Gunluk ped kullanimi zararliymis

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Bugün internette tesadüfen okudum sonra araştırdım baktım.günlük pedin zararlı olduğu yazıyordu.Bende genellikle gunluk ped kullandığım için dikkatimi çekti. Ben bilmiyordum belki benim gibi bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim

bende yeni duydum zaten kullanmıyorum da mantıklı da geldi çünkü yabancı bir madde hep oranda bence çamaşır değiştirmek daha mantıklı

Bana doktorum soylemisti kullanmasi mantar yaratiyor diye 2 saatden fazla saklamak katiyen olmaz , amma kullanmadan kalamiyorum rahatsiz oluyorum :/

Gebeligimin başından beri akintim cok oluyor ve saat basi ic çamaşırı degistirmekten camasir yetistiremiyorum kendime o yuzden ben kullaniyorum gunluk ped.

Benim eski beyaz pamuklu badim vardı onu kestim bez yaptım ya da bebek mendilleri var ya ondan alın zaten sürekli beyazlarla yikaniyor hem en sagliklisi bu kizlar

Genellikle pamuklu iç camasiri kullanmalı ve gunluk ped yerine sık sık iç çamaşırı değiştirmek daha mantikliymis.çünkü o bölgenin hava alması lazimmis. Günlük ped hava almasını engelliyormis. Ve mantar enfeksiyon riskini artiriyormus. Genital bolgenizi ayrıca islak mendil veya temizlik jelleri ile temizlememeliymisiz.onlarda zararliymis. Genital bolgenizin icinide kesinlikle yikamayiniz çünkü orası zaten kendi kendini temizliyebiliyor.yikiyarak içinde ki yararlı bakterileri yok etmeyin.

bende sürekli kullanıyorum çünkü gebeliğin başından beri çok akıntım var ve çok şükür bi sıkıntım da yok sürekli değiştiriyorum ama ben

Bu pedlerin zararları sadece mantar da değil kızlar , bide yapıldığı maddeler pekde masum değil.aslında vagina açık bi organ olduğu için vücut emio sürekli bunları. Bircok kadin hastaliklarinin hatta uzun vadede rahim kanserinin bile sebebi. Herşeyi organik kullanamayız tabi, yok maalwsef öylw bir dünya artık ama bu konu önemli, ben yıllardır organik kadın pedlerinden kullanıodum adet dönemlerim için. yıkayıp yıkayıp tekrar kullanıosun. hamilelikten beride günde 5-6 çamaşır değişiyorum. dikkat edilmesi gereken bir konu...

Back
X