• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlüğüm sevgilimde kaldı nasıl alabilirim?

Öyle zaten bunu şu an net görebiliyorum çok güvendiğmden vermiştim ama vermemeliydim yani cocukluk gerçekten kesin okumustur şimdi almasam üzülürüm alsam verirmi ofo_O

Kabul ettiği günlüğü okumayacağına söz veren biri...

Ayrılıktan sonra sizin bu denli özel bir eşyanızı kendi akıl edip geri vermez tabii...

İlle alacağım diyorsanız istemekten başka çareniz yok.

Ama istenmeli mi, bence hayır...

Bu kadar düşüncesiz biriyle bir kez daha muhatap olmaya lüzum yok.

Zaten bu şartlarda günlüğünüzü istemek "Tekrar deneyelim mi, bak iletişim kurmak için bahanem de hazır" anlamına gelir.

Gerçekten böyle bir niyetiniz yoksa iletişim kurmayın.

Onu düsünemedim ben, cok özür dilerim...
Sifreli bir program derken, telefondan mı yazıyorsunuz? Ortak kullanılan bilgisayardan mı?
Eger sonradan okumuyorsanız, yazıp yırtıp atın aynı hissi vermiyor diyorsunuz cünkü.

Rica ederim ne özrü canım :)
Evet ortak bilgisayardan yaziyorum sonra sifre koydugum dosyaya atıyorum :)
Aslında benim istegim çocuklrma kalsın yada büyüdgmda okuyayim böyle sasiraym falan:KK74::KK30:

Evet suslenip püslenip gideyim mutlu gözükeyim acıda çeker hem :)
şimdi ben napcam gideyim mi bos mu vereyim ya sizde ikiye bölündünz kızlar :D:KK17:
ya boşver git o ayrıldı sanırım o yüzden söylediğin gibi hazırlan öyle git ama eski günlerine de saygı duyarcasına dur bence. sonuçta bi geçmiş var..günlüğe gelince ben de çok yazarım ve kıymetini bilirim, değerli ve geçmişindir. iki yıllık geçmişini neden ayrıldığın bir adamda bırakıyorsun ki

Nasıl ayrıldınız canım ve neden mahsuru yoksa anlatsanız

Ya bizim bayağı uzundu zaten yazmıştım önce ki konularda 4 seneydi sonra o üniversiteye başladı değişti ayrıldık öyle :(

Kabul ettiği günlüğü okumayacağına söz veren biri...

Ayrılıktan sonra sizin bu denli özel bir eşyanızı kendi akıl edip geri vermez tabii...

İlle alacağım diyorsanız istemekten başka çareniz yok.

Ama istenmeli mi, bence hayır...

Bu kadar düşüncesiz biriyle bir kez daha muhatap olmaya lüzum yok.

Zaten bu şartlarda günlüğünüzü istemek "Tekrar deneyelim mi, bak iletişim kurmak için bahanem de hazır" anlamına gelir.

Gerçekten böyle bir niyetiniz yoksa iletişim kurmayın.

İşte onun da böyle dusuneceginden korkuyorum bahane diye düşünmesin yani öyle çok rezil olurum böyle düşünmmesi için napabilirim bilmiyorum ki
Onun verrmesi gerekiyodu dediginiz gibi vermedi istemek zoruma gidiyor ama istemesem olmaz :(

ya boşver git o ayrıldı sanırım o yüzden söylediğin gibi hazırlan öyle git ama eski günlerine de saygı duyarcasına dur bence. sonuçta bi geçmiş var..günlüğe gelince ben de çok yazarım ve kıymetini bilirim, değerli ve geçmişindir. iki yıllık geçmişini neden ayrıldığın bir adamda bırakıyorsun ki

Evet o ayrıldı ayrilacagimizi düşünmediğim için ilerde alırım düşüncesiyle verdiiim ama vermemeliydimm
Ben güçsüz görünmekten korkuyorum aslında yoksa isterdim şimdiye kadar
Aa bak beni görmek için bahane arıyor demesinden korkuyorum çünkü keyfi Yerinde başkasıyla konuşuyor bile

İsteyeceksiniz başka nasıl alabilirsiniz ki? Evine hırsız gibi girecek haliniz yok dimi?

