• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Günlük Cilt Temizlemesi Nasıl Olmalıdır?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hilaalg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
3
0
1
26
17. yasındayım ve nasıl bir temizleme uygulayacagımı bulamadım.
Bir çok yere baktım tonik,jel,nemlendiri vs diyor ama tam bilgiye ulaşamadım
Günlük yapılması gerek uygulamalar ve önerdiğiniz markalar var mı yazarsanız seviriim..

*:KK39:

3 aydır cilt bakım kursuna gidiyorum cilt yapını söylersen yardımcı olabilirm sana

benim de karma. günlük temizleyici falan kullandım ama şimdi daha çok yağlanıyor sebamed kullanıyorum şimdi bakalımm..

karma bi cildin var ozaman. jel yada krem bir temizleyici alabilirsin cildin kuruya daha yakında alkolsüz tonik, cildinin yaglı bölgesi daha fazlaysa alköllü bi tonik yada gül suyu kullanabilirsin.garnierin karma cilt için olan yıkama jeli gayet güzel

Eğer bb krem veya fondoten kullanıyorsan sana h20 öneririm. Bununla önce cildini temizlersin ardından biodermanın yüz temizleme jelini kullanırsın.. Tertemiz oluyor cildin.
Gözeneklerini sıkılaştırmak için tonik kullanmak istiyorsan eğer madensuyuyla fısfıslı bir şişede karışım hazırla yüzünde kurumasını bekle.:)

karma bi cildin var ozaman. jel yada krem bir temizleyici alabilirsin cildin kuruya daha yakında alkolsüz tonik, cildinin yaglı bölgesi daha fazlaysa alköllü bi tonik yada gül suyu kullanabilirsin.garnierin karma cilt için olan yıkama jeli gayet güzel

kuru ciltler için nasıl bir bakım önerirsiniz ?

kuru ciltler temizleme sütü kullanmalıdır jel seklinde olanları tercih etmeyin onlar cildi dahada kurutur bide alkolsüz tonik ve hergece yatmadan nemlendirici.çünkü kuru ciltler kırısmaya mehillidir

benim cildimde sanırım karma burun ve yanagın belli bölgeleri azda olsa yağlanıyor bende günlük temizleme için jel almayı düşünüyorum ama hangi marka daha iyidir o konuda kararsızın neutrogena temizleme jelinden çoğu memnun bu konuda fikir istiyorum birde yaş artık 30 oldugu için özellikle 25 yaşından sonra gözaltlarından artık ince ince çizgiler başlıyor bende pek yok ama önlem almak lazım gözaltı için tavsiyeniz varmı Dermalogica total eye nasıldır

Son düzenleme:
Benim de cildim yağlı bi yapıda, yüzümü her temizlediğimde illa bir iki sivilce çıkıyordu. temizlik jellerini yüz fırcası ile denemek istedim tabikide.com diye bir internet sitesi keşfettim oradan Siyah Nokta Temizleme Makinesi Ve Cilt Bakım Seti aldım iki günde pembiş pembiş oldu yanaklarım masaj da yapıyor canım sıkıldıkça yüz masajı yapıyorum :)

Önce bioderma h2o ile yüzümü siliyorum ardğndan bioderma jel ile yıkıyorum sonra dermologicanın günlük peelingini yapıyorum en son göz çevresi krimimi ve lrp nin leke rarşıtı nemlendiricisini kullanıyorum. Kiehlsın temizleme jelini kullandım o da güzeldi

Yüz yıkama jeli ardından tonik en son coş hafif yağsız nemlendirici :)
her sabah ve her aksam :))
reçeten hazır :KK25:

Back
X