Günümüz gençliğinin düştüğü çukur

İfşa sitesi nedir yahu, ben normal bir vatandaşım görmüşlüğüm yok 🤦‍♀️

Konuya gelirsem burda 100 kez yazdım uygunsuz foto atmayın adam kocanız olsa bile. Erkekler çok şerefsiz ayrılırken her türlü rezilliği yapıyor sakın güvenmeyin
+1 babana guvenme demişler.
Kocam bugün kocam yarin ne oluruz Allah bilir..

Son 1 ayda belki 10 konu çıktı karşıma sevgilime nude diye..
Ne ifşasi ne sitesi?
Hangi hukuk?
Kişi kendini korumasini bilecek önce..
 
Sadece ergenler yaşamıyor bu durumları. Konunun başından beri bunu anlatıyoruz. İfşa sitelerine bir göz gezdirirseniz 10 ergen varsa 90 orta yaşlı hatta yaşlı evli barklı çocuklu torunlu kadın göreceksiniz.

Tecavüz apayrı bir konu zaten.
Kiz sitenin adi neyn, ben de bahayim yoklama alayim kendim kendime bdbsbshs
 
Ben katılıyorum. Kız güvenmiştim veya sadece eğlenmek istemiştir, kime ne? Burda özel hayat ifşası yaparak suç işleyen ve şerefsizlik yapan taraf erkek. İnsanlarımız artık o kadın da güvenmeseymiş/orda ne işi varmış/mini etek giydi kafasından çıkmalı. Suç işleyen taraf erkek ama ihale bir şekilde yine kadınlara kalıyor?? Hırsızın hiç mi suçu yoka dayanıyor geliyor durum.
Aynı kadın eşi tarafından aldatıldığında mağdur edildiğinde de suçlu oluyor, erkeğini elinde tutsaymış niye tutmamış?

Kadın olunca otomatik olarak suçlu oluyorsun, maalesef.
 
Back
X