Elektrikli Süpürgeler günlük kullanım için küçük ve pratik süpürge önerebilecek olanlar buraya

tibettitan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
803
441
123
günlük kullanım için küçük ve pratik süpürge önerebilecek olan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Felix Lungo 1000W kullanıyorum,çok memnunum.
Canavar gibi maşallah,büyük süpürge kadar iyi çekiyor.

Yalnız şarjlı değil ama bu benim tercih sebebimdi zaten.
Şarjlı süpürgelerin belli bir ömrü oluyor,sonradan çekmemeye başlıyor.

toz torbasız istiyorum ya yıkanabilir bez torballı olanlar çok sıkıntılı toz torbasız önerilerinizi bekliyorum.yorum yazanlara teşekkür ederim

Fakir Duplex Cyclonic kullanıyorum ben taa 3 yıl önce bimden almıştım :3: 5 aydır hemen hemen her gün çalıştırıyorum bende ev süpürme takıntısı olduğu için yemekten çaydan vs sonra derken günde 5 defa çalıştırırım :15: çok memnunum ben :)

Ben de fakir darky ve arnica süpürgeç arasında karasızdım ama arnica almaya karar verdim. Aldıktan sonra görüşlerimi yazacağım nşallah...

Arnica supurgec shaggylerde bile harik randiman aliyorum şarjli degil bu arada simdide ucgen basliklilari cikmis kiyi kose icin tavsiye ederim

merhabalar... benimde bütün halılarım shaggy ve roventa büyük süpürgemle süpürürken çok zorlanıyorum. o yüzden ufak dik süpürge alayım demiştim ama şarjlıların emiş gücü baya düşük. o yüzden elektrikli almayı düşünüyorum. fakir stary çok güzel çekiyor mağazada denedim ama shaggylerde etkili olmayabilir dediler. burdaki yorumlarda da arnica yı övmüşsünüz yarın birde arnica bakacaım inşallah.. shaggylerde iyi diyorsanız arnicayı tek geçip alabilirim ne diyorsunuz??

Fakir ucu motorlu fircali sarjliyi kullaniyorum, dikte olabiliyormus aparat akinca.
İkizlerim var evin halini dusunun:-) elimizden dusmuyor, cok memnunum, kuzularimda yavru supurge diyor.
Buyuk elektrikli supurgemde rowenta sailince force. Sessiz olan. Hepa filtre. Adini yanlis yazmis olabilirim:-) sessiz oldugu icin cocuku ve varfiyali oanlar icin mukemmel, alerjisi olanlar icinde oyle, cok cok memnunun Allah zeval vermesin:-)

Back
X