Tanufuk doktoruna kavuştu, KKyı terk eyledi..
Defterin akıbeti belli oldu mu?
Mrb canım KK'ya bir haftadır giremedim. Nöbetler falan pek fırsat bulamıyorum. Alp yurt dışına gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanufuk doktoruna kavuştu, KKyı terk eyledi..
Defterin akıbeti belli oldu mu?
Mrb canım KK'ya bir haftadır giremedim. Nöbetler falan pek fırsat bulamıyorum. Alp yurt dışına gittieğer kabul edilirse birlikte yurt dışına yerleşmek istiyor ama ben hem istemiyorum hem de ailem kabul etmez zaten evlenmemize bile daha izin vermediler. Deftere gelince geçen gün sordum yırtıp atmış. Bir şey demedim desem bağıracak bahane arıyor o yüzden bir daha konusunu açmadım. Bir de diyorki o adam sana geri dönse ne yaparsın diye sordu çok güldüm evlenmiş çoluk çocuk sahibi adam tövbe tövbe dedim
![]()
Vallahi lisedeyken,ortaokuldayken aldığım dergilerin testlerinde bile böyle sorular yoktur..Mrb canım KK'ya bir haftadır giremedim. Nöbetler falan pek fırsat bulamıyorum. Alp yurt dışına gittieğer kabul edilirse birlikte yurt dışına yerleşmek istiyor ama ben hem istemiyorum hem de ailem kabul etmez zaten evlenmemize bile daha izin vermediler. Deftere gelince geçen gün sordum yırtıp atmış. Bir şey demedim desem bağıracak bahane arıyor o yüzden bir daha konusunu açmadım. Bir de diyorki o adam sana geri dönse ne yaparsın diye sordu çok güldüm evlenmiş çoluk çocuk sahibi adam tövbe tövbe dedim
![]()
Merhaba Tanufukcum,
üzüldüm senin adına, ama biraz uzaklaşmak, dozunda olmak kaydıyla, ilişkileri güçlendiriyor, emin ol.
Birlikte yaşamayı mı kastediyor acaba, sevdiği kadına saygı duyan adam bir kadın için sembolik bile olsa önemi olan nikahı kıyar, gelsin anne-babanın rızasını alsın biz de verelim kızımızı...
boşver bence iyi olmuş defteri yırtması (aslında bu da başka bir saygısızlıktır ama bu kadar incelik beklemek Fransız ütopiklği olur) bak canım bu erkek milleti kadınları kendileri gibi sanıyorlar galiba. Bir evli bir kadın çok sevse bile başka bir erkeğe bakmaz, bakamaz, kadınlık onuruna yakıştıramaz, ben düşünemiyorum bile...
Ama erkekler maalesef böyleler, sana güvenmediği için sormuyordur bunları, karşısındaki kişinin asaletini anlayamaıştır o daha, anlar meraklanma ama inşallah geç kalmaz...
Neyse, birazcık ayrı kalmak iyi gelecektir umarım...
Vallahi lisedeyken,ortaokuldayken aldığım dergilerin testlerinde bile böyle sorular yoktur..
Anlayamadım,anlayamayacağım.Kend, kendine planlar yapıyor birşeyler birşeyler sizin ailenizde ne oluyor ne konuşuluyor umrunda değil..
Sabır diliyorum..sanırım buna daha çok intiyacınız olacak.:44:
Bunlara merhamet göstermemek lazım.Üzülsün bozulsun biraz.Canım ben onun bu tavırlarına o kadar alıştım ki hiç şaşırmıyorum. Nerede nasıl tepki verecek ne yapar yapmaz onu artık o kadar iyi tanıyorum ki kendisi biraz kırık zaten yüzünede söylüyorum sen normal değilsin diyorumgeçen bütün gün bunalımdaydı sebep saçında tek tük beyazlar çıkmış ne var bunda yaşlanıyorsun dedim senin yaşında millet çocuk sahibi baba dedim bir bozuldu
![]()
Bir de tanufukcum şu da varki, sen bu adamı seviyorsun, evlenmek de istiyorsun, onun bazı huylarına da alıştım artık zaten mükemmel erkek yoktur da diyorsun, seninle birlikte olmak istediğine göre evlenme fikrine uzak da görmüyorum doktoru.
Sen aileni de ikna et ve bu işi hayırlı şekilde sonuçlandır, sürümcemede kaldıkça yıpranıyorsun...
Öyle değil mi?:97:
Ailem istemiyor hatta babam eve bir daha gelmesin ayıp oluyor dedi. Alp'in geçmişindeki sorumsuz yaşamı yüzünden istemiyorlar tamam ailemde haklı ama yani bu adam sırf bu yüzden bekar kalacak hali yok. İnsanlar değişemez mi sonuçta ben istiyorum iki aydır dil döküyorum ama olmuyor. Durum böyle olunca Alp kendi başımıza evlenelim diyor. Ben çok geriliyorum onunla evlenmeyi de çok istiyorum. Bir yandan da acele etmeyip biraz para biriktirellm diyorum çünkü ikimizinde hiç doğru dürüst birikmiş parası yok. Evlenmeyi en çok Alp acele ettiriyor niye böyle anlamadım normalde erkekler ağırdan alır ama biz de durum tam tersi. Bir de bizim ilişkimizde cinsellik falan yok şu ana kadar en fazla dudağımdan öptü bugüne kadar da ilişkilerini rahat yaşamış biri acaba bu durumdan sıkıldığı için mi çabuk evlenmek istiyor çünkü bir kere şafak sayıyorum resmen dedi ne demek istedi anlam veremedim neyse ya saçma sapan şeyler düşünür oldum herşeyin altında bir şey arar oldum.
Sen ailenle bunları güzel güzel konuştun mu?
Benimle evlenmek istiyor, böyle bir karar aldık, sizin de rızanızı alarak kısa süre içinde evlenmeyi düşünüyoruz dedin mi?![]()
Canım bu evrelerin hepsini atlattık ablası eniştesi geldi hepsi konuşuldu ama yine de istemiyorlar.
yurt dışına gitmek istemesi hayırlısı bakalım denklik sınavları varmış umarım bu sınavları geçemez![]()