Peki böyle kötü şeyler yapmadığınızın faydasını gördünüz mü? Ben şu ana kadar gerçekten görmedim. Öbür türlü de olmadığım biri gibi davranmış olacağım onu da tercih etmiyorum.Ben de sinir olurum, öyle şeyler yapmadım.
Ama sevgini çok belli etmeyeceksin onu anladım, kaybetme korkusu olmuyor karşı tarafta.
İyiliğin bile fazlası ararken sevginin fazlası hayli hayli zarar.
İnsan ilk en çok kendini sevmeli ki ilişki sağlıklı olsun, akış ona göre şekillenir zaten
Çok haklısınız. Özellikle Instagram reelslerinde görüyorum "... Dediyse hemen ayrıl, ... Dediyse senden vazgeçmiştir ... Seninle ciddi düşünmüyordur" tarzı videolar dolu. Kimse burnundan kıl aldırmıyor. Fakat dengeyi ayarlamak da çok zor. İnsan ilişkileri çok karmaşık. Yalnız şu zamana kadar aşırı seven ve aşırı fedakarlık yapan herkesin kaybettiğini gördüm.Bireysellik haddiden fazla aşılanıyor da ondan.
Psikoloğa evliliğini kurtarmak için giden boşanarak dönüyor.
Psikologlar bile, sen çok değerlisin diye diye ipin ucunu kaçırarak, iki tarafın da egosunu şişiriyor.
Sonra evet biz ayrılmalıyız diyor çiftler.
Özelikle iki tarafın da ekonomik özgürlüğü varsa, daha fazla oluyor bu
Etrafımda 5 arkdaşım böyle boşandı.
Erkek dediki ben, kadın dediki ben, sonuç boşanma.
Ve iki taraf da mutsuz.
Hayat denge üzerine kuruludur.
Ve dengeyi sağlayan kazanır.
İkili ilişkilerde de hep böyledir bu.
İkinizin de dediği olmazsa, bir gün patlak verir.
Tek taraflı hiçbir ilişki yürümez.
Yani ben durayım bana hediyeler gelsin, ıphonelar gelsin gibi bi durum olmadı.Peki böyle kötü şeyler yapmadığınızın faydasını gördünüz mü? Ben şu ana kadar gerçekten görmedim. Öbür türlü de olmadığım biri gibi davranmış olacağım onu da tercih etmiyorum.
Benim de asla öyle büyük beklentilerim olmadı yani alsam dese bile istemem rahatsız hissederim. Sizin birbirinizle uyumlu olmanıza çok sevindimYani ben durayım bana hediyeler gelsin, ıphonelar gelsin gibi bi durum olmadı.
Ama sevgilim hediye de alır, düşüncelidirde.
Hoş o asla o tür kızları çekemez ama, hayatımdan siler. Tencere kapak olduk biz, bizim gibi insanlara bizim gibiler gerek.
Diğer türlü eğreti duruyor zaten
Aminnn teşekkür ederim.Benim de asla öyle büyük beklentilerim olmadı yani alsam dese bile istemem rahatsız hissederim. Sizin birbirinizle uyumlu olmanıza çok sevindimAllah mutluluğunuzu daim etsin. Kalbinize göre olsun her şey
Ahahah bu kişiler bizzat tanıdığım kişiler malesefAminnn teşekkür ederim.
Alayım deyince kendini rahatsız hissetme ama, sanki almak istediği hediyeye layık değilmişsin gibi. Hediye her türlü kabul edilmeli, içten gelen bir durum.
He bir de ilişki başı pahalı hediyeler alıp fedakarlık yapanlar yap, sonra kronik ruh hastası çıkıyorlar. Öylesinden de çok korkarım mesela.
İnşallah sen de gönlüne göre birini bulursun.
