Eki Görüntüle 1037245 nasıl çok mu çocuksu
evet ben kelebek çiçek motif gördüğümde tabakta dikkatimi çekiyo illa onları beğeniyorum:)Hayır bence çok şık çok güzel
internetten bakışıyoz sürekli günlük yemek takımı diye aratıyom Google sağolsun sürekli buna kayıyoo gözümmm:) Kütahya porseleh gözde yemek takımı 139 tl:)ay çok tatlı çok tatlı, ay çok tatlı nerden aldınız ki :)))
internetten bakışıyoz sürekli günlük yemek takımı diye aratıyom google sağolsun sürekli buna kayıyoo gözümmm:) kütahya porseleh gözde yemek takımı 139 tl:)
alacakmısınız peki bence çok güzel :)) ama bi arkadaş desenler siliniyor demiş bilemedim ki şimdi:26: Ama çok şeker
sağol böle yorumlar sepete ekletuşuna gitmeme vesile oluyooo:)Hayır bence çok şık çok güzel
sağol bende beğendimmm alıcam yaaa öfff:):84:cicili bicili güle güle kullannn
haklısın canımmmm teşekkürlerrcanım bugun yorum yapmıstım silinebilir diye yanlıs anlama beni. ben bi yerde okumustum hatırlatayım dedim yoksa görünümü çok güzel. benim kahvaltı takımımda çiçekli içten desenli. sonucta o da olabilir. hatta günlük yemek takımımı bile alabilirim öyle. inş bişey olmaz demek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?