Günün Sözü ?

bu yazılanlardan sonra editörler de farkında olacaklardır bence gereksiz sorulara gelemem... burası eğlenceliymiş yaaaa...

bu yazılanlardan sonra editörler de farkında olacaklardır bence gereksiz sorulara gelemem... burası eğlenceliymiş yaaaa...

Burası eğlence arayanların sayfası değil! Adı üstünde Kişisel Gelişim. Bu sayfada güzel paylaşımlar yapan arkadaşlar var. Paylaştıkları sözler hedefi buluyor, öğüt oluyor, moral oluyor. Mesela Nursena07 ve hülyaaa nın paylaştığı sözler bazı günler güç verdi bana, hayat felsefeme farklı bakışlar kazandırabilen sözler. Senin paylaştığın ise nefret kusan bir söz. yazık sana umarım birgün içindeki nefreti atar iç huzuruna kavuşabilirsin.

Teşekkür ederim... kişisel gelişimime gerçekten faydası oldu söylediklerinizin benimde size bir faydam dokunsun bu söz benim değil ünlü şair Nazım Hikmete ait.. cevabı yine Nazım versin:

Kelimelere sığmaz SAYFALAR SÜRER BENİ ANLATMAK

Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın; YAŞAYAN BİLİR BENİ... YAŞAMAYAN ANLAMAZ...

Ağırdır sevmelerim Her "YÜREK" taşıyamaz... Büyüktür umutlarım Her "OMUZ" kaldıramaz...

Ne güzel, ne mutlu sana ve seni yaşayanlara...
Sevdiklerinle, seni yaşamayı bilenlerle, umutlarınla mutlu bir hayat diliyorum.
Allah'a yakın ol! (kalben yakın)

Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip ; varlığını iliklermisin? ömrüme..

aklım kara kışş..
Ellerim seni üşüyor..
bugün günlerden soğuk..

Anne bak yine terli terli aşk içtim. Ateşim düşmüyor yarin yüreğine.

Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi benim yolum "son durak" seninkisi "müsait bir yer"di

Rast gele sevilmiş değildin ki rest çekilip gidilesin

Öldüm ulan ölmekten! Kapat/sana gözlerimi.

Sevdiğim bütün yüzleri üst üste koyduğumda bile onun yüzü kadar güzel bişey çıkmıyordu ortaya.

KAHRAMAN TAZEOĞLU...

Son düzenleme:
Sakın yanlış anlama, kendimi yitirmiş değilim, sadece sende kayboldum o kadar.

“İnsanı tüketen sahip olamadıkları değil, sahipken kaybettikleridir”

seviyorum seni ama gitmeliyim...
seni hayallerin,
beni gerçeklerim bekler...!

bunu saymıyorum
bir daha ki sefere daha haince terket..
bir daha ki sefere daha alçakça olsun gidişin

Gittin…
“Asla gidemem” diyendin ve ben bilirdim asıl gidenlerin “asla” diyenler olduğunu…

yabana atma bu aşkı sevgili! ya içine at.. ya da bana..

KAHRAMAN TAZEOĞLU..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…