gunum gecti ama hala olmadim

meray4040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
13
0
29
Selam. Erkek arkasimla uzerimizde boxerlarimiz varken surtunme yoluyla iliski yasadik. Bosalma olmadi.uzerinden 30 gun gecti ve 5 gun adetim gecikti su anda. Korkup 3 tane test yaptim hepsi negatif hamile olma ihtimalim olabilir mi tedirginim.

Merak etmeyin hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar da az kıyafetler üzerinden hamile kalınmaz adet gecikmende acaba hamilemiyim de olmuyor düşüncesiyle olmuyo yani stres ve pskolojik canım aynıarını yasadım biliyorum ve anlıyorum seni

Bosalma gibi bir durum olmadi. Bir ay sonra test yaptim ama negatif. Yine dr cok korkuyorum kesin hamile degikimdir demi. Korkmama gerek yok ?

Hayır değilsiniz hiç bi şekilde hamile kalma ihtimaliniz yok kendinizi rahatlatın direk hasta olucaksınız zaten bu konuyu benim gibi takıntı haline getirmişsiniz çok zor bi durum şahsen yaşadım hepsini..

Merhaba benimde bir sorum olacaktı geçen ay 15nde adet oldum normalde çok düzenli degil ama hep ortalarında oluyorum. Ve bu ay olmadımm hamile olabilirmiyim diye düşünyrm ama çok agrım var ara ara agrım oluyor

X