• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Dünyanın en güzel şeyi değilsin ama dünyamın en güzel şeyisin.

Yaşar Al

Adam olmak bir gruba dahil olmak değildir, bir duruşa sahip olmaktır.

$48015_585425878147957_1728846896_n.webp

Menfaat sandalye gibidir, ayağının altına alırsan yükselirsin, başının üstüne alırsan ezilirsin..

Seni orada seviyorum yaklaşma bana. Güneşi de severim ama bir düşün; ya yaklaşırsa.

Ceyhun Yılmaz

Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın ?
by Mevlana

Borç verdiğinin tipine,sır verdiğinin sözüne,gönül verdiğinin gülüşüne kolay aldanmayın...

İddiacı ol ama haset seni yıkmasın
Hâk doğruya yardımcı,bu aklından çıkmasın,
Yüksel başın dönmesin ihtirasla kör olma,
Taş atana ekmek at sakın haa nankör olma...

Yüreğiniz ferah olsun olabildiği kadar, en uzun gecelerin de bir sabahı var.

Shakespeare

Güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde, iyi ki geçtin dünyadan. Sahi, ya doğmasaydın?

Nazım Hikmet Ran

İddiacı ol ama haset seni yıkmasın
Hâk doğruya yardımcı,bu aklından çıkmasın,
Yüksel başın dönmesin ihtirasla kör olma,
Taş atana ekmek at sakın haa nankör olma...

Çok çok güzel sözler ''mütavazi'' ne demek olduğunu ben bu dizelerden daha iyi anladım......
paylaşım için teşekkürler hayata bakış acını beğendim canım arkadaşım.:)

$3561_585424081481470_420295217_n.webp

"Kötü duygular ömür yıpratır, Güzel duygular sevgi yaratır, Kötü insanlar kapı kapatır, İyi insanlar kendini aratır ..

Boş yere umut beslemek yerine bir hayvan beslemek daha mantıklı. En azından psikolog yerine veterinere gidersiniz :34:

Boş yere umut beslemek yerine bir hayvan beslemek daha mantıklı. En azından psikolog yerine veterinere gidersiniz :34:

Ben veterinere gidenlerdenim sevgili paylaşımcı arkadaşım,Allah kimsenin umutlarını boş çıkarmasın hoşça kal.
çok güzeldi teşekkürler..... $katzen00014.gif

En iyisi düşünmemekti, kaçmaktı, kendi içime kaçmak. Fakat bir içim var mıydı? Hatta ben var mıydım?

Ahmet Hamdi Tanpınar

İçimden şehirler geçiyor; her durakta duruyor, inmiyorsun.

Feridun Düzağaç

Back
X