Maske Tarifleri Günlük cilt bakımı için(mutlaka okumak zorunda değilsiniz :) )

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.678
773
Merhabalar, sizlere rutin günlük bakımımdan bahsedeceğim.

1.Nemlendirici krem olarak eczanelerde satılan Ceradolin hidro losyon kullanıyorum. Bu kremi seçmenin sebebi bitkisel içerikli, paraben, parfüm içermiyor. İçinde bitkisel hyaluronic asit var. 2 kutu bitirdim 3.yü aldım. Cildimi yağlandırmadan nemlendiyor hemde fiyatı 45-60tl arasında bir kutusu 3-4ay gidiyor.

2.kantaron yağı. Ben krk marka kullanıyorum. Soğuk sıkım yöntemi kullanılmış bir yağ hemde benim cildimde çoğu yağ gözaltlarımda torbalanma yapıyor bu yağ yapmadı. Kantaron yağı kullanmamın sebebi ciltteki lekelere iyi gelmesi.

3. Oksizinc çinko oksit kremi bunu da eczaneden bulabilirsiniz 15-20tl bişey. Bunu kullanma amacım cildimdeki yağı azaltarak gözeneklerimi küçültmesi. Özellikle siyah noktalarda faydasını gördüm.

Bu üç ürünü yüzümde karıştırıp kullanıyorum. Oksizinc nohut tanesi kadar, kantaron yağı 3-4 damla, ceradolin losyon yüzüme ve boynuma yetecek kadar.

Eklentiler

• IMG_20160515_022406.webp
    IMG_20160515_022406.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20160512_230219.webp
    IMG_20160512_230219.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20160515_022844.webp
    IMG_20160515_022844.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba çok güzel şeyler kullanıyorsunuz.(Gerçi yazmışsınız ama)
Bunların sizin cildinize nasıl etki ettiğini daha net anlatır mısınız.
Yani cildiniz nasıldı nasıl oldu.ve ne kadar sürede...

Merhabalar, sizlere rutin günlük bakımımdan bahsedeceğim.

1.Nemlendirici krem olarak eczanelerde satılan Ceradolin hidro losyon kullanıyorum. Bu kremi seçmenin sebebi bitkisel içerikli, paraben, parfüm içermiyor. İçinde bitkisel hyaluronic asit var. 2 kutu bitirdim 3.yü aldım. Cildimi yağlandırmadan nemlendiyor hemde fiyatı 45-60tl arasında bir kutusu 3-4ay gidiyor.

2.kantaron yağı. Ben krk marka kullanıyorum. Soğuk sıkım yöntemi kullanılmış bir yağ hemde benim cildimde çoğu yağ gözaltlarımda torbalanma yapıyor bu yağ yapmadı. Kantaron yağı kullanmamın sebebi ciltteki lekelere iyi gelmesi.

3. Oksizinc çinko oksit kremi bunu da eczaneden bulabilirsiniz 15-20tl bişey. Bunu kullanma amacım cildimdeki yağı azaltarak gözeneklerimi küçültmesi. Özellikle siyah noktalarda faydasını gördüm.

Bu üç ürünü yüzümde karıştırıp kullanıyorum. Oksizinc nohut tanesi kadar, kantaron yağı 3-4 damla, ceradolin losyon yüzüme ve boynuma yetecek kadar.
Kantoron yağı bende kullanmak istiyorum ama cildim yağlı bilginiz var mı acaba kullanabilir miyim?

Kantoron yağı bende kullanmak istiyorum ama cildim yağlı bilginiz var mı acaba kullanabilir miyim?
Merhaba, benim t bölgem yağlı tüm yüzüm için kremle beraber 3-4 damla kullanmam yeterli oluyor. Bu miktar yüzümü yağlandırmıyor. Denediğim diğer yağlarda yüzümde yağlanma yaptı cildim yağı emmedi ama bu yağdan memnun kaldım.

Merhaba çok güzel şeyler kullanıyorsunuz.(Gerçi yazmışsınız ama)
Bunların sizin cildinize nasıl etki ettiğini daha net anlatır mısınız.
Yani cildiniz nasıldı nasıl oldu.ve ne kadar sürede...
Ceradolin losyon cildimi nemlendiyor, çinko oksit krem gözeneklerimi küçültüyor, kantaron yağı cilt lekelerini ve izleri iyileştiriyor. Ceradolin kremin içeriğinde bitkisel hyaluronic asit bulunuyor bu madde kullanıldığı sürece kırışıklıkların görünümünü azaltıyor ama fazla bir beklentiye girmeyin. Güzel bir nemlendirici olarak düşünün bence. Ama mesela gece yatarken nemlendirici sürmeyince sabah kırışıklarım daha belirgin oluyor.

Ceradolin losyon cildimi nemlendiyor, çinko oksit krem gözeneklerimi küçültüyor, kantaron yağı cilt lekelerini ve izleri iyileştiriyor. Ceradolin kremin içeriğinde bitkisel hyaluronic asit bulunuyor bu madde kullanıldığı sürece kırışıklıkların görünümünü azaltıyor ama fazla bir beklentiye girmeyin. Güzel bir nemlendirici olarak düşünün bence. Ama mesela gece yatarken nemlendirici sürmeyince sabah kırışıklarım daha belirgin oluyor.
Çok teşekkürler, sizi de yorduk,sağ olunuz gayet güzel anlattınız...

Hanımlarrrr sivilce lekeleri olanlara tavsiye yoğurt+karbonat+limon suyu düzenli kullanımda farkı göreceksiniz o kadar memnun kaldım kii

Back
X