- 12 Kasım 2018
- 403
- 385
- 103
- Konu Sahibi ckpgelsebayramdr
-
Çocuklarımızın sorunlarını hoca ile görüşemez miyiz. Konusamaz miyiz?Hocaya ne diyeceksiniz niye notu düşürdün mü diyeceksiniz? Allah'tan ertelemişsiniz yani.
Türkçe berbat diğer kısımları pek anlamadım.
Anlamak için odaklanmak gerekir siz anlamayıntürkçe meali ne zaman gelir. hiç bişey anlamadım
İşte o sorunları sınav notunu görünce değil öncesinde konuşmaya gideceksiniz. Velilerin kapıyı aşındırdıkları zamanlar nedense bir sorun olduğu zamanlar.Çocuklarımızın sorunlarını hoca ile görüşemez miyiz. Konusamaz miyiz?
Kızı sınav öğrencisiymiş kayın ailesi ve eşi acaba erkek arkadaşı mi var demiş konu sahibi de kavga etmiş.Konu sahibinin anlattigi seyi anlayan varsa bi anlatsin lütfen.
Sınav notu 77 yazılıydı gördüm. Bunu sorun etmedim. Bugun açınca 66 gördüm. Neden değişti. Araştırmamak mi gerekiyor. Çocuklarımla ilgilenmeye çalıştığım için yaşıyorum bugünüİşte o sorunları sınav notunu görünce değil öncesinde konuşmaya gideceksiniz. Velilerin kapıyı aşındırdıkları zamanlar nedense bir sorun olduğu zamanlar.
Sürekli ilgili olan velilerin çocukları gayet başarılı. Hiçbir sorun da yok.
Yanlış okumuş olabilir. Ben de bazen dalgınlıkla bir öğrencinin notunu başkasına giriyorum. Kontrol ettiğimde düzeltiyorum. İnsanlık hali.Sınav notu 77 yazılıydı gördüm. Bunu sorun etmedim. Bugun açınca 66 gördüm. Neden değişti. Araştırmamak mi gerekiyor. Çocuklarımla ilgilenmeye çalıştığım için yaşıyorum bugünü(
Allah razı olsunZor yani hayatınız ben çok mükemmelliyetciydim....bir tanisaniz....öyleydim...baktım ne hayat ne insanlar ne ben mükemmel değilim....şimdi daha farklı ....sanırım günlük gibi yaziyorsunuz....işiniz zor o babane o kafa ile.....biraz oluruna azcik bırakın azcik iyi gelir ...sizin dertler o kişiler degismedikce bitmez biliyorsunuz.....Sağlık önemli biraz stress azalmali
Ben 3 kez okuyunca biraz anladim, ozet geciyorum.Kızı sınav öğrencisiymiş kayın ailesi ve eşi acaba erkek arkadaşı mi var demiş konu sahibi de kavga etmiş.Bir de orayı anladım.
Her öğretmen sizin bilinçte olsa çok sorunsuz olurdu ...Her meslekte iyisi ortası var ....Öğretmen elbet takik değildir...belki o sınıf kalabaliginda ayrı ayrı ilgilenemiyordur ....Mesleği öğretmek olsada oda bir insan ....her daim karşılıklı empati anlayış ile çözülür...Veliler patron olmadığını da bilmeli bence ......Yanlış okumuş olabilir. Ben de bazen dalgınlıkla bir öğrencinin notunu başkasına giriyorum. Kontrol ettiğimde düzeltiyorum. İnsanlık hali.
Ne olabilir ki başka, herhalde çocuğunuza takık olduğunu düşünmüyorsunuzdur diye ümit ediyorum.
Düşünmedim çocuğum için saf niyetlilikle hocaya düşman olmadan sormak istedim sadece. Çocuğum derse ilgili değil ve takip etmem gerekiyor. Proje ödevini de sormak istedim çünkü çocuğumu takip etmezsem olmuyor.Yanlış okumuş olabilir. Ben de bazen dalgınlıkla bir öğrencinin notunu başkasına giriyorum. Kontrol ettiğimde düzeltiyorum. İnsanlık hali.
Ne olabilir ki başka, herhalde çocuğunuza takık olduğunu düşünmüyorsunuzdur diye ümit ediyorum.
Elinizden geleni yapın o ayrı ama her çocuk okuyacak diye birşey yok çok güzel meslekler de var bu anlamda....elbet çocuklar sizin inşallah istediğiniz gibi olsun herşey gönlünüzce.....Genede kendinizi çok hirpalamayin siz elinizden geleni yapıyorsaniz bunun gönül rahatlığı ile davranın ......Allah razı olsunNasıl da anlamışsınız Kişisel gelişim günlükten kopyaladım.
Çünkü dert sayfamıza yazmak istedim. Sağol anladığın için.
Ama ben salamiyorum şu an çünkü çocuklarıma karşı sorumluyum gelecekleri için. Ben okutayım onlar nasıl isterse yaşasın yine.
Öyle tabiki. Benim gıcık kaptığım veli türü, çocuğuyla ilgili bir şey olmadığında okula adımını atmayan, en ufak pürüzde hesap sormaya gelen. Hani düşürmek isteyen insan da 77den 60a düşürmez yani, 30a düşürür 40a düşürür ki ortalamaya etkisi olsunHer öğretmen sizin bilinçte olsa çok sorunsuz olurdu ...Her meslekte iyisi ortası var ....Öğretmen elbet takik değildir...belki o sınıf kalabaliginda ayrı ayrı ilgilenemiyordur ....Mesleği öğretmek olsada oda bir insan ....her daim karşılıklı empati anlayış ile çözülür...Veliler patron olmadığını da bilmeli bence ......
Biz herseyi doğru bilmesek de çocuklar için uğraşıyoruz. Kişi önce kendine bakmalı.Sizin notlariniz nasildi?
Yazdığınız anlaşılmıyor ama bu sekilde bile doğru ebeveynler olmadiginiz anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?