Evet o ayrıldı ayrilacagimizi düşünmediğim için ilerde alırım düşüncesiyle verdiiim ama vermemeliydimm
Ben güçsüz görünmekten korkuyorum aslında yoksa isterdim şimdiye kadar
Aa bak beni görmek için bahane arıyor demesinden korkuyorum çünkü keyfi Yerinde başkasıyla konuşuyor bile
ya bence ona öyle düşündürme git ve hiç boş sohbetlere girme cesur ve anlamsız bak gözlerinin içine olabildiğine mutlu görün.hatta giderken bi arkadaşınla konuş sen onunla konuşurken seni arasın böylelikle onunla çok ilgilenmezsin.yani sonuçta başkasıyla konuşuyomuş günlüğünün onda kalması mantıklı gelmiyo bana.hala aşıkmışsın gibi düşünmesine izin verme yeter

İsteyeceksiniz başka nasıl alabilirsiniz ki? Evine hırsız gibi girecek haliniz yok dimi?

Ne bileyim mesajla mı istesem yüzüne mi söylesem yoksa notmu biraksam bin türlü düşünce var kafamda bide nasıl söylenir onuda bilmiyorum meraba ben günlüğmü alıp gidecem çok sacma :)

ya bence ona öyle düşündürme git ve hiç boş sohbetlere girme cesur ve anlamsız bak gözlerinin içine olabildiğine mutlu görün.hatta giderken bi arkadaşınla konuş sen onunla konuşurken seni arasın böylelikle onunla çok ilgilenmezsin.yani sonuçta başkasıyla konuşuyomuş günlüğünün onda kalması mantıklı gelmiyo bana.hala aşıkmışsın gibi düşünmesine izin verme yeter

Evet öyle düşünmesini istemiyorum beni güçlü görsün istiyorum ve arama fikri güzel ama o kadar kalmiycam yanında yani istycem hemen vercek bitecek telefonla konussam sıkılmazmii beni beklerkenn?
Ay bide konustgu kızı görmeniz lazım kız ne güzel ne kültürlü ne iyi ne sadık yani böyle beni görsün pişman da olsun istiyorum acikcasi uzun zaman görmedi de bide ben hiç makyaj yapmam yapmayı düşünüyorum yanına giderken bide böyle umrumda değilmiş gibi davranmaliyim çünkü ayrilirken çok agladim böyle fikirlerim var :)
Yani baksın desin naptim ben yoksa saçmalıyormuyun :)

Rica ederim ne özrü canım :)
Evet ortak bilgisayardan yaziyorum sonra sifre koydugum dosyaya atıyorum :)
Aslında benim istegim çocuklrma kalsın yada büyüdgmda okuyayim böyle sasiraym falan:KK74::KK30:

Benim de öyle bir günlügüm var, simdi tutmasam da. : ) Üniversite hazırlık döneminde yazdıgım.
Bütün sülale okudu ama, komik komik seyler yazmısım. Herkes okuyunca yazmadım ben de artık.
Zula bir yer yapsan sen de o zaman? Annenin ulasamayacagı bir yer vardır elbet. Kitapların arkasına filan koy örnegin.

Günlüğünüzü sevgilinize mi verdiniz? Baya böyle "al aşkım bu benim günlüğüm ama sakın okuma tamam mı hııı" mı dediniz?

