• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük cilt bakımı ?

Maria_Puder

iç güveysinden hallice
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
555
144
53
merhaba,
26 yaşındayım. yağlı cilde sahibim. siyah noktam var biraz ve zaman zaman sivilceleniyorum.
doğru söylemek gerekirse özel olarak cildime bakım yapmıyorum. yıkayıp nemlendiriyorum o kadar. sadece bu yetersiz kalıyor.
günlük cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz ?
ayrıca gözeneklerim de çok açık . nasıl sıkılaştırabilirim ?

Aynı sorun bendede var ve benim çenemdede beyaz noktalar var ben onlara çözüm arıyorum.
Soruna gelinc günlük cilt temizliğimi sabah uyandığımda garnier 3 ü bir arada ile temizliyorum cildim çok yağlı olduğu için arada krem kullanıyorum. Silmeden suyun kendi cildimde kurumasını bekliyorum. Ayrıca hep soğuk su ile yıkılorum yüzümü. Akşam gelince gene aynı işlemi yapıyorum. Siyah noktalı yerlere geceleri 3 4 günde bir limon sürüyorum. Haftada iki kez gene mısır unu ile peeling yapıyorum. Yağlanmayı bıraz tedavi ettim ama siyah noktalar çokta geçimyor. Birde watsons ta kendi ürünü olan siyah nokta bandı var banyodan sonra onu denemelisin oda çok tedave edici bir ürün ben çok memnunum. Tonik olarakta Maden suyu kullanıyorm

Merhaba... Yaglı cıltler özellikle süt tarzı ürün değil jel tarzı kullanmalı. Yüzünüzü her sabah yıkama jeli yardımıyla arındırmalısınız. Ve sıyah noktaların üzerine bant kullanıp yok etmek cok tehlıkelıdır cunku yuzeydekı sıyahlıgı aldıgınıcon kök her zaman içerde kalır ve bu aktifleşip sivilce yani akne, bül ve ağrılı püstül oluşur. Lütfen kendiniz müdahile etmeyin ve makyaj yaparken asla yağlı fondöten kullanmayın. Sorularınız varsa seve seve yardım ederim

Siyah nokta bandini ben de kullandim gayet iyi ise yariyor ama gozenek sikilastirma icin bir sey bulamadim sanirim artik krem falan kullanmaya baslicam denediginiz memnun kladiginiz bir krem veya marka var mi gozenek skistirma da kullanilan ?

Back
X