Sonuç çıktımı Canım merak ettim bende gelen giden yok bende cumartesi yaptırırım kan inşaallah olmazsamKızlar ben bugün doktora gittim ultrasonla baktı dr rahim duvarim 10.7mm kese yok ama erken olabilir dedi rahim duvarın kalın dedi beta hcg istedi öğleden sonra çıkacak sonuç hayırlısı bakalım
Sonuç çıktımı Canım merak ettim bende gelen giden yok bende cumartesi yaptırırım kan inşaallah olmazsam
Hayırlısı olsun Can'ım demek ki vakti değilmiş inşaallah bir daha ki aya tez Zaman da bende cumartesi haber veririm artıkÇıktı canım 0.24 Negatif umarım sen pozitifi görürsün benim zamanı gelmemiş demekki henüz
İnsallah hayirlisi olsun cnm hakkinda bnmde bakilmisti kanda bile cikmadi sen ilaci ic gene dr bebek varsa iyi yerlesir yoksa adeti sokturur demisti ilac icin bana cok sukur hic sorun yasamadim oglumda
bende de aynı sı oldu cnm.ıkı kere testte negatıf cıktı ama kanda pozitif cıktı.bazı bünyelerde beta ıdrara gec gecermıs o yüzden testte çıkmazmış.bence bıran önce kan vermelisin.Sağolun kızlar inanın göğüslerindeki halkalar bile büyüdü koyulaştı bile inanın psikolojik değil biliyorum yani bariz belli ama işte idrarda çıkmayınca ne bileyim dış gebelik falanmı diye düşünüyorum yani
Daha once adet sokturucu kullandin mi cnmBugun ikinci günün adet olmadım hala. Kaç gun sonra olurum ki acabane guzel sizin bebeğiniz tutundu. Benim icin daha vakti ve Zaman'ı varmış demekki...
Oeki öğrendiğin de beta hcg kaçtı Can'ım düşükmüydü ki idrarda çıkmımamışbende de aynı sı oldu cnm.ıkı kere testte negatıf cıktı ama kanda pozitif cıktı.bazı bünyelerde beta ıdrara gec gecermıs o yüzden testte çıkmazmış.bence bıran önce kan vermelisin.
Hayır ilk defa kullanıyorum başıma ilk defa boyle bişey geliyorDaha once adet sokturucu kullandin mi cnm
Merhaba adet söktürücü olarak ben Tarlusal kullandım. Günde 2 tane 5 gun kullandım. Bıraktıktan sonra 3.gun regl oldum. Ama genelde 10-15 gün diyorlar. Dusunmemeye çalışın. Stres çok etkiliyorHayır ilk defa kullanıyorum başıma ilk defa boyle bişey geliyor
Evet çok takıyorum kafama ondan boyle uzuyorMerhaba adet söktürücü olarak ben Tarlusal kullandım. Günde 2 tane 5 gun kullandım. Bıraktıktan sonra 3.gun regl oldum. Ama genelde 10-15 gün diyorlar. Dusunmemeye çalışın. Stres çok etkiliyor
Kendinizi bir şekilde oyalayin. Hamilelik beklentisi olsa bile insan yine de dinlememeli kendini. Ben bu yüzden geçen ay adet görmedim.Evet çok takıyorum kafama ondan boyle uzuyor
Ya adetin ilaci kullanirken geliyo cnm yada bittikten sonra 10 gun icinde eger gelmesse adetin bu suredr bi test yap ben kullanirken ucuncu gunde adet olurdum ama hamileyken olmadimn suphe ettim acaba diye ama devam ettim ilaca bitti 10 gunde olmayinca belli oldu hamile oldugumHayır ilk defa kullanıyorum başıma ilk defa boyle bişey geliyor
Bende hala olmadım gercekten beklemek zor Rabbim sabır versinYa adetin ilaci kullanirken geliyo cnm yada bittikten sonra 10 gun icinde eger gelmesse adetin bu suredr bi test yap ben kullanirken ucuncu gunde adet olurdum ama hamileyken olmadimn suphe ettim acaba diye ama devam ettim ilaca bitti 10 gunde olmayinca belli oldu hamile oldugum
Hayırlısi insalalh bat ne Zaman?Kızlar bugün gebelik testi yaptım gene dayanamadım negatif silik çizgi bile yok bu arada kan da verdim yarın alıcam sonucu
İnsallh bnmki gibidir cnm bekle bakalim hayirlisi olsun insallh ben adet oldum sonunda sukurBende hala olmadım gercekten beklemek zor Rabbim sabır versinbazen diyorum ya benimki de sizin gibi olsa hamile olsam ama doktora gittim adet gecikmesi Dedi
Bekliyorum canım yapacak bişey yok.İnsallh bnmki gibidir cnm bekle bakalim hayirlisi olsun insallh ben adet oldum sonunda sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?