Günün Sözü ?

Her ne kadar kahkahamızın bedelini gözyaşımzla ödüyor olsakda , gülmekten korktmadık.. her defasında yara alsakda hem beladan hem sevgiden kaçmadık.. kan ağlarken bile gózlerimiz, kimseye utanarak bakmadık... cok kahpe kurşunlara gelsekde en büyük yarayı SEVİYORUM diyenden aldık.....!

Sayın KALP; Her halta karısıp üzülmeyi bırak artık ...
Senin görevin kan pompalamak. Kendine dön ....
Saygılarımla.. BEYİN..:2:

Bilge adamın sözü aydınlıkta dökülen su gibidir..Ama insanlar her çağda en karanlık inlerden fışkıran suları içmeyi yeğlemişlerdir.. (tanios kayası kitabından çok severim )

Kar kesti yolu sen yoktun,oturdum karşına dizüstü..Seyrettim yüzünü gözlerim kapalı,ellerimle dokundum sana ellerim yüzümdeydi..

Kendimi her zaman mutlu hissederim.Çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar.Hayat kısadır.Mutlu olun ve gülümseyin.Sadece kendiniz için yaşayın ve;Konuşmadan önce dinleyin,Yazmadan önce düşünün,Harcamadan önce kazanın,Dua etmeden önce bağışlayın,İncitmeden önce hissedin,Nefret etmeden önce sevin,Vazgeçmeden önce çabalayın,Ölmeden önce yaşayın.Hayat budur. Onu hissedin,onu yaşayın ve ondan hoşnut olun.

- Benim için insanlar ikiye ayrılır;
Sevdiklerim ve diğerleri.

- Sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır;
Çok sevdiklerim ve diğerleri.
... ...
- Çok sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır;
Sen ve diğerleri..

Ayrılık diye bir şey yok.
Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında,
özlemek var, beklemek var....

“Senin için değildi yaptığım onca şey, sadece sen zannettiğim kişi içindi.”

Beni seviyor musun’ la biten cümlenin sonuna ...Soru işareti eklenmemeli..Sorudan çok Bu bir sorun işaretidir gördüğün gibi..

Parmak uçlarıma kadar incindim. Gelmen neyi değiştirir? Ben yalnızlığın sırat köprüsünden tek başıma geçtim

Dostunu Çok fazla Övme,Bir gün Gelir Yerecek Olursun; Düşmanını Çok Fazla Yerme, Bir Gün Gelir Övecek Olursun.

Göz qöre qöre öLdürdük sewdamızı ... SiLahı ben ate$Lemi$ oLabiLirim ama a$kımızı hedef tahtası yapan sendin be sewqiLi . . !

Back
X