• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlükcüğüm.

kathie

^^
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
319
22
118
Hep istemişimdir ama hiçbi' zaman doğru düzgün günlük tutmasını beceremedim. Oraya, buraya karaladım bi' şeyler ve yarım bıraktım.
Bazen üşendim, bazen sıkıldım, bazen yazacak bi' şey bulamadım.
Blog tuttum bi' ara ama oraya da bağlı kalamadım.
Gevelemek istemiyorum aslında, belki burada bi' günlük tutabilirim kendime diye düşündüm.
Burayı seviyorum, kendime ait bi' sayfam olsun istiyorum. Mümkün müdür? Değilse, biraz üzüleceğim.
Açılışları da hiç beceremiyorum ya, neyse...:1:

Bizimkilerle dişçide sıramızı beklerken, karşımıza bi' amca oturdu. Amca dediğime bakmayın, yaşı 82 ama göstermiyordu pek.
Dişini çektirmiş, peçete yetmiyordu kanamalarına. Birden bi' şeyler anlatmaya başladı.
Anlattıkça, anlattı. Nerede oturduğunu, nereli olduğunu, ne zaman evlendiğini, kaç çocuğu olduğunu...
Belli ki konuşacak birilerini arıyordu. Annem öfledi, pöfledi bana doğru. Kadın sıkıldı, kalktı hekime "daha bekleyecek miyiz?" dedi.
Ciddi ciddi sıkıldı ve bunu gözümüze sokarak yaptı.
Baktım onun dinlemeye niyeti yok, "ben dinliyorum" dedim. Bazen anlamadığım oldu ama belli etmedim, gülümsedim sadece.
Babam da rahatsız olmuş olacak ki, gazetede baktığı bi' iş ilanını göstermeye çalıştı bana.
"Daha sonra" dedim.
Devam etti sonra.
Karşımda bildiğiniz ak saçlı Forrest duruyordu.
Arada başımı sallıyordum, dinlemediğimi düşünmesin diye.
Artık kalkması gerektiğini söyledi ve onu dinlediğim için teşekkür etti.
Benim için keyif olduğunu söyledim ve iyi günler diledim.
Gerçekten de keyifti. Ne güzel anlattı işte, fena mı oldu? :78:
Anneme de pes doğrusu.
Bi' an yaşlandığımda anlatacak çok şeyim olduğunu ama dinleyecek birilerinin olmadığını düşündüm...
Ne yapardım?
Uuu...
Karnımdan sesler gelmeye başladı. :56:
Yorgunum diye attım kendimi yatağa direkt ama onu bi' an önce sustursam iyi olacak.​

$image (87).webp$IMG_6190.webp$IMG_1843.webp

Sıkıcılığıma ve de üşengeçliğime bi' son verip, arada böyle güzellikler yapabiliyorum.
Bana beceriksiz diyenler utansın be.
Be.:101:

Kaçtır yazıp, siliyorum...
Biraz kuşlara uydum sanırım...
Bak yine geldim ve gidiyorum. Ah bu ben.
Dur gitmeden keyfini kaçırayım.
[video=youtube;BPiNypBlRUg]http://www.youtube.com/watch?v=BPiNypBlRUg[/video]

Son düzenleme:
Back
X