İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Günlük hayatta sporcu sütyeni kullanan?

Ben 6 yıldan fazladır yeni inci markası sporcu atletini kullanıyorum.Ve hatta bunun dışında giymiyorum diyebilirim.Ben hiç sütyen kendime almamışımdır.Annem alırdı.Allah'ım deli olurdum dantelli ,saten ,renkli bazen.Ancak bir gün farklı bir şey için çeyiz mağazasına girmiştim.Nasıl oldu gördüm farkettim.Nasıl mutlu oldum ,hayalimde ki çamaşır demiştim : )) yarım atletler vs kullanışlı gelmezdi.Şimdi bu vb ürünleri kullanıyorum.İnanın içleride pamuklu benim gibi iç giyimde çok süslü şeyleri sevmiyorsanız yıllarca yıkayın giyin derim.

Bilmem linkleri gelir mi ?

Siz google da yeni inci sporcu sütyeni ya da new pearl diye aratabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük hayatta sporcu sütyeni kullanan varr mı tavsiye eder misiniz

bende bunu kullanıorum mesela hem rahat sporcu sütyen hemde küçültcü toparlayıcı ama ben küçültücü özelliği için deil spor oldugu için kullanıorum.hepde bu siteden alırım başka çeşitleride var bak burda

Son düzenleyen: Moderatör:
evde penye sütyen kullanıyorum ama
dışarda ne sporcu ne penye takabilirim

dagiye bakabilirsin ben toparlayıcı ince süngerli bir sütyen aldım cok beğendim
verdiğin paraya değiyor

fitness a gittiğim zamanlar ilk almıştım ve müptelası oldum. bu kadar rahat mı olur bir sütyen. ççook öneriyorum kuzum

Valla ben göğüslerim çok küçük oldugu için push up lı modelleri tercih ediyorum işe giderken. ama eve geldiğim an sporcu sütyenimi geçirirm haftasonları da gezeceğim zamanlar da dahil. Ayrıca annem 85 beden göğüsleriyle her gün sporcu sütyeni giyer. ve çok rahat ediyor. Bana da o alıştırdı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…