Günün Sözü ?

Herkezin
bir derdi Her derdin bir Acısı var, acılarım katlanılmaz değil ama
birde Tuz basanı var.Her aşığın bir sözü; her sözün bir söyleteni var,
söyleyecek çok şeyim var ama, Birde SUSTURAN var..

İnsanda güzel olan yüzdür,
Yüzde güzel olan gözdür,
Ama insanı insan yapan,
Ağzından çıkan sözdür.

Mevlâna

Her iyilik yapan iyi, her kötülük yapan da kötü olmayabilir hayatta. Ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar çok seviyorum unutma !

Gitmeden önce düşün; çünkü döndüğünde bulduğunla, giderken bıraktığın asla aynı olmayacak". [L. Aragon]

Asla bir salakla tartışmayın.. Çünkü dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlamayabilir. ' Bob Dylan

Hala yalnızsan, Allah seni birilerinden koruyor demektir.

Ben kendime KOCA PARASI yiyor DEDİRTMEM diye bişey yokk..Buldunuzmu YİYİN ÇATIR ÇATIR.Yoksa Onlar YEDİRTECEK BİRİNİ BULURLAR:):ssz:

$günün sözü.webp

..... ..... .....

Sevmediğiniz kadının tenine dokunmadığınız gün "adam". Sevmediğiniz adamı yalnızlığınız da kullanmadığınız zaman "kadın" olacaksınız...

Bi erkeğin ne kadar adam olduğunu öğrenmenin en basit yolu ona eski sevgilisini sormak, susuyorsa adamdır anlatıyorsa hiç adam olamamıştır

Ey İnsan! kaf dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma ...herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Bir insan size kızmak istiyorsa dünyanın en iyi insanı olsanız dahi bir neden bulabilir;
Aynı şekilde bir insan sizi affetmek istiyorsa dünyanın en pislik insanı olsanız bile bir mazeret bulabilir;
Aradaki fark sizin iyiliğiniz ya da kötülüğünüzle değil, karşınızdakinin gözünde ne kadar değerli olduğunuzla alakalıdır.

Back
X