Günlük yemek takımı olarak hangisini almalıyım ?? (resimli)

gamzeli_yarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
33
0
36
Ankara
Arkadaşlar yardımcı olurmusnuz bana ? Hangisini alayım günlük yemek takımı olarak ? Bİr de sizce 12 kişiliğe tamamlayım mı günlük olanıda yoksa 6 kiişilik olarak alayım nasıl olsa misafirlerinki 12 kişilik olcak...Sizce hangisii ?

Bu arada mutfağımdaki ve çeyizimdeki genel renk tonum = (kırmızı) Fakat günlük yemek takımının rengi benım ıcın önemlı degıl :)

$2 (3).webp $2 (2).webp

$2.webp $5.webp

$9.webp $3.webp

$4.webp $1.webp

$10.webp $7.webp

$6.webp

valla canım bana kalsa 6lı yeterli.. bir de ben puanlıları beğenmedim.en alttaki düz maviler ve yanındaki ile tamamı kırmızı olanlar bana göre çok güzeller

Ben bunları beğendim :) 12ye tamamlamasan da olur gibi geliyor bana.

Arkadaşlar yardımcı olurmusnuz bana ? Hangisini alayım günlük yemek takımı olarak ? Bİr de sizce 12 kişiliğe tamamlayım mı günlük olanıda yoksa 6 kiişilik olarak alayım nasıl olsa misafirlerinki 12 kişilik olcak...Sizce hangisii ?

Bu arada mutfağımdaki ve çeyizimdeki genel renk tonum = (kırmızı) Fakat günlük yemek takımının rengi benım ıcın önemlı degıl :)

Eki Görüntüle 444668 Eki Görüntüle 444663

Eki Görüntüle 444664

eyfel kuleli ve düz mavnin yanındaki beyaz mavili sanırım anlaatabildim :) bunlar çok hoş 6 kişilik yeterli kalabalığa gerek yok bence

ben de baktığım için biliyorum kütahya porselenin hafif köşeli olan düz mavi-turkuaz takımı gerçekten çok hoş bence, günlük bir takım için ideal. 6lı olması yeterli bence 12ye tamamlamana gerek yok sonuçta misafirin kalabalıksa misafr yemek takımını çıkartırsın bu takımda adı üzerinde 'günlük' olur :34:

bende düz renk kullanıyorum benimkiler yeşil , ama mavileride beğendim

günlük için bence benim gibi bulaşık makinası kullanacaksan 6 kişilik yeterli gelmiyor çünkü makinan dolana kadar kullanacak tabak kalmıyor . ama bulaşık mak. kullanmam diyorsan 6 kişilik yeter.

benım günlük yemek takımım o düz kırmızının moru benımde çeyizimde herşey mor ama eyfel olanda çok guzel bence,ayrıca ben 12 kişilk yaptım takımımı çnkü bulaşık makinesi dolmadığı için büyük sıkıntı uygun fiyatı olan takımı alıp 12 kişilk yapablrsın aslında

Eki Görüntüle 444661 Eki Görüntüle 444660

Eki Görüntüle 444662 Eki Görüntüle 444665

Eki Görüntüle 444668 Eki Görüntüle 444663

Eki Görüntüle 444664 Eki Görüntüle 444659

Eki Görüntüle 444669 Eki Görüntüle 444667

Eki Görüntüle 444666

Aaaaa benimki de var!!! Mor laleli olan;€)) cok sade cok ince ve şık. Ben cok memnunum;))) tavsiye ederim;)))

bende düz renk kullanıyorum benimkiler yeşil , ama mavileride beğendim

günlük için bence benim gibi bulaşık makinası kullanacaksan 6 kişilik yeterli gelmiyor çünkü makinan dolana kadar kullanacak tabak kalmıyor . ama bulaşık mak. kullanmam diyorsan 6 kişilik yeter.

bulasık makınamda yıkayacagım dolayısıyla makinanın dolması gerek haklısın...

Son düzenleme:
ben bernardonun romance serisini aldım cok begenerek (arkadasların eyfel dediği) ne alırsan al güzel günlerde kullanırsn insallah canım :)))

Hepsi cok sahane modeller... ama ben olsam sade turkuazlari alirdim...
Yuvarlar olan model cok hosmus
ve ayrica 6 kisilik takim günlükde olsa yeterli olmuyor maalesef
Iki kisi oldugundan makinenin dolmasi zaman aliyor, dolap bosaliyor :1:

Bende günlük yemek takımı için 1 ile karacanın kırmızı olan 4 numarası arasında gidip geliyorum.

Sondan 3. olan pembeli bernardo takımda çok hoşuma gitmişti,hatta kararımı ondan yana vermiştim ama dün bernardoya gidip bizzat baktım ki,renkleri nette ki gib canlı değil daha solgun görünüyo içime sinmedi benim ve vazgeçtim

Son düzenleme:
Back
X