Günümüz gençliğinin düştüğü çukur

bunu da devletten beklemeyeceksek ölelim zaten. napalım allah allah nidaları ile ifşa sitelerini açanları tükürüğümüzde mi boğalım ?
Benzer bir soruya cevap olarak yazmisim zaten...sizde tavsiyem algi..

herkesin algısına kimse karışamaz :)
tavsiyeleşmeye gerek yok, belli ki kulak vereceğim zihin yapısında değilsiniz.

iyi forumlar.
Oyleyse bir zahmet banada karismayin... Siz o tarafindan bakiyorsunuz ben bu tarafindan... Siz tepkinizi verince oluyor ben verince olmuyormu yani..tesekkur ederim.. sizde iyi forumlar ve iyi gunler dilerim

herkesin algısına kimse karışamaz :)
tavsiyeleşmeye gerek yok, belli ki kulak vereceğim zihin yapısında değilsiniz.

iyi forumlar.
Ya ben azcık okuma tavsiye edebilir miyim? N’olur edeyim. O zaman belki algının yanında kendini anlatma, Türkçeyi kullanma gibi yetiler de kazanılır.

Oyleyse bir zahmet banada karismayin... Siz o tarafindan bakiyorsunuz ben bu tarafindan... Siz tepkinizi verince oluyor ben verince olmuyormu yani..tesekkur ederim.. sizde iyi forumlar ve iyi gunler dilerim

ben tezinize antitez sundum. siz algı tavsiye ettiniz. yani tartışma platformunu kapattınız. yoksa söyledim, herkesin algısına kimse karışamaz. ben size, siz bana.

Ya ben azcık okuma tavsiye edebilir miyim? N’olur edeyim. O zaman belki algının yanında kendini anlatma, Türkçeyi kullanma gibi yetiler de kazanılır.

:)
ya şu algı kelimesini hayatımıza katanı bulsam...
herkes öğrenmiş bir algı, tartışmalarda anında bu öne sürülüyor. bence algı kelimesinin neden çok kullanıldığını ve hatta anlamsız olduğu yerlerde dahi kullanıldığını da tartışmamız lazım.

:)
ya şu algı kelimesini hayatımıza katanı bulsam...
herkes öğrenmiş bir algı, tartışmalarda anında bu öne sürülüyor. bence algı kelimesinin neden çok kullanıldığını ve hatta anlamsız olduğu yerlerde dahi kullanıldığını da tartışmamız lazım.
Yani herkesin ifşasini oturup kendin patlatmak zorunda oldugunu algilayamiyosan kadin napsin aceba?

Back
X