Sosyal medyanın çoğu gösteriş, çevremde bahsettiğin tiplemede ilişki yok mesela, var olansa fakedir. Çıkarlar başkadır ya da polatlar gibi ikisi de çalıp çırpan tiplerdir
Kesinlikle ben de öyleylim. Ya zaten yüzümden mimiklerimden belli oluyor her şeyÇok haklısınız. Ben öyle manipülatif hareketleri veya taktikleri hiç beceremem. Biraz da her şeyi paldır küldür söyleyen biriyim. Açık olmayı seviyorum. Hem arkadaşlıkta hem arkadaşlıkta. Çünkü ileride "ben böyle bilmiyordum- böyle konuşmamıştık" olmasın diye her şeyi açık açık söylemeyi tercih ediyorum. İnsanlar da haliyle yadırgıyor sonrada seviyor beni :)
Kendinden çok kimseyi sevmiyeceksin bu bir taktik değil aslında gerçekler kimi el üstünde tutarsan her dediğini yaparsan ve o kişiyi vazgeçilmezmiş gibi seversen o kişinin gözündede değerin olmuyor. Nasıl olsa ne yaparsam yapayım beni seviyor benden asla gitmez kendime onu bir şekilde bağlamışım bana ve benim sevgime muhtaç bu şekilde düşünüyor içten içe sonrası zaten hüsran... Bu sadece aşk meşk ilişkilerinde değil tüm insan ilişkilerinde geçerli. Güzel bir ilişkinin olmasını istiyorsan önce kendini çok seviceksin kendine yetebiliceksin ki hayatındaki insandan beklentin olmayacak. Hayatındaki insanı artı bir değer olarak göreceksin bonus gibi hayatından çıksada büyük bir boşluk oluşturmucak. Şimdiki ilişkilerde herkes birbirine muhtaçmış gibi seviyor bu yüzdende hep mutsuz sonla bitiyor.Merhaba, günümüz ilişkileri neden bu kadar karmaşık? Taktiksiz ilişkiler yürümüyor gibi görünüyor. Ya da doğru insanlarla yürütebiliyor musunuz? Sağda solda sürekli çok seven kaybeder işte şu taktikleri yapın bu taktikleri yapın zoru oynayın erkekler zoru oynayanları sever vb. tarzı şeyler dönüyor. Allah aşkına bana bunlar çok saçma geliyor ama çevreme baktığımda da hep bunlara şahit oluyorum nerede adamın burnundan getiren var gerçekten el üstünde tutuluyor. Geçen şey duydum sevgilisi kızla evlenmek istiyor kız diyor ki bana iPhone 15 al düşünürüm seninle evlenmeyi. Adam da tamam alırım diyor. Gerçekten bana böyle şeyler çok saçma geliyor ama bu işin raconu bu mudur yani kafayı yiyeceğim.
Çok çok haklısınız. Ben biraz fazla sevip çok gösteriyorum duygularımı. Göstermeden duramıyorumKendinden çok kimseyi sevmiyeceksin bu bir taktik değil aslında gerçekler kimi el üstünde tutarsan her dediğini yaparsan ve o kişiyi vazgeçilmezmiş gibi seversen o kişinin gözündede değerin olmuyor. Nasıl olsa ne yaparsam yapayım beni seviyor benden asla gitmez kendime onu bir şekilde bağlamışım bana ve benim sevgime muhtaç bu şekilde düşünüyor içten içe sonrası zaten hüsran... Bu sadece aşk meşk ilişkilerinde değil tüm insan ilişkilerinde geçerli. Güzel bir ilişkinin olmasını istiyorsan önce kendini çok seviceksin kendine yetebiliceksin ki hayatındaki insandan beklentin olmayacak. Hayatındaki insanı artı bir değer olarak göreceksin bonus gibi hayatından çıksada büyük bir boşluk oluşturmucak. Şimdiki ilişkilerde herkes birbirine muhtaçmış gibi seviyor bu yüzdende hep mutsuz sonla bitiyor.
