Günü geçen adet ve negatif test

Kızlar ben bugün doktora gittim ultrasonla baktı dr rahim duvarim 10.7mm kese yok ama erken olabilir dedi rahim duvarın kalın dedi beta hcg istedi öğleden sonra çıkacak sonuç hayırlısı bakalım

Kızlar ben bugün doktora gittim ultrasonla baktı dr rahim duvarim 10.7mm kese yok ama erken olabilir dedi rahim duvarın kalın dedi beta hcg istedi öğleden sonra çıkacak sonuç hayırlısı bakalım
Sonuç çıktımı Canım merak ettim bende gelen giden yok bende cumartesi yaptırırım kan inşaallah olmazsam

İnsallah hayirlisi olsun cnm hakkinda bnmde bakilmisti kanda bile cikmadi sen ilaci ic gene dr bebek varsa iyi yerlesir yoksa adeti sokturur demisti ilac icin bana cok sukur hic sorun yasamadim oglumda

Bugun ikinci günün adet olmadım hala. Kaç gun sonra olurum ki acaba ne guzel sizin bebeğiniz tutundu. Benim icin daha vakti ve Zaman'ı varmış demekki...

mide bulantısı oldu ,goguslerımde hassaslık başladı ve uçları kararmaya başladı.yedıklerımden tad alalmamaya basladım

bende de aynı sı oldu cnm.ıkı kere testte negatıf cıktı ama kanda pozitif cıktı.bazı bünyelerde beta ıdrara gec gecermıs o yüzden testte çıkmazmış.bence bıran önce kan vermelisin.

bende de aynı sı oldu cnm.ıkı kere testte negatıf cıktı ama kanda pozitif cıktı.bazı bünyelerde beta ıdrara gec gecermıs o yüzden testte çıkmazmış.bence bıran önce kan vermelisin.
Oeki öğrendiğin de beta hcg kaçtı Can'ım düşükmüydü ki idrarda çıkmımamış

Hayır ilk defa kullanıyorum başıma ilk defa boyle bişey geliyor
Merhaba adet söktürücü olarak ben Tarlusal kullandım. Günde 2 tane 5 gun kullandım. Bıraktıktan sonra 3.gun regl oldum. Ama genelde 10-15 gün diyorlar. Dusunmemeye çalışın. Stres çok etkiliyor

Merhaba adet söktürücü olarak ben Tarlusal kullandım. Günde 2 tane 5 gun kullandım. Bıraktıktan sonra 3.gun regl oldum. Ama genelde 10-15 gün diyorlar. Dusunmemeye çalışın. Stres çok etkiliyor
Evet çok takıyorum kafama ondan boyle uzuyor

Hayır ilk defa kullanıyorum başıma ilk defa boyle bişey geliyor
Ya adetin ilaci kullanirken geliyo cnm yada bittikten sonra 10 gun icinde eger gelmesse adetin bu suredr bi test yap ben kullanirken ucuncu gunde adet olurdum ama hamileyken olmadimn suphe ettim acaba diye ama devam ettim ilaca bitti 10 gunde olmayinca belli oldu hamile oldugum

Kızlar bugün gebelik testi yaptım gene dayanamadım negatif silik çizgi bile yok bu arada kan da verdim yarın alıcam sonucu

Bende hala olmadım gercekten beklemek zor Rabbim sabır versin bazen diyorum ya benimki de sizin gibi olsa hamile olsam ama doktora gittim adet gecikmesi Dedi

Bende hala olmadım gercekten beklemek zor Rabbim sabır versin bazen diyorum ya benimki de sizin gibi olsa hamile olsam ama doktora gittim adet gecikmesi Dedi
İnsallh bnmki gibidir cnm bekle bakalim hayirlisi olsun insallh ben adet oldum sonunda sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…