- 13 Haziran 2015
- 5.920
- 19.698
- 448
- Konu Sahibi bubendegilim
-
bana da bi sacma gelmisti zatenHahahaanne olmadan önce ben…
Bende böyle yazardım. Yatağa koyuyorum hemen kafasını kaldırmaya çalışıyor o an ona bakmıyorsam krizler başlıyor. Yanıma alırsam sürekli ten teması istiyor. Tamam güzel bir şey ama sürekli mıç mıçç haldeyiz
yürüme konusunda ise kendini yere atıyorellerini uzatıyor sürekli.
dediklerinizi bi denesem mi diyorum da komşularım büyük ihtimal sosyal hizmetleri arar.
Maşallah sizeTamam olarak 2 yaşından sonra rahatlamistik bizha sanmayın sorunlar bitiyor. Büyüdükçe dertleri daha çok artıyor.
Hatta şuan görüldüğü üzere 3aylik bir cocugum daha var
Allah can sağlıklarını versin napalim
Aslında bazen ağla biraz rahatla kızım diyorum ama benim kız normal ağlamıyor. Kendini sıkıp sıkıp güç topluyor.Bu size boyle geliyor.. yani eski bebekler is guc kimse bakmadigi icin aglayip aglayip icleri disina ciktigi icin uyuyakalirlarmis. yazik napsinlar.. suanki anneler cocuklarini aglatmiyor bence..
aynen bizde bebekten once ciktigi gun biterdiLa casa de papel 5. Sezonun ucundan bile izleyemedim
Off eskiden köye giderdik hep beraber tüm kuzenler akşama kadar sokakta dururduk. Şimdi yan komşum uzaktan sevse acaba diyorumElbette geçecek. Çocuklar malesef yalnız büyüyor eskiden tüm akrabalar komşular beraber büyütüyordu çocukları. bizlerin öyle bir şansı yok. yoruyor illa ki
Çocuk olunca bu konuyu okumak üzere takipte kaılınız.bana da bi sacma gelmisti zaten
Haklısın. Ben bazen akrabaların bakışına bile şüphe ile bakıyorum. zaman bize bunu öğretiyorOff eskiden köye giderdik hep beraber tüm kuzenler akşama kadar sokakta dururduk. Şimdi yan komşum uzaktan sevse acaba diyorum
Hayir aslında çalışan anne için cocuk bakmak daha kolay çünkü dışarı çıkıp en azından kafa dağıtıyorlar.Bende evdeyim. Çalışan anneyi düşünemiyorum. Tamam güzel yönleri de çok fazla ama inanın yüzüme bi makyaj , gözüme bi sürme falan çeksem bari ya …
6 ay cokAslında bazen ağla biraz rahatla kızım diyorum ama benim kız normal ağlamıyor. Kendini sıkıp sıkıp güç topluyor.
Gece yanıma alıyorum. Hani böyle hikaye falan anlatıp uyuttuğunu iddia eden analar varya. Bende deneyeyim diyorum . Hikayenin sonu hep aynı bitiyor . ‘ kızı dur , kızım saçımı çekme, kızım ısırma, kızım ağlama, al annem kolumu ye ! ‘Bu şey değil mi ben
Uykudan gözü kapanıyor ısrarla ağlayıp uyandırıyor kendini birde gece kalkıp oyun oynaması var .
Şuan 8 aylık uykusu gelince bana sarılıp saçımı çekip boynumda hava kabarcıkları çıkarıyor ağlıyor mızliyor ama uyumuyor .
Daha anlatmayayim gene de çok tatlı kabullendim artık uyku benim için çok uzak
Klasik şeyi yazım bari AMA Bİ GÜLÜŞÜ VARaynen bizde bebekten once ciktigi gun biterdi
Kamburum çıktı diyorum yahani herkes yazıyor ya burada herkes beni çok beğenirdi diye aynen o yoruma döndüm:d
O dogru ama eve geldiginde evde kalanlar gibi ayni isleri yapmak zorunda kaliyorsan hicte daha kolay degil.. cocuk gece uyutmadiysa cocuk uyurken uyursun evdeyken ama isteysen mumkun degilHayir aslında çalışan anne için cocuk bakmak daha kolay çünkü dışarı çıkıp en azından kafa dağıtıyorlar.
Arkadaşlarım biz işteyken dinleniyoruz diyorlardı.
Geçen sene pandemide evde kaldılar kafayi yediler. Aslında göründüğü gibi değil yani
gulusunu yidiiimKlasik şeyi yazım bari AMA Bİ GÜLÜŞÜ VAR
Maşallah sizeBen bu büyüsün kendimi bağlatıcam hemen. Bana bi çocuk yetermiş onu öğrendim.
evet ama büyüyünce derdi ne söyleyecek. Af edersiniz ota , mota ağlıyor.
Büyümüşkennn , tam sıcak kahveye kavuşmuşkenn… sil baştanBiri 4,5 yaşında birr 20 günlük. Selamlar
Benim annem oğlun olmaz çünkü eringeçsin diyorAnnem bebek konusu actikça buraya yazilan yorumlari anneme okuyorum. Nerden bulup okuyorsun oyle seyler yok onlar yapamiyordur abartiyorlar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?