çok güzel anlatmışsınız ama şimdiki ilişkilerde kimse kimseye muhtaç gibi sevmiyor aksine next next modunda hayat akışıKendinden çok kimseyi sevmiyeceksin bu bir taktik değil aslında gerçekler kimi el üstünde tutarsan her dediğini yaparsan ve o kişiyi vazgeçilmezmiş gibi seversen o kişinin gözündede değerin olmuyor. Nasıl olsa ne yaparsam yapayım beni seviyor benden asla gitmez kendime onu bir şekilde bağlamışım bana ve benim sevgime muhtaç bu şekilde düşünüyor içten içe sonrası zaten hüsran... Bu sadece aşk meşk ilişkilerinde değil tüm insan ilişkilerinde geçerli. Güzel bir ilişkinin olmasını istiyorsan önce kendini çok seviceksin kendine yetebiliceksin ki hayatındaki insandan beklentin olmayacak. Hayatındaki insanı artı bir değer olarak göreceksin bonus gibi hayatından çıksada büyük bir boşluk oluşturmucak. Şimdiki ilişkilerde herkes birbirine muhtaçmış gibi seviyor bu yüzdende hep mutsuz sonla bitiyor.
Hiç böyle değildim ta ki hayatımda bir insandan darbe yiyene kadar. Çok güvendiğim insan tarafından ihanete uğradıktan sonra kendimi düzeltmem gerektiğinin farkına vardım hem ilişki konularında hem özgüven konusunda zaten hiç kimse bir şeylerden ders çıkarmadan doğru yolu bulamıyor inan bana.Çok çok haklısınız. Ben biraz fazla sevip çok gösteriyorum duygularımı. Göstermeden duramıyorumSizi çok özgüvenli gördüm ve buna imrendim. Hep mi böyleydiniz yoksa sonradan mı geliştirdiniz?
Bu vefasızlık halleri için çok duygusal bir kişiliğim var galiba insanlar bu gibi durumları pek umursamıyor sanırımçok güzel anlatmışsınız ama şimdiki ilişkilerde kimse kimseye muhtaç gibi sevmiyor aksine next next modunda hayat akışı
Peki sonra işe yaradı mı? Kendinizi değiştirdikten özgüveninizi yükselttikten sonra insanların size bakış açısı da değişti mi?.Hiç böyle değildim ta ki hayatımda bir insandan darbe yiyene kadar. Çok güvendiğim insan tarafından ihanete uğradıktan sonra kendimi düzeltmem gerektiğinin farkına vardım hem ilişki konularında hem özgüven konusunda zaten hiç kimse bir şeylerden ders çıkarmadan doğru yolu bulamıyor inan bana.
İşe yarayan da oldu yaramayan da oldu. Erkekler daha düz. Net oluncs hoşlarına gidiyo aslında. Ben paldır küldür konuşunca rahat ediyolar aslında.Kesinlikle ben de öyleylim. Ya zaten yüzümden mimiklerimden belli oluyor her şeysöylemesem de içimde kalıyor kafamda yüreğimde ağırlık yapıyor peki bu tavrınız sevgililerinizle işe yaradı mı? Yani kıymetiniz bilindi mi?
iyi insanlar da var ama çok zor denk geliyor ama gerçekten.şimdi var ama siz bulamıyorsunuz falan filan diyerek sinir bozmayacağım.Merhaba, günümüz ilişkileri neden bu kadar karmaşık? Taktiksiz ilişkiler yürümüyor gibi görünüyor. Ya da doğru insanlarla yürütebiliyor musunuz? Sağda solda sürekli çok seven kaybeder işte şu taktikleri yapın bu taktikleri yapın zoru oynayın erkekler zoru oynayanları sever vb. tarzı şeyler dönüyor. Allah aşkına bana bunlar çok saçma geliyor ama çevreme baktığımda da hep bunlara şahit oluyorum nerede adamın burnundan getiren var gerçekten el üstünde tutuluyor. Geçen şey duydum sevgilisi kızla evlenmek istiyor kız diyor ki bana iPhone 15 al düşünürüm seninle evlenmeyi. Adam da tamam alırım diyor. Gerçekten bana böyle şeyler çok saçma geliyor ama bu işin raconu bu mudur yani kafayı yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?