Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam. Erkek arkasimla uzerimizde boxerlarimiz varken surtunme yoluyla iliski yasadik. Bosalma olmadi.uzerinden 30 gun gecti ve 5 gun adetim gecikti su anda. Korkup 3 tane test yaptim hepsi negatif hamile olma ihtimalim olabilir mi tedirginim.
Merak etmeyin hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar da az kıyafetler üzerinden hamile kalınmaz adet gecikmende acaba hamilemiyim de olmuyor düşüncesiyle olmuyo yani stres ve pskolojik canım aynıarını yasadım biliyorum ve anlıyorum seni
Merak etmeyin hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar da az kıyafetler üzerinden hamile kalınmaz adet gecikmende acaba hamilemiyim de olmuyor düşüncesiyle olmuyo yani stres ve pskolojik canım aynıarını yasadım biliyorum ve anlıyorum seni
Hayır değilsiniz hiç bi şekilde hamile kalma ihtimaliniz yok kendinizi rahatlatın direk hasta olucaksınız zaten bu konuyu benim gibi takıntı haline getirmişsiniz çok zor bi durum şahsen yaşadım hepsini..
Merhaba benimde bir sorum olacaktı geçen ay 15nde adet oldum normalde çok düzenli degil ama hep ortalarında oluyorum. Ve bu ay olmadımm hamile olabilirmiyim diye düşünyrm ama çok agrım var ara ara agrım oluyor