yarın tartılcam insallah. Canım herşey beyinde bitiyo inan sen kendine guven birkac lokma az yesek ölmeyiz ki . Aksine mutlu oluruz. Kaçamak yapsanda bir lokma ye tadımlık olsun ya da tutamiyom kendimi devami geliyo diyosan o zman biseyler eksik demektir. Karnın doysun sofrada ama ne yedigin onemli mesela bol salata yogurt sebze yemekleri tavuk vs. Bunlar gercekten tok tutuyo . Ama bazı yiyecekler aksine aciktırıyo sende biliyosundur bunları . Acıkınca da gözümuz dönüyo ve tatlı abur cubur vs bunlarla doymaya calisıyoruz ee abur cubur hamur isi vs bunlarda cabuk aciktiran ve kilo yapan seyler biraz sonra canımız tekrar istiyo.o yzuden ne yedigimz onemli dikkat etmemiz gerek . Regl donemindeyken de bir iki parca bitter. Meyve . kuru meyve vs .bu tarz sağlıklı tercihlerde bulun inan tatlı krizi dedigin seyde kafada bitiyo. Mesela bir hedefin olsun illaki beğendigin hedefledigin vucuda sahip birileri vardir cevrende onlari dusun surekli ,bende oyle olcam de .ben oyle yapiyorum insan hirs yapiyo inanki ve diyette istek hırs çok önemli bence . ben diyete baslayali sanirim 15 gibi bir sure oldu ve ilk 10 günden sonra zaten tamam dedim ben artık düzene soktum bu diyet isini cünku artık kilo vermekten ziyade sağlikli tercihler yapmak alıskanlik haline geliyo.şuan sıkıntım ilk gunler musaittim spora daha cok vaktim oluyodu ama bu ay sonuna kadar cok firsat bulamayabilirim . Ama 2019 benim icin dönüm noktasi olacak benim 2019daki en önemli hedeflerim arasinda zayıflamak başta geliyo.sende bir hedef belirle kendine ve eminim başaracaksın .ve sakın erteleme.