• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Dünyayı değiştiremiyorsan dünyanı değiştir. (Duvara Karşı)

Kötü erkekler yatağına, iyi erkekler kalbine girmek için yalan söyler. (One Tree Hill)

seN yaLaN söyLediN aNNe..dokuNduğum bütüN camLaR kıRıLıyoR, Ne taksam boyNuma düşüp dağıLıyoR..baNa güzeL oLmak yakışmıyoR, aNNe!!!...

Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine.
Hatta sarılamamaktır utançtan, Çünkü utanmaktır sevmek aslında.

- Can Yücel

Anlatsana bana yağmur; İyi insanların gözleri neden hep sana benziyor?

Sürekli negatif olan insanlardan nefret ediyorum. Kendin bitmişsin bari milleti olumsuz etkileme.

Her zaman umut vardır. Belki sende yok, belki burada yok ama bir yerde birilerinde var.

Ben sana sarılmanın nasıl bir his olduğunu bile bilmiyorum.

Son bir şans daha verme, sevgine layık olmayana. Merak etme, aşk yürek işidir ve yüreği olmayanın kalbi kırılmaz nasılsa.

Kime yürümeyi öğretirsen seni geçmeye çalışır. Hayat böyle işte..

Akıllı kimse nefsini sorguya çeken ve ölümden sonrası için çalışandır. Hadisi Şerif

ah be Dünya sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor hemde ortada hiçbir yörünge yokken.:46::10::8::8::8::8:

emek olmadan bebiş olmazzzz :52::52: :9: bütün gün hastanede koşturan ben eşime yakınmamla sürekli söylediği sözdür bugünün.

Mutlu insanlar tanıdım, bunlar sadece ne iseler o oldukları için mutluydular.

Johann Wolfgang von Goethe

Evet, sadece bizim ülkemizde en aşağılık, en adi insanlar
aynı zamanda çok namuslu olabilirler.

Dostoyevski

Kimseyle derdim yok, kendimi seviyorum ve huzurluyum çok şükür Allahıma..gerisi ise gerçekten boş...

Ya al götür geri kalanımı ya da gel tamamla eksik yanımı.

Hz. Mevlana

"Bazen insanların veremediği huzuru şarkılar verir." /Midnight in Paris/

Back
X