatım roman olcaksa gunluk tutarım..suan öyle bi vaadle karşılaşmadım..oyuzden gunluk nıye tutulur anlamam..

Selaam başlıkta da yazdığım gibi 2 sene tuttugum kalın Günlüğümü sevgilime vermiştim

Bayağı kötü ayrıldık arasam acmayacak

Sizin günlüğünüzü ona vermeniz garip...

Onun bunu kabul etmesi daha garip...

Okumayacağına söz vermesi de en garibi.

Sizin "okumayacağım" dediği gün onun ne olduğunu anlamanız gerekirdi.

Bundan rahatsız olmayan, üstüne okumayacağını söyleyen insanın sizin mahreminize saygısı yoktur.

Laf olsun diye söz veriyor, sözlerini de tutmuyordur...
:ssz:

Back
X