Günümüz ilişkileri

fltrekahvelutfen

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2024
47
50
8
29
Kızlar merhaba uzun süredir forumu takip etmekteyim, acı tecrübelerle 27 yaşında boşanmış çocuksuz bir kadınım.

Eski eşimle ayrılalı neredeyse 2 yıl olacak. 3bucuuk yıl kadar evli kaldık ihanet,yalan,fiziksel psikolojik şiddet,aşırı ilgisizlık,zayıf cinsellık,kumar yani bir evlılıkte olmaması gereken şeyleri çok erken gördüm. :)

Çok şükür ki dağ gibi ailem ve altın bileziğim mesleğim ve bir akılsızlık dahaa edip bu adamdan çoçuk doğurmamam sayesinde kolayca boşandım. Sabretmemin sebebi gerçekten ona aşık olmamdı hastalıklı bir sevgi diyebiliriz buna geç farketsemde.

Şimdiler de sevmek ve sevilmek ihtiyacı çok duyuyorum. Bir kaç görüşme yaptıysam da inanılmaz derecede duvar örmüş gardını hiç düşürmeyen erik enerjisi yüksek bir kadın oldum ama ben artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum. Bunca tecrübeden sonrada erkeklere güvenemıyorum duyuyoruz kimi evli çıkıyor kimi sadece cinsellık istiyor vs gibi.
Ben duygulara önem veren biriyim cinsellık benim için basit bir duygu değil alışmadığım ve güvenmediğim bir adama dokunamam.
Malesef ki günümüz erkekleride cinsellık olmadan asla bir ilişki kuramam diyorlar.

Cinsellıkten uzak durduğum için asla bir ilişkim olmayacak gibi gelıyor yoksa hala duygulara önem veren adamlar kaldımı :)
Sevgilerle

günümüz erkekleri cinsellik yaşasan da ilişki kurmuyor zaten merak etme
hatta nedense en başından cinsellik yaşadığın zaman adam seni direkt takılmalık veya fuckbuddy kategorisine koyduğu için onun normal ilişkiye dönmesi daha zor
hani cinselliği erteliyorum o yüzden olmuyor gibi bi fikre kapılma diye diyorum

yani belli yaşa gelmiş bir erkek yüzeysel de olsa bişeyler yaşamak ister tabii dakka bir gol bir misali zart diye söylemesi odunluk ancak ben hiç yaşamayacağım dersen o biraz zor.

günümüz erkekleri cinsellik yaşasan da ilişki kurmuyor zaten merak etme
hatta nedense en başından cinsellik yaşadığın zaman adam seni direkt takılmalık veya fuckbuddy kategorisine koyduğu için onun normal ilişkiye dönmesi daha zor
hani cinselliği erteliyorum o yüzden olmuyor gibi bi fikre kapılma diye diyorum
Ne istiyor bu adamlar bi çözsek :) net olmamaları ve yalancı olmaları çok büyük sorun nasıl davranmak gerekır sasırıyoruz 😂

Kızlar merhaba uzun süredir forumu takip etmekteyim, acı tecrübelerle 27 yaşında boşanmış çocuksuz bir kadınım.

Eski eşimle ayrılalı neredeyse 2 yıl olacak. 3bucuuk yıl kadar evli kaldık ihanet,yalan,fiziksel psikolojik şiddet,aşırı ilgisizlık,zayıf cinsellık,kumar yani bir evlılıkte olmaması gereken şeyleri çok erken gördüm. :)

Çok şükür ki dağ gibi ailem ve altın bileziğim mesleğim ve bir akılsızlık dahaa edip bu adamdan çoçuk doğurmamam sayesinde kolayca boşandım. Sabretmemin sebebi gerçekten ona aşık olmamdı hastalıklı bir sevgi diyebiliriz buna geç farketsemde.

Şimdiler de sevmek ve sevilmek ihtiyacı çok duyuyorum. Bir kaç görüşme yaptıysam da inanılmaz derecede duvar örmüş gardını hiç düşürmeyen erik enerjisi yüksek bir kadın oldum ama ben artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum. Bunca tecrübeden sonrada erkeklere güvenemıyorum duyuyoruz kimi evli çıkıyor kimi sadece cinsellık istiyor vs gibi.
Ben duygulara önem veren biriyim cinsellık benim için basit bir duygu değil alışmadığım ve güvenmediğim bir adama dokunamam.
Malesef ki günümüz erkekleride cinsellık olmadan asla bir ilişki kuramam diyorlar.

Cinsellıkten uzak durduğum için asla bir ilişkim olmayacak gibi gelıyor yoksa hala duygulara önem veren adamlar kaldımı :)
Sevgilerle
Güven bir kere kırıldımı düzeltmesi zor oluyor değil mi … ben de böyle düşünüyorum :/

Böyle acı tecrübeler ile sınanınca herşeyden korkar hale geldim malesef umarım aşarım :)
yani haksız değilsin erkek kalitesi çok bozuk maalesef ancak şimdi senin yaşına bakınca en az 30 yaşında bir erkekle olacağını düşünelim o yaşlarda aylarca herhangi bir cinsel paylaşım olmadan lak lak yapmaya da sadece burada değil herhangi bir yerde erkekler yanaşmaz. iyi tanıyıp iyi inceleyeceksin ya da bekarlık sultanlıktır diyeceksin. :))

asla guven olmuyor cıdden ya
gecen denızde bırıyle tanıstık asırı kıbar tatlı ıkısaat yuzduk sohbet muhabbet. Tak baktım evli cıktı sosyal medyadan buldum. pis herif.
Şuan ortama bakınca Türkiyenin yüzde 60si aldatılıyor gerçekten öyle işyerimde, gittiğim etkınlıklerde bunu gözlemliyorum Allah uzak eylesin. Para avcısı ve egoist kadınlar ve doyumsuz erkeklerimiz sayesinde hergüm artarak devam ediyor.

Değişik değişik erkekler türemiş 20 lerindeki kadınlara ilişki istemiyorum diyorlar.

Kadın 30lara gelince de sen 20 lerinde gezmiş tozmuşsun şimdi keriz arıyorsun, 20 lik kızlar varken 30lu senle olmam diyorlar.

Artık erkeklerin ne istediği belli değil.

Prenses erkeklere merhaba diyin kızlar :)

Değişik değişik erkekler türemiş 20 lerindeki kadınlara ilişki istemiyorum diyorlar.

Kadın 30lara gelince de sen 20 lerinde gezmiş tozmuşsun şimdi keriz arıyorsun, 20 lik kızlar varken 30lu senle olmam diyorlar.

Artık erkeklerin ne istediği belli değil.

Prenses erkeklere merhaba diyin kızlar :)
Hahha gerçekten öyle 😂 yakında biz çiçek böcek almaya başlarız 😂

Back
X