Gunluk kombin

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
Selam kizlar kendimi bu kis cok demode hissediyorum.Dogru duzgun alisveris yapmadim avm lerde hep ayni kiyafetler skinny jean triko deri ceket ve stilettolardan baska bisey giymiyorum.Biseyler alsamda donup dolasipayni seyleri aliyorum.Siz gunlukte disari cikarken ne giyip ne takiyosunuz bana fotograflarla mumkunse yol gosterin nolur.Bu arada boyum 1 67 kilom 58 yasim 36.

konu fake
oley ilk söyleyen benim bu sefer
fotoğraf isteyen yeni üye
way be

Gerçekten size fotoğraf atacağımızı düşünmediniz dimi
Açın instagramı her yer kombin dolu zaten

Buraya fotoğraf yağar şimdi...
Instagramda istemediğiniz kadar var.
Yerli/yabancı bloglarda.

Amaan alt tarafı işe gidiyorsun defileye mi çıkıyorsun giy birşeyler çık.
Fake olmadığını farzederek cevapladım.

Bravo sana az kaldi artik uyeligimi kaldirmak istiyorum dicektim dedirttin sonunda.Bu kadar anlayissiz bir yonetici olamaz kiyafet fotosu dedik.Neyse sen kaldiriver benim uyeligi bi zahmet

Yonetici degil arkadas :)

Birbirinizi yanlis anliyorsunuz sakin ol bence.
Gel bak konusuyoruz iste sordum sana
Klasik mi giyiniyorsun diye
Bakalim bir seyler :)

Ya dur ya ne hemen ispikliyon
Benim gibi hamilelikler ve doğumlardan sonra tarzını kaybeden,yolunu bulamayan 30 üstü olan pacozlar vardır. Bi fikir alirdik.

Bebeyim tarzımı esas ben kaybettim bi kaybettim öyle çok derine gitti ki bulamadım Ama ispik forever irkek üye kokusu alıyorum

Site ismi veriyorum inşallah sıkıntı olmaz. Modaturkiye. com sitesinde sokak kombinleri var çok güzel tarzlar oluyor orada. + olarak eğer vücudunuz müsaitse bele oturan midi etekler, bootiler ve üstüne gömlek kombinleri şahane oluyor diyerek beyaz bayrak sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…