- 26 Mayıs 2021
- 114
- 80
- 13
- 37
- Konu Sahibi aysunasude
-
+18 fotoğraf ve videolarBen mağarada mı yaşıyorum acaba diye düşündüm okuyunca. Hangi sayfalarmış onlar ben niye bilmiyorum, neyi ifşa ediyorlar hukukla ne ilgisi var Firdevs Hanım?
+18 fotoğraf ve videolar
Aynen öyle. Mesele olay olmadan önlem almak. Olduktan sonra her şey için çok geç oluyor malesef.He bilmemem normal o halde. Çoluğu çocuğu olan kadınım. Yine de çevremdeki sayısı az olmayan gençlerden hiç duymadım böyle bir çukurun varlığını. Varsa da hukukdan önce gençlere kendini nasıl korur, nasıl sanal bir dünyada kendini ifşa etmez onu öğretmek lazım sanki.
Adam yapmasa bile.İfşa sitesi nedir yahu, ben normal bir vatandaşım görmüşlüğüm yok
Konuya gelirsem burda 100 kez yazdım uygunsuz foto atmayın adam kocanız olsa bile. Erkekler çok şerefsiz ayrılırken her türlü rezilliği yapıyor sakın güvenmeyin
Bunu belirttim zatenBen de gencim ifşa sitelerine siz yazınca baktım(geçmişimi de hemen sildim)
Bu tehlike sadece sanal dünya için yok ya da sadece gençler içinde yok
Çok iyi tanıdığınız hatta sevgili olduğunuz kişi tarafından gizlice çekilip ifşa edilebilirsiniz.
Seks yaparken gizlice çekilebilirsiniz satılabilir görüntüler
Ondan sadece gençler demeyelim tüm kadınlar ve erkekler için geçerli bu
tabi reşit olmayan genç insanlar ve ergenlikte olan insanlar için daha mühim fakat bu ifşa durumunu eşler bile yapabilir
dünya çok ilginç bir yer
Vallaha ben baktım çoğunlukla koskoca insanlar daha batakta gibiBunu belirttim zaten
'' Evet günümüz gençliğinin (genç olmayanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla) içine düştüğü bataklık.''
Forumda kaç tane bölüm var ve yönetim her defasında uyarıyor doğru yere konu açın diye. Bdv = bir derdim var.Ön edit:
'' Dert bunun neresinde. ''
diyecek olanlar için yapıyorum bu ön editi; dert bunun her yerinde.
Ülkenin kanseri bu durum.
Nette ufak bir araştırma yapın ortalık aman bekleyen gençlerle dolu.
Bu yüzden bu bataklıktan 1 kişiyi kurtarsak kardır düşüncesindeyim.
Evet günümüz gençliğinin (genç olmayanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla) içine düştüğü bataklık.
İfşa siteleri.
Bu sitelere bir defa düşmeye görün ne hukuk ne insanlık hiçbiri fayda etmiyor.
İnsanlık zaten işlemiyor.
İşin hukuk ayağına gelecek olursak.
Hukuk şunu diyor:
- Önce ifşayı yayan kişiye ulaş, uyar kaldır politikasını uygula (tahmin edersiniz ki bu adamlara bu seçenek işlemiyor.)
-Daha sonra yer sağlayıcıya ulaş, uyar kaldır politikasını uygula (aynı şekilde yer sağlayıcı da da işlemiyor bu seçenek çünkü çoğu hastalıklı kişilikler ve bu işten ciddi kazanç elde ediyorlar)
-İlk iki yolu tükettikten sonra savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz(ama bu adamlar yurt dışı ıp'lerden bağlantı sağladıkları için kişilere ulaşamıyorsunuz)
-Sulh hukuk mahkemesinde dava açıyorsunuz mahkeme siteye erişimi engelliyor (çoğuna erişim engelli zaten) ama vpn denen meretle erişim falan hikaye oluyor.
Uzun lafın kısası, bir kere sanal aleme düşmeye gör artık bu bataklıktan çıkmak mümkün değil.
Bu yüzden özellikle genç kızlarımız başta olmak üzere herkes aklını başına alsın. İnternette hiçbir şey yok olmuyor, yok edilemiyor.
Haklısınız kaynana başlığı açmalıydım buraya.Forumda kaç tane bölüm var ve yönetim her defasında uyarıyor doğru yere konu açın diye. Bdv = bir derdim var.
Ben baktım gencim ben siz boşuna geçmişinizi kirletmeyinHiç duymadım görmedim ifşa sitesi neyin..
Düşmesinlermiş... Elin gencini ben nasıl kurtarcam bataklıktan?
Haklısınız.Niyetinizin iyi olduğunun farkındayım ama bunu gençlerle sınırlamanız çok yanlış. Kendi yaş grubumdan hiç kimsenin bu kadar bilinçsiz olduğunu görmedim ama 35-40 yaşlarını aşmış kadınların sevgilileri veya kocaları onları terk etmesin diye her şeye izin verdiğini gördüm. Bunun çevreyle, bilinçle ve eğitimle alakası var ama kimsenin kendi çocuğu hariç kimseye eğitim verecek yetkisi yok. Yani birileri iki laf edince hemen kendilerini ve çevrelerini değiştiremez insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?