Baya saf ve naif bi insansınız herhalde keşke günlüğü dağa taşa yazsaydınız, mağara duvarlarına resim falan çizseydiniz daha gizli saklı olurdu.:KK48:

Ben daha verişinizi algılayamadığım için nasıl geri alırsınız ona bi şey diyemiyorum :KK53:

aa bak biz kızların yaptığı büyük hata makyaj yapma sakın çünkü normalde yapmıyomuşsun beni beğensin diye yapıyorum diyosun açık açık o yüzden hiç umursuyomuşsun gibi değilsin yani... yani ara iste günlüğünü buluşmayada oldukça sade git. onu önemsemediğini göstermenin en iyi yolu.sade ama bakımlı ve güzel.

Benim de öyle bir günlügüm var, simdi tutmasam da. : ) Üniversite hazırlık döneminde yazdıgım.
Bütün sülale okudu ama, komik komik seyler yazmısım. Herkes okuyunca yazmadım ben de artık.
Zula bir yer yapsan sen de o zaman? Annenin ulasamayacagı bir yer vardır elbet. Kitapların arkasına filan koy örnegin.

Bende üniversiteye hazırlanıyorum şu an inşallah seneye gidince yazarım defterlerce çünkü zula yok bu evde kardeşlerim Terminator gibi :KK49:

Günlüğünüzü sevgilinize mi verdiniz? Baya böyle "al aşkım bu benim günlüğüm ama sakın okuma tamam mı hııı" mı dediniz?

Baya saf ve naif bi insansınız herhalde keşke günlüğü dağa taşa yazsaydınız, mağara duvarlarına resim falan çizseydiniz daha gizli saklı olurdu.:KK48:

Ben daha verişinizi algılayamadığım için nasıl geri alırsınız ona bi şey diyemiyorum :KK53:

Evet yani çaresiz kalmıştım bahar temizliği vardı bende ona güvenip verdim okuma dedim oda söz okumam senin zor durumundan fayadalancak bi insanmiyim ben askolsun dedi:oops:

aa bak biz kızların yaptığı büyük hata makyaj yapma sakın çünkü normalde yapmıyomuşsun beni beğensin diye yapıyorum diyosun açık açık o yüzden hiç umursuyomuşsun gibi değilsin yani... yani ara iste günlüğünü buluşmayada oldukça sade git. onu önemsemediğini göstermenin en iyi yolu.sade ama bakımlı ve güzel.

Arayamaaam arasam acmaaaz ders programı var bende ona göre gidip evinin önünde bekleyeceğim :)
Ya evet haklısınız ama öyle herzamanki ben biraz güzel bulsun acı çeksin falan istiyorum yani:KK48:

Arayamaaam arasam acmaaaz ders programı var bende ona göre gidip evinin önünde bekleyeceğim :)
Ya evet haklısınız ama öyle herzamanki ben biraz güzel bulsun acı çeksin falan istiyorum yani:KK48:
iyi o zaman evine gidersin ama dediğim gibi makyaj yapma bence onu hala önemsiyor görünürsün.yine de sen bilirsin

Bende üniversiteye hazırlanıyorum şu an inşallah seneye gidince yazarım defterlerce çünkü zula yok bu evde kardeşlerim Terminator gibi :KK49:

Evet yani çaresiz kalmıştım bahar temizliği vardı bende ona güvenip verdim okuma dedim oda söz okumam senin zor durumundan fayadalancak bi insanmiyim ben askolsun dedi:oops:
Ahahaha isini biliyomuş ayrıldıgınız sevgiliniz. Araya delikanlılıgını da yapmış "senin zor durumundan faydalanacak bi insan mıyım" diye :KK48:
Kıyamam geri kurtarmaya bakın tabi günlügü. Umarım cok ciddi meseleler yoktu icinde. :KK17:

Bence gizlice evine girip günlüğünü geri al.. :rolleyes: şaka bi yana karakterli biriyse günlüğünü verir zaten bi işine de yaramaz ama karaktersiz biriyse vermez sırf giciklik olsun diye ya da size karşı kullanmak icin... eveet hemde bu sayede karakterini çözmüş olursunuz :KK14:

Back
X