Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrikli Süpürgelergünlük kullanım için küçük ve pratik süpürge önerebilecek olanlar buraya
Fakir Duplex Cyclonic kullanıyorum ben taa 3 yıl önce bimden almıştım 5 aydır hemen hemen her gün çalıştırıyorum bende ev süpürme takıntısı olduğu için yemekten çaydan vs sonra derken günde 5 defa çalıştırırım çok memnunum ben :)
merhabalar... benimde bütün halılarım shaggy ve roventa büyük süpürgemle süpürürken çok zorlanıyorum. o yüzden ufak dik süpürge alayım demiştim ama şarjlıların emiş gücü baya düşük. o yüzden elektrikli almayı düşünüyorum. fakir stary çok güzel çekiyor mağazada denedim ama shaggylerde etkili olmayabilir dediler. burdaki yorumlarda da arnica yı övmüşsünüz yarın birde arnica bakacaım inşallah.. shaggylerde iyi diyorsanız arnicayı tek geçip alabilirim ne diyorsunuz??
Fakir ucu motorlu fircali sarjliyi kullaniyorum, dikte olabiliyormus aparat akinca.
İkizlerim var evin halini dusunun elimizden dusmuyor, cok memnunum, kuzularimda yavru supurge diyor.
Buyuk elektrikli supurgemde rowenta sailince force. Sessiz olan. Hepa filtre. Adini yanlis yazmis olabilirim sessiz oldugu icin cocuku ve varfiyali oanlar icin mukemmel, alerjisi olanlar icinde oyle, cok cok memnunun Allah zeval vermesin