günü geçip doğurmayan kaldı mı?

aysen_balikesir

nazlı miray yaşam hediyem
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
433
9
96
38
Balıkesir
doktor bana mayısın 16sına gün vermişti fakat kızım halen gelmedi
dün gidip kalp atışlarını dinledik normal dedi
ama yinede korkuyorum bugün 40+3 olduk ne kadar daha beklemeliyiz ne zaman gelir kızımmm hiç sancım falanda yok benim gibi olan varmı 2008 ya da 2009 annlerinin arasında yardımcı olur musunuz?:çok üzgünüm:

doktor bana mayısın 16sına gün vermişti fakat kızım halen gelmedi
dün gidip kalp atışlarını dinledik normal dedi
ama yinede korkuyorum bugün 40+3 olduk ne kadar daha beklemeliyiz ne zaman gelir kızımmm hiç sancım falanda yok benim gibi olan varmı 2008 ya da 2009 annlerinin arasında yardımcı olur musunuz?:çok üzgünüm:

canım ya benimde 22 mayıs son günüm. 18 mayısta kontrole gittim. nst de sancı, ağrı falan çıkmadı hiç. çatı muayenesinde de kızımın geleceğine dair bir belirti çıkmadı. ama doktorum hiç belli olmaz bu akşamda gelebilir dedi.veya 1 hafta 10gün sonra da gelebilir ded. normalmiş yani. bende sabırsızlıkla kızımın gelmesini bekliyorum. umarım geçmez günü fazla.

Benim günüm gecmisti, suni sanci denendi. Oda tutmadi, spinal sezeryanla kavustum bebegime. 14 güne kadar beklenebiliyormus Arkadasim, sakin ve sabirli olmaya calis. Bir sekilde dogacak bebegin...

Benimde günüm doldu 40+4 şuan ama hiç belirti yok kanala girmedi hala.doktorum su miktarı yeterli olduğu sürece bekleriz diyor su miktarını ölçtürüp bekliyorum.

Back
X