- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Çok teşekkür ederimBalat a gitmeni tavsiye ederim bir sürü kilise falan da var orda. Onun dışında Üsküdar İstiklal Kadıköy sahil vs oralar malum gezilmeden olmazAh İstanbul nasıl özledim
Bu tamamen sizin ilgi alanınıza bağlı :)Merhaba Güzel Hanımlar
Ben haftanın 6 günü hiç sevmediğim bi yerde çalışıyorum ama işten çıkamıyorum da. Malum iş bulmak zor. Yarın için izin almayı düşünüyorum işten(yıllık iznimi kullanacağım). İstanbulda yaşıyorum. Sizce nerelere gideyim İstanbul içinde? Bana günlük bir plan oluşturabilir misiniz? Örneğin; önce şuraya git, hemen yakınlarında şöyle bi yer var oraya da uğra gibi...Tarihi yerler, ilgin kafeler vb. Günümü kaliteli geçirmek istiyorum ve işin stresini atmak istiyorum.
Not: Asgari ücretliyim, bütçe dostu önerilerinizi bekliyorum
Kesinlikle izin alacaksan hafta içi mantıklı, haftasonu her yer kalabalık.İznini hafta içi birgün kullansan daha iyi olmaz miydi ?
Hafta sonu Anadolu kavagına gittik.Uzak ama Anadolukavagi super. Cay gozleme takilirsiniz, elinize kitabinizi alip kafa dinlersiniz. Cumartesi gunu Istanbulda gezme fikri cazip gelmedi bana nedense o yuzden bu fikri sundum mecburen
Iyi tatiller diliyorum
Hafta sonu gidilir mi hiç? Zaten el kadar yer oraya gitmek için ayrı eziyet çekiyorsun, kavak içinde arabayla dolaşmak için ayrı eziyet çekiyorsun, ayrıca çok tutuldu diye fiyatları da şişirdiler artık, eskiden askeri denetim noktasında hüviyet göstermeden kavak içine girilemiyordu, o kalkınca şehrin patırtı gürültüsünden kaçanlar gelmeye başladı, kavaklı esnafta fiyatları şişirdi de şişirdi, kavakta doğru dürüst midye kalmadı ama sorsan sunulan her midye kavak midyesi:))) bir tek Yoros Kalesinin oradan manzara seyretmek cazip o kadar, oradan da isteyenler belki Yuşa tepesine geçebilir ama orada da yiyecek içecek alınmaz, Hz. Yuşa'nın adını kullanıp gözleme köfte vs satıyorlar evde kendin yapsan daha ucuza mal olur.Hafta sonu Anadolu kavagına gittik.
Allah'ım kalabalıktan kusacaktım.
Trafik öldürdü bizi.
En iyisi binsin feribota mudanyaya gelsin.Hafta sonu gidilir mi hiç? Zaten el kadar yer oraya gitmek için ayrı eziyet çekiyorsun, kavak içinde arabayla dolaşmak için ayrı eziyet çekiyorsun, ayrıca çok tutuldu diye fiyatları da şişirdiler artık, eskiden askeri denetim noktasında hüviyet göstermeden kavak içine girilemiyordu, o kalkınca şehrin patırtı gürültüsünden kaçanlar gelmeye başladı, kavaklı esnafta fiyatları şişirdi de şişirdi, kavakta doğru dürüst midye kalmadı ama sorsan sunulan her midye kavak midyesi:))) bir tek Yoros Kalesinin oradan manzara seyretmek cazip o kadar, oradan da isteyenler belki Yuşa tepesine geçebilir ama orada da yiyecek içecek alınmaz, Hz. Yuşa'nın adını kullanıp gözleme köfte vs satıyorlar evde kendin yapsan daha ucuza mal olur.
Hafta sonu İstanbul'da adım atacak nefes alacak yer bulamazsın:))) Avrupa Yakasında oturanlar Anadolu Yakası daha yeşil, minnoş, sahil kasabası kıvamında diye akın eder ama pişman olup dönerler, Bebek sahili zaten dolu, Beşiktaş Mecidiköy insan kaynıyor:)) Kadıköy sanki var olduğundan beri hep milyonlarca insan yaşıyormuş gibi oturacak yer bulunmazEn iyisi binsin feribota mudanyaya gelsin.Istanbulda gezecek yer kalmamis insandan
Ahahaha konu sahibini banlamissin abla,simdiden cikardin tatile kadiniHafta sonu İstanbul'da adım atacak nefes alacak yer bulamazsın:))) Avrupa Yakasında oturanlar Anadolu Yakası daha yeşil, minnoş, sahil kasabası kıvamında diye akın eder ama pişman olup dönerler, Bebek sahili zaten dolu, Beşiktaş Mecidiköy insan kaynıyor:)) Kadıköy sanki var olduğundan beri hep milyonlarca insan yaşıyormuş gibi oturacak yer bulunmaz
Şehir güzel mi valla güzel, güzelliği, boğazı süper ama çok kalabalıklaştı, nerede eski İstanbul nerede bugünün İstanbul'u, şimdi kaç milyon oldu acaba? Biz gittik, nüfusundan eksi 3 yapın bizi çıkarın kaç milyonsunuz İstanbul:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?